Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Ενίσχυση τής ΓΑΔΘ και διακοπή μετακινήσεων


Από το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης καταδικάζει, με απερίφραστο τρόπο, τις άνανδρες τρομοκρατικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα εναντίον Αστυνομικών, καθώς και των οικογενειών τους, αφού αυτές οι επιθέσεις είχαν, δυστυχώς, στόχο τις οικίες τους. Δηλώνουμε ότι στηρίζουμε όλους τους συναδέλφους μας και άμεσα θα πρέπει η Συντεταγμένη Πολιτεία να λάβει όλα τα απαραίτητα και αναγκαία μέτρα για την προστασία του εργαζόμενου Έλληνα Αστυνομικού και της Ελληνικής Κοινωνίας!

Ενώ βέβαια η Ελληνική Αστυνομία έχει διαχρονικά αποδείξει την ικανότητά της να προστατεύει και να διασφαλίζει την ασφάλεια όλου του Κοινωνικού συνόλο, όταν στελεχώνεται σωστά και σε έμψυχο δυναμικό και σε υλικοτεχνική υποδομή, αλλά και εφόσον απασχολείται με τα κύρια καθήκοντά της! 

Οι Έλληνες Αστυνομικοί πάντοτε πιστοί στο καθήκον τους, με ευσυνειδησία, φιλότιμο και αυταπάρνηση, θα συνεχίζουν την ανιδιοτελή παροχή των υπηρεσιών τους για το αγαθό της ασφάλειας, σε όλους, ανεξαιρέτως, τους συνανθρώπους και συμπολίτες.

Είναι όμως πλέον επιτακτική ανάγκη για τα Αστυνομικά δεδομένα της Θεσσαλονίκης, αφενός α) η ενίσχυση όλων των μάχιμων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και β) αφετέρου, και το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση, η διακοπή των μετακινήσεων Αστυνομικών σε άλλες Υπηρεσίες, με το πρόσχημα (πάρεργα) των ελέγχων για τα υγειονομικά μέτρα της πανδημίας του ιού Covid - 19, από τις Αυτοτελείς Κεντρικές (Ειδικές) Υπηρεσίες που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη και υπάγονται στο Αρχηγείο, οι οποίες έχουν ως αποστολή άκρως εξειδικευμένο αντικείμενο. Αυτό που συμβαίνει εδώ και ένα (1) έτος περίπου στην περιοχή μας τη Θεσσαλονίκη, από τον Μάρτιο του 2020 συγκεκριμένα, με τις αποσπάσεις Αστυνομικών για τα υγειονομικά μέτρα της πανδημίας, έχει, δυστυχώς, αρνητικό αποτέλεσμα στην πάταξη της εγκληματικότητας, λόγω της υπολειτουργίας αρκετών εξειδικευμένων και ειδικών Υπηρεσιών, κάτι που κρίνεται αναγκαίο, επιτέλους, να διακοπεί άμεσα!

 

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

 









Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στείλτε κόσμο...θέλουμε πάνθηρες στην Αθήνα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σας παρακαλώ...να κοπούν οι μετακινήσεις από τις ειδικές υπηρεσίες και μετά να μην μπορούν να αποσπούν άτομα από τα τμήματα εκεί που θέλουν; Πως θα εξυπηρετηθούν τα τηλέφωνα; Η ένωση δυστυχώς έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της...
Ο χρήστης Panos είπε…
Ψηφίζουν και οι ειδικές υπηρεσίες ξέρετε...ολα στην ώρα τους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο σας που τα λέτε έτσι ωμά και τσεκουρατα!
Αυτός είναι ο σωστός συνδικαλισμός!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΊΚΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΆ ΤΏΡΑ;
ΜΟΝΟ ΧΟΡΗΓΊΕΣ ΚΆΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η διακοπή των μετακινήσεων από αντιτρομοκρατική και κρατική στα ΑΤ είναι έμμεση παραδοχή του κ αρχηγού και του βορείου Ελλάδος ότι έκαναν λάθος; Ας το πράξουν και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες πριν είναι αργα...το έγκλημα εξελίσσεται η αστυνομία;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο παιδιά γιατί η Ενωση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου