Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παράνοια πάνω από τον αιμόφυρτο αστυνομικό - "Θα πεθάνεις ρε..." Βίντεο


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη μισαλλοδοξία. Μόνο άναυδα χείλη και βλέμματα γεμάτα παγωμένη απόγνωση. Πού χωράει τόσο μίσος και σε ποιον άνθρωπο, ώστε να συμπεριφέρεται κατ' αυτόν τον τρόπο ακόμα και στον χειρότερο εχθρό του.

Άνθρωπος είπαμε; Δεν ξέρουμε πως μπορεί να χαρακτηριστεί μια τέτοιου είδους άναρθρη ψυχοσύνθεση που φέρει όψη και χαρακτηριστικά. Σοκ. Αποτροπιασμός. Ωμή βία. Αιμοδιψής αποανθρωπισμός. Λυπούμαστε.

Δείτε το βίντεο








Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ μη ξεχάσετε
να κάνετε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόνο σαπίλα τπτ άλλο...υπουργός και φυσική ηγεσία που έχουν οδηγήσει το προσωπικό σε παράνοια ένα χρόνο τώρα με τις αποφάσεις τους...όλα για τα νούμερα και για τα μάτια του κόσμου...χωρίς καμία επιβράβευση υλική...και ένας συνδικαλισμός για τα πανηγύρια...μας κουράσατε κύριοι...ευτυχώς έχουμε τη δύναμη της ψήφου μας...
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Τι σας κάνει ακριβώς εντύπωση;;; αυτοί ήταν είναι κ θα είναι οι γνωστοί πια αναρχικοί που ο Θεός να τους κάνει αναρχικούς.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δεν είδα να λέτε κάτι για τα καθίκια της ομάδας δράση που ωρυονταν..πάμε να τους γ....,πάμε να τους σκοτώσουμε...έχουν τελειώσει...ούτε για τον άλλον που φαίνεται σε βίντεο να κραδαίνει όπλο..πάνω στο μηχανακι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να σαι σιγουρος μπασταρδε θα ερθει η σειρα σας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λέγεσαι άνθρωπος εσύ και ψηφίζεις κιολας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχει κουραστει ψυχολογικα το συνολο του προσωπικου που εχει επιφορτιστει με τα μετρα για τον κορονοιο.
Μας εχουν κουρασει οι καθε λογης διευθυντες ταξιαρχοι και λοιποι αξιωματικοι με την ευθυνοφοβια τον εκνευρισμο που βγαζουν και που εχουν χασει τη μπαλα και δεν ξερουν τι τους γινεται.
Μας εχει κουρασει να μας επιβαλλεται να ασχολουμαστε με παρεργα και να μας φερνετε απεναντι στους πολιτες.
Η δουλεια μας ειναι να προστατευουμε τον πολιτη και την περιουσια και τα δικαιωματα του , οχι να κανουμε τη βρωμικη δουλεια αλλων υπηρεσιων .
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ
Ο χρήστης Μαύρος Γατος είπε…
Α ναι εχει δίκιο ο άγνωστος
έπρεπε να λένε πάμε να τους διώξουμε ειρηνικά και ευγενικά.. μα τι λέει ο μωρός;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΕΥΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΥΛΑΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ.ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΕΙΣΑΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ποιος ΣΥΡΙΖΑ και ποιοί αναρχικοί. Πληρωμένοι προβοκάτορες έδρασαν. Σε ποια ΠΑΕ δουλεύουν ρωτήστε. Δεν τους νοιάζει στην κυβέρνηση αν σκοτωθεί κάποιο παιδί. Το παιχνίδι να αλλάξει. Όσο για τη ΔΡΑΣΗ που θα φέρει το νόμο και την τάξη, αποδείχτηκαν υπάνθρωποι. 19 ΔΡΑΣΗ εγκατέλειψαν συνάδελφό τους στη μάχη!Φτύσιμο χρειάζονται.Ευτυχώς που τον έδωσαν τα ΜΑΤ από τα χειρότερα.
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Κανέλλη εσύ?