Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία πυροσβέστη της Κατερίνης


Δημοσιεύουμε καταγγελία πυροσβέστη – αναγνώστη του bloko.gr: Καταστάσεις που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω ζουν οι πυροσβέστες στην Κατερίνη τον τελευταίο καιρό υπαξιωματικοί της πυροσβεστικής Υπηρεσία Κατερίνης φωνάζουν σε κάθε χώρο και με κάθε ευκαιρία ότι αυτοί κάνουν κουμάντο γιατί ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και έχουν την έγκριση για αυτό από βουλευτές της περιοχής και στελέχη την Νέας Δημοκρατίας λες και οι άλλοι εκεί μέσα δεν ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία. Ειδικά για τους ΠΠΥ και τους εποχιακούς μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε δούλοι ή σκυλιά τους λες και αυτοί ήταν πάντα πυροσβέστες.

Η Νέα Δημοκρατία οι βουλευτές που μας λένε ότι τους έδωσαν την έγκριση, τα στελέχη και  οι υπεύθυνοι της Νέας δημοκρατίας τι λένε για αυτό, συμφωνούν ; ή μήπως έδωσαν και την έγκρισή τους και δεν το ξέρουμε; Απλά για να ξέρουμε ποιους ψηφίζουμε και τι θα ψηφίσουμε την άλλοι φορά.

Οι αξιωματικοί της υπηρεσία γιατί δεν αντιδρούν και κάνουν πως δεν ακούν όταν φωνάζουν ή ξεφτιλίζουν τους συναδέλφους τους ή δεν είμαστε όλοι ίδιοι και κάποιοι τους φοβούνται ή περιμένουν να τους βοηθήσουν; το καλοκαίρι όμως είναι κοντά τότε να δούμε ποιός θα τους βοηθήσεις;

Κάποια στιγμή δεν πρέπει να σταματήσουν αυτά τα πράγματα και να πάψουν οι εκφοβισμοί και οι απειλές ότι θα μας διώξουν με μεταθέσεις και μετακινήσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα  στην υπηρεσία όχι μόνο της Κατερίνης αλλά όλες τις υπηρεσίας του νομού, γιατί οι απειλές φέρνουν γκρίνια.









Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aπο την ώρα που η ανώνυμη καταγγελία σου δημοσιευτηκε η Υπηρεσία σου οφείλει αμελλητί να διατάξει έρευνα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες τα χρυσόστομε, πες και τα ονόματα από τα καλόπαιδα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποιος κάνει μια τόσο σοβαρή καταγγελία δεν μπορεί να κρύβεται στην ανωνυμία.να μας πει ποιους εννοεί...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν βγαίνετε λέω εγώ να κόψετε κανα πρόστιμο και εσείς σαν σώματα ασφαλείας να αρχίσετε να μαλωνετε με τον κόσμο αντι αναμεταξύ σας?. Από το πολύ το καθησιο τρώγεστε? Δεν ντρέπεστε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πυροσβεστικη κατερινης δηλωνει παρουσα στα σοβαρα προβληματα της εποχης μας.
Εχουν τοση δουλεια ειδικα το χειμωνα , που παιζει να τσακωνονται αν το σκετο τσιπουρο υπερεχει γευστικα αυτου χωρις γλυκανισο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχει συνδικαλισμό η Κατερίνη? Αν ναι με τι ασχολείται?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχχ πολύ σωστος!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπέρα σας.

Η Υπηρεσία της Κατερίνης δεν έχει εποχικούς.

Οι Π.Π.Υ. (πολλοί λίγοι) είναι σε βάρδιες και αξιόλογοι Συνάδελφοι.
Ο σκοπός του άρθρου μας βάζει σε υποψίες.
Για να έχει βάση θα πρέπει να γίνει αναφορά ή καταγγελία (ακόμα και ανώνυμη) και αν ισχύει,θα πρέπει να ελεγχθούν ποινικά ΚΑΙ πειθαρχικά.
Αλλιώς θα παραμείνει μια ακόμη ανώνυμη ψευδέστατη "καταγγελία"
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γελάμε στην Κατερίνη με την *ανώνυμη* καταγγελία.
Ο κύριος που το έγραψε μόνο ανώνυμος δεν είναι.
Ας αφήσει την καρέκλα από τα γραφεία που ρίζωσε από την ημέρα που έγινε μόνιμος σε ένα βράδυ με κομματικές διαδικασίες και να βγει στις φωτιές και στα περιπολικά.
Άκουσες ντρούλη...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανώνυμε την μυρωδιά του καπνού της ξέρεις ;
Πιο γραφικός και από τον Παρθενώνα κατάντησες .
Στο σχολείο πας ακόμα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο "ανώνυμος" μονάχα ψευδής ειδήσεις αραδιαζει και τσάμπα κατηγορίες ...ποτέ δεν συνέβη τέτοια γεγονός...τώρα αν ο χοντρούλης που προσλήφθηκε ως εποχικός μετά πενταετής και σε μια νύχτα με τυπικές αριστερόδιαδικασίες έγινε μόνιμος αλλά με συγκεκριμένα καθήκοντα, όφειλε και οφείλει να τα εκτελεί...όχι να στρογγυλό κάθεται τα τελευταία χρόνια στην καρέκλα κοροϊδεύοντας τους πάντες....τώρα για τις απειλές και τις μεταθέσεις στην φαντασία του είναι..., γιατί έχει φροντίσει το πυροσβεστικό σώμα να ξεκαθαρίσει κι αυτή την γάγγραινα που ταλανίζει χρόνια τους υπαλλήλους της...αν ο χοντρούλης απ τη στιγμή που μπήκε στο σώμα δεν έχει πάει πουθενά και έχει τα λιγότερα μόρια απ' τους υπόλοιπους είναι καθαρά δικό του θέμα,αν θέλει ας κάνει αναφορά παραπόνων στο αρχηγείο ...και επιτέλους να αφήσει την καρέκλα που έχει κολλήσει στα οπίσθια τού για κανέναν άλλον που έχει τουλάχιστον τη στοιχειώδη γνώση. Κρίμα και άδικο χοντρούλη που έδωσες ψευδές δικαιώματα να σχολιάζουν αξιόλογους πυροσβέστες που απλά κάνουν την δουλειά τούς... αντίθετα με σένα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ σπουδή βλέπω ΜΌΝΟ για το ποιος έγραψε το κείμενο, δηλαδή όλοι θεωρείται δεδομένο και ΠΑΡΑΔΈΧΕΣΤΕ ότι αυτά γίνονται!!!
Αλλά δεν τα βάζετε με αυτόν που τα κάνει αλλά με αυτόν που τα λέει!!!
ΜΠΡΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟ λεβέντες!!! πυροσβεστοπατέρες και προστάτες των δικών σας συμφερόντων.
Αφού θέλετε να πιάσετε τις καρέκλες των γραφείων κάντε το χωρίς να ρίχνετε λάσπη σε όποιον δεν μιλά και προπαντός βγάζει πολύ δουλειά.