Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Π. Χαρέλας: Ποιος θα κληθεί να προστατεύσει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;


Από το facebook του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων


Για όσους συμμετείχαν μέχρι χθες στις προκλήσεις για να διχάζουν την κοινωνία με αφορμη την προσπαθεια ηρωοποίησης ενός δολοφόνου - τρομοκράτη που κάνει απεργία πείνας γιατί δεν του αρέσουν οι συνθήκες διαβίωσης στο κελί του.

Για όσους, μέσα από την πίεση για την δημιουργία μιας εύθραυστης κατάστασης στην ελληνική κοινωνία, αναζητούν τα λάθη των συναδέλφων μου για να φέρουν τον διχασμό.

Για όσους συναδέλφους μου συνδικαλιστές παράγουν φθηνό συνδικαλισμό, εκμεταλλευόμενοι τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις για να χαρακτηρίσουν " αλήτες" τους συναδέλφους τους και να υποβαθμίσουν το εκπαιδευτικό συστημα του Σώματος στα τηλεπαράθυρα (αγνοώντας πως οι ίδιοι οφείλουν την εισαγωγή τους στην Αστυνομία παλιότερα στα "τυροκομικά προϊόντα" που προσέφεραν στους βουλευτές τους), κερδίζοντας έτσι λίγη παραπάνω δημοσιότητα.

Για όσους από όλους εμάς δεν κατάλαβαν ακόμη πως οι φασίστες δεν διαβιούν μόνο στο ένα ιδεολογικό άκρο αλλά και στα δύο, αναζητώντας νεκρό αστυνομικό

Για όσους από εμάς δεν κατάλαβαν πως ο στόχος τους είναι να φέρουν την βία και την ανομία στην ελληνική κοινωνία.

Για όσους συνεχίζουν να καλύπτουν και να υπερασπίζονται κουκουλοφόρους, ταραξίες και δολοφόνους στρατολογώντας όσους περισσότερους νέους γίνεται.

Η ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ για αυτή την ανομία είναι μια και μας αφορά όλους. Πριν πάρουμε θέση, ας αναλογιστούμε ποιος κρύβεται από πίσω και ποιος υποκινεί τέτοιες καταστάσεις. Ποιος φέρει τον διχασμό και ποιος προκαλεί την ένταση.

Ποιος θα κληθεί να προστατεύσει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;

"Μην φοβάστε, θα αντέξω", ψιθύρισε ο τραυματίας συνάδελφός μας χθες βράδυ.

Άγγελε, περαστικά, θα τα καταφέρεις.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Σφ φύλα τα σύνορα κ άσε τους αστυνομικούς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από το λαγουμι του στα συνορα της Βέροιας το εστειλε αυτός