Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΔΧ Κακαβάς: Επαναστάτες με … μπέιμπι ντολ


Άρθρο του Δ.Χ Κακαβά: Μέρες ολόκληρες τώρα μερικές εκατοντάδες νεαρών ανθρώπων έχουν επιδοθεί σε μια μονότονη «παράσταση» εκθειασμού και αγιοποίησης του Κουφοντίνα, Serial Killer, τρομοκράτη της 17Ν. Σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, οι γνωστοί, μαυροντυμένοι, εμμονικοί νεαροί, επιχειρούν πορείες & συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, σπάνε πολιτικά γραφεία και τράπεζες, καίνε αυτοκίνητα αστυνομικών, βάφουν τοίχους και πετούν φειγ-βολάν. Ακόμα και κατάληψη στο κτήριο του Υπουργείου Υγείας έκαναν.

   Όλο αυτό το «πανηγύρι» δεν ξέσπασε στα ξαφνικά. Είναι ακόμα ένα επεισόδιο σε μια ολόκληρη σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που σκοπό έχουν την στήριξη και «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» συμπαράσταση στον ψυχρό δολοφόνο 11 αθώων ανθρώπων!

   Για τον προσεκτικό παρατηρητή της συμπεριφοράς όλων αυτών των ανθρώπων, είναι ξεκάθαρο ότι έχουν αυξήσει την συχνότητα των «παραστάσεων» που δίνουν, σε κάθε ευκαιρία που συλλαμβάνει το «μυαλό» τους, αλλά και η κορύφωση των επιθετικών προσδιορισμών που οι ίδιοι απονέμουν σε αυτόν τον καταδικασμένο κατά συρροή δολοφόνο.

   ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΑΝΤΑΡΤΗΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ κ.ά

   Μια έντονη δραστηριότητα, με την οποία θεωρούν ότι μπορούν να αναγάγουν έναν στυγνό εγκληματία σε πολιτική προσωπικότητα! Και αυτό καταγράφεται σε όλα τα έντυπα και φυλλάδια του αναρχικού χώρου, στις σχετικές ιστοσελίδες όπου δημοσιεύονται όλες αυτές οι «επαναστατικές» δραστηριότητες αλλά και διάφορες άλλες, φανταχτερές αρλούμπες.

«Διακριτική μεταχείριση του κρατούμενου επαναστάτη»,

«Δηλώσεις μετάνοιας δεν κάνουν οι αντάρτες»,

«παιχνίδι ρεβανσισμού μεταξύ αυτού & της οικογένειας Μητσοτάκη»,

«το βάρος αυτού του αγώνα ο Δ. Κουφοντίνας θα το σηκώσει μόνος του»!

      Για κάποιον που δεν γνωρίζει την πραγματικότητα, όλο αυτό φαντάζει σαν μια ηρωϊκή ιστορία ισάξια ή τουλάχιστον παρόμοια με αυτή του Τσε Γκουεβάρα ή άλλων άδολων επαναστατών. Όπως και για τον διαταραγμένο ψυχισμό της μεγάλης μάζας όλων αυτών που κυκλοφορούν στα Εξάρχεια, στις καταλήψεις, στις πορείες αλληλέγγυων και στα στέκια της «επίπλαστης» επανάστασης. Γιατί απλά όλοι αυτοί είναι πρόθυμοι να καταπιούν» την καραμέλα που τους πουλάει ο Κουφοντίνας και το κύκλωμα του. Αυτοί οι έρμοι πιστεύουν ότι όντως γίνεται ένας ΚΑΛΟΣ «αγώνας»! Για το καλό του λαού. Για το προλεταριάτο. Ακόμα και οι δολοφονίες που έγιναν, ήταν αναγκαίες για το καλό του «αγώνα».

   Γιατί ο Ρουπακιάς σκότωσε αυτόν που πίστευε ότι είχε διαφορετικές ιδέες απ’ τις δικές του, επειδή ήταν Φασίστας. Ο Κουφοντίνας σκότωσε όλους αυτούς  που πίστευε ότι είχαν διαφορετικές ιδέες απ’ τις δικές του, επειδή ήταν … ΑΝΤΑΡΤΗΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!

   Γιατί αυτά τα δύστυχα νεαρά παιδιά δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν ότι ο δολοφόνος είναι δολοφόνος. Ότι ο Φασισμός είτε κόκκινος, είτε μαύρος, είτε ροζ, είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

    Γιατί αυτά τα δύστυχα νεαρά παιδιά δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν ότι ο επαναστάτης δεν ξεσηκώνεται για να λάβει «αντιμισθία».

   Ο αντάρτης δεν πολεμάει για χτίσει σπίτια και εξοχικά.

   Ο αγνός αγωνιστής δεν αγωνίζεται για να εξασφαλίσει την άνεση της οκνηρία του.

   Ποιος ισοβίτης κρατούμενος που έχει κηρύξει την επανάσταση, διαθέτει «προσωπικό γιατρό»;

   Πως  ένας επαγγελματίας αριστεριστής, κατά συρροήν δολοφόνος, στα 60 τόσα του, διαθέτει μονοκατοικία με κήπο και εξοχικό σε νησί, χωρίς ο ίδιος να έχει κάνει στην ζωή του ένα, έστω ένα, μεροκάματο;

   Γνωρίζει κάποιος  τι απέγιναν τα περίπου ένα δισεκατομμύριο δραχμές (σύμφωνα με τις διαπιστωμένες ληστείες) του «επαναστατικού» ταμείου της 17Ν, ταμίας της οποίας ήταν ο «αντάρτης» δολοφόνος;

   Ποιος αποφασισμένος απεργός πείνας ρωτάει κάθε τρεις και λίγο για τις τιμές του σακχάρου του, και δέχεται «ναζιάρικα» να του χορηγηθούν και λίγες βιταμίνες στο ορό του;

   Απ’ την άλλη μεριά, γιατί να μην κάνει κι ο Κουφοντίνας τα γούστα του; Λεφτά έχει. Υποστηρικτές έχει. Συνεργάτες πιστούς έχει. Αφήγημα να πουλήσει στους αδαείς έχει. Ένα Σύνταγμα αστυνομικούς, να τον φυλάνε έχει. Ακόμα και δεκάδες στελέχη κόμματος της Βουλής έχει, αν και ΟΛΟΙ τους δεν είναι άξιοι λόγου….

    Έτοιμος ο ισοβίτης για την Βουλή!

 

« Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος.»

                                                                                             (ΒλαδίμηροςΊλιτς Λένιν)

 

                                                                                       Δ.Χ. κακαβάς









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλη τοποθετηση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ απόλυτα!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πεσ τα χρυσόστομε!!!! Ο φονιάς απολαμβάνει τις "επιτυχίες"του και δουλεύει την κοινωνία και τα θύματα του δεν θα δικαιωθούν ποτέ!!! Η σάπια κοινωνία αποδέχεται τους φονιάδες δυστυχώς και τους δίνει άδεια να ζουν !!!! Ζήτω οι "κηφήνες"!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ετσι αξριβως!!!!