Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διαψεύδει τα περί "κορωνοπάρτι" η Πυροσβεστική


Με ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος διαψεύδει ότι έγινε "κορωνοπάρτι". Διαβάστε την: Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα σχετικά με «κορωνοπάρτυ» στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ανακοινώνονται τα κάτωθι:


Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε «κορωνοπάρτυ» ή οποιαδήποτε συγκέντρωση ατόμων πέραν του προβλεπόμενου αριθμού σε χώρο του Α.Π.Σ κατ’ εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Πρόσφατα δηλώθηκε από πυροσβεστικό υπάλληλο του Α.Π.Σ. ότι συγγενικό του πρόσωπο διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19, το οποίο και νόσησε. Άμεσα, το προσωπικό του γραφείου στο οποίο υπηρετεί τέθηκε σε καραντίνα και πραγματοποιήθηκαν 17 rapid test στο ιατρείο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Όλα ήταν αρνητικά.

Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, διατάχθηκε άμεση έρευνα και ανετέθη στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, να προχωρήσει άμεσα στις δέουσες ενέργειες.

Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


Διαβάστε απόσπασμα από το θέμα του newsbomb.gr: Μέσα στον Φεβρουάριο, είχε την ονομαστική του εορτή ο διευθυντής ενός από τα τμήματα του Αρχηγείου και αποφάσισε να γιορτάσει διοργανώνοντας «τσιμπούσι» στο γραφείο. Οι καλεσμένοι ήταν γύρω στα 25 άτομα, υψηλόβαθμα στελέχη, τα οποία βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, έφαγαν και ήπιαν προφανώς χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Το τσιμπούσι γρήγορα μαθεύτηκε και στα υπόλοιπα τμήματα του Αρχηγείου.

Όμως δέκα μέρες μετά, ένα από τα άτομα που ήταν παρόντα στο «κορονοπάρτι» βρέθηκε θετικό. Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 πήγε στο γραφείο και ενημέρωσε ότι έχει βγει θετικό το τεστ. Το συγκεκριμένο άτομο πήρε εντολή να επιστρέψει στο σπίτι του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως ενημερώθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Μέσα σε λίγη ώρα κανονίστηκε όλη η συγκεκριμένη διεύθυνση, με τα άτομα που είχαν παραστεί στο «κορονοπάρτι» να πάνε για rapid test στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στο Φάρο. Εκεί, βρέθηκαν επιπλέον δέκα θετικά τεστ, όπως καταγγέλλεται. Όλοι φέρεται να πήραν οδηγίες να μείνουν σε καραντίνα στο σπίτι και να κάνουν μοριακό τεστ σε 2-3 μέρες.

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Χαρδαλιάς δεν κοιτάει που κορόιδεψε στα μούτρα τους γίνεις των νεοονομασθεντων πυροσβεστών...υπάρχει και βίντεο...σε άλλη χώρα θα είχε παραιτηθεί...