Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Εσείς βλέπετε αστυνομικούς με γκλοπς να βασανίζουν, να είναι απάνθρωποι, αμόρφωτοι... Θέλω κι εγώ να ζητήσω συγνώμη"


Από το facebook του Tolios Giorgos, το οποίο προσυπογράφουμε σε όλη την έκταση και στη διάσταση του.
 
Όπως το ανέβασε συνάδελφος!!!Τώρα που μπήκαμε στην Σαρακοστή και μετά από την Κυριακή της Τυρινής, της συγχώρεσης, θέλω κι εγώ να ζητήσω συγνώμη απ' όλους εσάς που εδώ και μια βδομάδα με βοηθήσατε να δω τα πράγματα διαφορετικά. 
 
Εσείς βλέπετε αστυνομικούς με γκλοπς να βασανίζουν πολίτες, να είναι απάνθρωποι, αμόρφωτοι και καθόλου Ευρωπαίοι.
 
Εγώ έβλεπα αστυνομικούς που στα χρόνια των μνημονίων στην Θεσσαλονίκη τάιζαν δεκατρείς άπορες οικογένειες, και σε ένα ολόκληρο σχολείο δυτικών συνοικιών τα πρωινά τους, τόσα μπορούσαν.
Έβλεπα αστυνομικούς σε χοτ σποτ να βάζουν τις συζύγους τους να στείλουν με δέματα τα ρούχα των παιδιών τους για να ντυθούν προσφυγακια, την ώρα που οι ΜΚΟ διαχειρίζονταν εκατομμύρια.
Αστυνομικούς που ενώ μπορούσαν να γράψουν δύο λέξεις σε ένα χαρτί και να μην βγουν υπηρεσία με το ένα από τα τρία περιπολικά σε όλη την πόλη, λόγο της ακαταλληλότητας, αυτοί έβαζαν χρήματα από την τσέπη τους για λάδια, φρένα, λάμπες, ελαστικά και ότι άλλο.
 
Έβλεπα επίσης αστυνομικούς σε επώνυμους που περνουν θέση με βαρυγδουπες αναρτήσεις που τους πατάτε likes, να τους βγάζουν μέσα από θάμνους κατουρημενους στην κυριολεξία, όταν τους είχαν γαζωσει τα αυτοκίνητα τους με όπλα για τα ξεκαθάρισμα τα τους.
Όπως επίσης αυτοί οι ίδιοι να περνουν τηλέφωνο τους αστυνομικούς για βοήθεια, όταν μετά από "έντονες" νύχτες έβλεπαν μπλε και πράσινα κροκοδειλακια να τους κυνηγάνε.
Αστυνομικούς που αυτούς τους celebrity τους περναν αγκαλιά την ώρα που κλαιγαν, όταν τους είχαν σπάσει τα μουτρα για τις γκόμενο δουλειές.
 
Έβλεπα αστυνομικούς σε ξενοδοχεία να είναι σε μέτρα σε συνοδους και συνέδρια να φυλάνε ανθρώπους που πρωτοστατούν σε πορείες και πλατείες, τυφλα σουρωμενους με τα μπλε Johnny και τις βυζιτες να βγαίνουν ξερνοντας από τις σουίτες τους.
Έβλεπα αστυνομικούς να βάζουν χρήματα και πολύ προσωπική δουλειά να έχουν ένα δωμάτιο τα παιδάκια που έρχονται στις υπηρεσίες και να μην νοιώθουν άσχημα σε ένα περιβάλλον ενός αστυνομικού τμήματος.
 
Έβλεπα αστυνομικούς και βλέπω ακόμα κάθε βδομάδα να δίνουν τις μεγαλύτερες ποσότητες αίματος που συγκεντρώνει η πόλη.
Έβλεπα αστυνομικούς, γιατι όπως θα καταλάβατε περνουν και πολλά χρήματα να στηρίζουν παιδικά χωριά και δομές ανηλίκων και όχι μόνο.
Είδα επίσης ανεκπαίδευτους αστυνομικούς να μπαλωνουν πνεύμονα μαχαιρωμένου στο στήθος και να καταφέρνει να ζήσει.
Είδα και αμόρφωτους αστυνομικούς να κάνουν ώρες καρπα και να κόβεται η δική τους αναπνοή αλλά να μη σταματάνε.
 
Έβλεπα επίσης και χιλιάδες άλλα που θα πρέπει να γράφω μέρες ολόκληρες.
Ναι έχετε δίκιο, ξέρετε εσείς δεν είναι όλοι,
Όπως και εσείς δεν είσαστε όλοι, αλλά θα απολαύσετε ολοι μια ευρωπαϊκή αστυνομία που τόσο ποθείτε και εσείς που αν ξέρατε πραγματικά πως είναι θα αναθεωρουσατε τα πάντα γιατί πρώτα απ' όλα εσείς δεν είστε έτοιμοι να απολαύσετε κάτι τέτοιο.
Όλα τα παραπάνω δεν τα γράφω για όλους τους φίλους μου τα γράφω μόνο για μερικούς, αλλά την σύγχρονη αστυνομία θα την απολαύσουμε όλοι μαζί.
Για αυτό λοιπόν ζητώ συγνώμη εγώ προσωπικά για όλα τα λάθη.
 




Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Να αγιασει το στομα σου!
Ο χρήστης софо елафи είπε…
έπιασες κόκκαλο....
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Πολλά συγχαρητήρια. Πόσο δίκιο έχεις και πόσο τυφλοί είναι ορισμένοι που μένουν σε λίγα δευτερόλεπτα ενός βιντεο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανεβάστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο με τη 18 χρονη, για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια,γράψτε για τις 236 επιθέσεις των αριστερών και για το οργανωμένο κύμα βίας που εξαπολύουν εναντίον της αστυνομίας,για τα εκρηκτικά που τοποθετούν , για τις καταστροφές που προκαλούν (πανεπιστήμια,δημόσια κτίρια ,αυτοκίνητα ανύποπτων πολιτών ,δημόσια και ιδιωτική περιουσία, καταστήματα κλπ ) για τους κινδύνους και τους τραυματισμούς που προκαλούν σε αστυνομικούς και πολίτες, για τα ρόπαλα- κοντάρια, που χρησιμοποιούν στις συγκεντρώσεις και με αυτά χτυπάνε αστυνομικούς (αυτοί που μιλάνε για αστυνομική ράβδο ή μεταλλική),ανεβάστε την ανακοίνωση της νεολαίας του σύριζα 14/3/2001 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δει ο κόσμος ποιος καλεί ποιον και να διαβάσει τα περί στρατού κατοχής, αυτοί που λέγανε σε υπουργό του συριζα , ότι ειναι κακό να κυνηγάς και να πιάνεις εκείνους που πετάνε μολότοφ και αυτούς που καταστρέφουν και διαπράττουν απόπειρες ανθρωποκτονίας,αυτοί που αγνοούν τις εκκλήσεις των γιατρών για μορατόριουμ λόγω κορονοιου και συγκεντρώνονται για τον δολοφόνο κουφοντίνα (ας διαβάσουν τον κ ΜΑΝΙΤΆΚΗ που ειναι αριστερός ) Να μάθει ο κόσμος ποιοι ειναι εκείνοι που δημιουργούν ομπρέλες προστασίας για να μπαινοβγαίνουν μέσα οι μπαχαλάκηδες και να τα κάνουν λίμπα στο ονομα της λαικής δημοκρατίας, γι΄αυτούς που είπε υπουργός του σύριζα, ότι καλύπτουν τους αντεξουσιαστές.
΄Οποιος θεωρεί ότι το σύχγρονο διεθνές και ευρωπαικό πεδίο, αριστερά σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη(δίχως προσωπική κοινωνική ειρήνη ,ασφάλεια, δίχως στρατό και δίχως δικαιοσύνη, αστυνομία ίσως και χωρίς δικαστές ή φυλακές)όποιος πιστεύει ότι τα διδάγματα της ιστορίας είναι περιττά και ότι η παιδεία, μας επιτρέπει κάθε ανομική δράση, τότε δεν έχει σχέση με την αριστερά αλλά ούτε και με την Δημοκρατία. θάθελα να μάθω πως νοούν οι αριστεροί την - αριστερή- αστυνομία, να καίγονται οι αστυνομικοί να δολοφονούνται από κουκουλοφόρους και αν ναι , ποιοι εκπροσωπούν τη Δημοκρατία και την κοινωνία και από ποιον ελέγχονται; Αυτές είναι οι αλήθειες από Υπουργό του σύριζα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλημέρα κ καραιβάζ, θάθελα εαν γίνεται να αναρτηθεί ανώνυμα με το τίτλο ΑΛΗΘΕΙΕΣ το παραπάνω σχολιό μου, ευχαριστώ.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ποσο αδικο να φευγουν νεα παιδια απο τη ζωη και με αυτον τον τροπο αλλα για τους αστυνομικους που εχουν φυγει εν ωρα υπηρεσιας δεν ακουσαουτε λογο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τώρα θες και μπράβο δηλαδή; Την δουλειά σου κάνεις και πρέπει να την κάνεις σωστά. Δεν επιτρέπονται λάθη γι'αυτό ο κόσμος έχει κι απαιτήσεις, γι' αυτό και απογοητεύεται εύκολα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγκλονιστικός Ενα μεγάλο Μπράβο! Δεν γίνεται εγκληματικές συμπεριφορές να αμαυρώνουν ολόκληρο το σώμα και ούτε τις χρειαζόμαστε. Να απομακρυνθούν τώρα και να συνεχιστεί η προσφορά της αστυνομίας στην κοινωνία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ την κάνεις τέλεια την δουλειά σου; Άντε μάθατε όλοι να κρίνετε.
Ο χρήστης Takis Toubi είπε…
Άξιος! Μπράβο σου λεβέντη!