Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δόγμα νόμος και τάξη και στην Πανόρμου


Μια μέρα μετά τις χθεσινές εικόνες ακραίας αστυνομικής βίας στην πλατείας Νέας Σμύρνης μέρα - μεσημέρι η αστυνομική αυθαιρεσία και καταστολή μεταφέρεται στην Πανόρμου. Περίπου εκατό άτομα επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία για όσα συνέβησαν χθες με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να διαλύουν τη συγκέντρωση με καταστολή, ανθρωποκυνηγητό και κρότου λάμψης. Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να διαφύγουν στα στενά για να προστατευθούν. Ντοκουμέντα από την αυθαιρεσία των αστυνομικών.

Μια μέρα μετά το χθεσινό όργιο αστυνομικής καταστολής και παραπληροφόρησης για όσα συνέβησαν από την αστυνομία κατά πολιτών στην πλατεία Νέα Σμύρνης η αυθαιρεσία φαίνεται να μεταφέρθηκε στην Πανόρμου. Περίπου 100 άτομα το απόγευμα της Δευτέρας επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και έπειτα πορεία διαμαρτυρίας από την Πανόρμου προς τη ΓΑΔΑ για όσα συνέβησαν χθες, με τις αστυνομικές δυνάμεις να διαλύουν την συγκέντρωση τους και να ξεκινούν με εργαλείο τους την καταστολή ανθρωποκυνηγητό στα στενά της Πανόρμου. Τουλάχιστον 8 προσαγωγές.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατά των λίγων συγκεντρωμένων έκαναν χρήση χημικών και κρότου λάμψης με εκείνους να διαφεύγουν στα στενά για να προστατευθούν.

Βίντεο – ντοκουμέντα με την αυθαιρεσία της αστυνομίας

Ερωτήματα δημιουργούνται από προσαγωγή πολίτη στην Πανόρμου σε σημείο που δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ένταση. Στην αρχή του βίντεο ο πολίτης εμφανίζεται να περνάει από τη μια πλευρά στην άλλη κανονικά και μετά, χωρίς να έχει συμβεί κάτι στο ενδιάμεσο, τον βάζουν μέσα σε αυτοκίνητο της ασφάλειας.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο και καταγγέλλουν κάτοικοι της Πανόρμου, αστυνομικοί με μηχανάκια φέρονται να κυκλοφορούν τραμπουκίζοντας πολίτες στον δρόμο και να σπάνε φανάρια σταθμευμένων αυτοκινήτων τη χρήση γκλομπ.

thepressproject.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια