Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ασέλγεια σε ανήλικες: Αίτημα να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του παράγοντα κολύμβησης


Αίτημα προς τις δικάστηκες αρχές για να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία και το όνομα που 74χρόνου που κατηγορείται για ασέλγεια έκαναν οι αξιωματικοί του τμήματος ανηλίκων, καθώς δεν αποκλείουν τα θύματα του να είναι πολύ περισσότερα.

Την ίδια ώρα, ο 74χρονος –που προφυλακίστηκε για ασέλγεια μετά από την καταγγελία δύο κοριτσιών- προσπάθησε να παρουσιάσει τον εαυτό του στις Αρχές ως μια προστατευτική φιγούρα, που νοιαζόταν για τις νεαρές κοπέλες και ήταν δίπλα τους ακόμη και για τα πιο προσωπικά θέματα.

Ο κατηγορούμενος, που είχε σχέση με αθλητικό όμιλο κολύμβησης μεγάλου δήμου της Αθήνας. αρνήθηκε τα όσα τα ίδια τα κορίτσια αποκάλυψαν για όσα είχαν ζήσει από την ηλικία των 10 ετών. 

Και ενώ ο 74 χρόνος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων, μετέφερε τα κορίτσια στις προπονήσεις με το αυτοκίνητό του.

Έκανε δε, και σχόλια και υπονοούμενα για τα μαγιό τους.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να καλέσει τη μια κοπέλα σπίτι του, να της προβάλλει πορνογραφικό υλικό και να ασελγήσει σε βάρος της.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος είπε στις Αρχές:

«(…)Κάποιες φορές που ήμασταν μόνοι μας στο αυτοκίνητο επειδή είχα αποκτήσει θάρρος -αλλά κυρίως εμπιστοσύνη θα έλεγα- μου έκανε η κοπέλα διάφορες ερωτήσεις γύρω από θέματα σεξουαλικά και εγώ προσπαθούσα τον πρώτο καιρό να την πείσω να μιλάει για τέτοια θέματα με τη μητέρα. Μου είπε κάποια στιγμή ότι την ρώτησε και η απάντηση ήταν ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις θα το μάθεις όταν θα γίνεις 22 με 23χρονών. 

Αυτά γινόντουσαν περίπου το 2017 μέχρι το 2019, νομίζω, από κει και μετά τα δύο αυτά κορίτσια είχαν πάρει την απόφαση να σταματήσουν το κολυμβητήριο και ουσιαστικά δεν τις ξαναείδα και δεν έχω ακουμπήσει ούτε στο ώμο ,όλα τ’ άλλα που λένε για μένα είναι ψέματα ακόμη να σας πω ότι αυτά που έλεγα στην ....... για τα σεξουαλικά που σας είπα, τα έλεγα και στα άλλα παιδιά σε όλα τα παιδιά τους έλεγα να προσέχουν και να μην βιάζονται και ότι προίκα τους είναι οι σπουδές τους και, όσο ψηλά φτάσουνε, και ο αθλητισμός για όλα αυτά που έχω πει πάντα ενημέρωνα και τη γυναίκα μου και όχι μόνο στους γονείς των παιδιών. 

Δεν έλεγα πολλά πράγματα για να μην τα μαλώσω λόγω της ασχετοσύνης τους αλλά και τους προέτρεπα να τα αντιμετωπίσουν λίγο διαφορετικά από την ....... που την είχαν πολύ κλεισμένη».

Οι απαντήσεις του δεν έπεισαν τη δικαστική λειτουργό που του έδειξε το δρόμο για τις φυλακές ενώ τα δυο κορίτσια είπαν στην αστυνομία ότι βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν μετά τη προτροπή της Σοφίας Μπεκατορου να «ανοίξουν τα στόματα» και οι γυναίκες να μην φοβούνται να μιλήσουν.

 

Μίνα Καραμήτρου




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια