Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε αστυνομικούς στην Πάτρα


Αναδημοσιεύουμε από indymedia

Την Πέμπτη 4/3 στις 21:00 στήσαμε καρτέρι σε δυο διερχόμενες μηχανές των μπάτσων, 50 μέτρα πάνω από το αστυνομικό μέγαρο. Τους επιτεθήκαμε με τρείς μολοτοφ, οι δύο έσκασαν στις μηχανές και η τρίτη στο κράνος του μπάτσου.Προκειμένου να έχουμε καθαρό στόχο και να πετύχει το επιχειρησιακό σχέδιο χρειάστηκε να περιμένουμε λίγο πάνω από μισή ώρα.

 

Το χτύπημά μας αυτό είναι μια πράξη αλληλεγγύης στον αντάρτη πόλης Δημήτρη Κουφοντίνα που δίνει τον αγώνα του ενάντια στο κράτος δολοφόνο.Είναι το ίδιο κράτος που επιβάλλει αντικοινωνικά λοκνταουν, προσλαμβάνει μπάτσους σε εποχή covid για να καταστείλει κάθε φωνή αντίστασεις από τα κάτω και εξαθλιώνει την τάξη μας.

 

Σε αυτή την κρίσιμη ιστορική καμπή καλούμε κάθε ελεύθερο άνθρωπο με συνείδηση,κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια να φτιάξει σχέσεις και εστίες φωτιάς και αγώνα.Ας επιτεθούμε με κάθε μέσο στο κράτος και την απαίσια ηθική του. Σε κάθε δικαστικό και κάθε δικαστήριο. Σε κάθε αφεντικό. Σε κάθε ρουφιάνο δημοσιογράφο. Σε κάθε μπάτσο που είναι το σκυλί όλων αυτών. Οι εχθροί είναι εθάλωτοι έχουν ονόματα σπίτια και αδυναμίες. Οι μπάτσοι δεν πέφτουν μόνο με προσευχές, πέφτουν και με καταδρομικές.

 

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

 

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

 

Σύντροφοι/Συντρόφισσες


athens.indymedia.org








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρε ηλίθιοι αντί να τους καταδικάζετε δημοσιεύετε και τις μαλακίες τους...ντροπή σας ..ξεφτίλες θα έρθει η ώρα σας..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποια έγκριση βρε πουλημένα τομάρια κ σιχαμεροί προδότες της πατρίδας