Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εσωτερικές υποθέσεις ή εσωτερικές ... συνθέσεις σκευωριών οι αδιάφθοροι στην ΕΛΑΣ; Το παραμύθι με όνομα αλλά δίχως τέλος


Είχαμε γράψει, ότι οι αδιάφθοροι της αστυνομίας είχαν πολλά χρόνια να χρησιμοποιηθούν ή να συνεργήσουν ως εφαλτήριο φθοράς στις κρίσεις της αστυνομίας και δυστυχώς δικαιωνόμαστε. 
 
Από πού και πώς θα μας πείτε προκύπτει κάτι σχετικό; Μα από το προοίμιο της υπόσκαψης της υπηρεσιακής εικόνας του μέχρι πρότινος επικεφαλής των επισήμων και προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ. Μια σκευωρία που στήθηκε δια των οιονεί αδιάφθορων και κατασκευάστηκε στον όγδοο όροφο της Κατεχάκη, στον οποίο λογοδοτούν, υπακούν και αντλούν όλα τα τωρινά ερείσματα για υπηρεσιακή ανέλιξη. Ενίοτε και συμπαιγνία.
 
Ο λόγος λοιπόν για τους δύο αξιωματικούς του επισήμων, για τους οποίους στήθηκε επιχειρησιακό σκηνικό κλόουν σύλληψης για ανάρμοστη χρήση των υπηρεσιακών οχημάτων. Χρήση παρόμοιου είδους, που καταγγέλθηκαν στο bloko.gr οι επισπεύδοντες ότι μετέρχονται, αλλά ουδέποτε απάντησαν στην καταγγελία.
 
Έκτοτε πέρασε ο καιρός, το νήμα του παραμυθιού ξετυλίχτηκε, ο επικίνδυνος για τα όποια μελλοντικά σχέδια Κατσιαμάκας εξώστηκε, αλλά το παραμύθι έμεινε δίχως τέλος. Κι αυτό γιατί, στην πολύβουη τότε δικογραφία, δεν υπάρχει καμία απολύτως συνέχεια. Ούτε πρόταση, ούτε αντιπρόταση, παρά μόνο ενθετική κι εκθετική σκοπιμότητα.

Και καθώς κατά τον μακιαβελικό σκοπό καθαγιάστηκαν στην κολυμβήθρα της ιδιοτέλειας τα μέσα, η υπόθεση οδεύει προς τον επίσης καταφανούς σκοπιμότητας αφανισμό της. Γιατί κύριοι των (φευ) αδιάφθορων; Και γιατί συνεργήσατε ώστε στο πλαίσιο της ΕΔΕ (θα μας πείτε δεν τη διατάσσετε εσείς, αλλά κι εμείς αυτό ακριβώς αντιτείνουμε, πως αποτελείτε ενεργούμενα του ογδόου ως συνέχεια και σύμπραξης μιας συντελεσμένης σκευωρίας) να τεθεί ευθέως και απαρέγκλιτα το ερώτημα της απόταξης; 

Βλέπετε, οι συγκεκριμένοι αξιωματικοί δεν είχαν πρωτόδικα καταδικαστικές δικαστικές αποφάσεις φυλάκισης, ούτε είχαν σε βάρος τους έρευνες για σοβαρές υποθέσεις διακεκριμένης διαφθοράς. Ούτε βέβαια όπως ο εντολέας σας, είχαν μπει στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας. Προφανώς, όλα τα παραπάνω αποτελούν τη ζύμη και το πρόπλασμα μιας ή περισσότερων προδιαγραφόμενων προαγωγών.

Το παραμύθι όμως, θέλετε ή όχι, θα έχει τέλος. Γιατί όπως μαθαίνουμε, οι αξιωματικοί που υποστηρίζουν -βάσιμα μάλλον μετά και δια ταύτα- ότι συκοφαντήσατε, σκοπεύουν να ζητήσουν την πλήρη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης σε όλο της το εύρος και το βάθος, προκειμένου αφενός να διώξουν το όποιο στίγμα από πάνω τους, αφετέρου να καταδειχτεί σε όλο της το εύρος και το βάθος η φτηνή σκευρωρία.
 
 
 
του γιώργου Καραϊβάζ  




Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα πραγματα δεν ειναιετσι .Αν θα κανατε πρωτα μια μικρη ερευνα -ξεκινωντας απο το Τμημα Τροχαιας Κερατεας -πριν γραψετε αυτα στο αρθρο σας θα μαθαινατε οτι ο ενας εκ των εμπλεκομενων αξκων (Α/Δντης) κανει χρηση των υπηρεσιακων οχηματων ανω των 20ετων απο τοτε που ηταν νεος Υπστυνομος απο ολες τις υπηρεσιες που περασε και οχι μονο,με ζημια του ελληνικου δημοσιου ανω των 20.000 ευρω και δυστυχως δεν ειναι ο μονος.Ελπιζω .."να ζητησουν την πληρη δικαστικη διερευνηση της υποθεσης σε ολο το ΕΥΡΟΣ και το ΒΑΘΟΣ" .Εδω ταιριαζει η παροιμια.."εκει που μας χρωσταγαν μας πηραν και το βοδι.
Στην μικρη οικογενεια της ΕΛ.ΑΣ ολοι γνωριζομαστε.
Οποιος καταλαβε-καταλαβε......τροφη για σκεψη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΑ.ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΒΑΣΙΜΗ.ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ.....Στην μικρη οικογενεια της ΕΛ.ΑΣ ολοι γνωριζομαστε.
Οποιος καταλαβε-καταλαβε......τροφη για σκεψη.