Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά: Χρόνια Πολλά Έλληνες - Ψηλά το Κεφάλι


Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση




Διπλή η γιορτή σήμερα για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Από τη μια εορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Yπεραγίας Θεοτόκου, την αναγγελία της χαρμόσυνης είδησης που έφερε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στην Παναγία, ότι μέσω αυτής θα ενσαρκωθεί ο Υιός του Θεού, όπου ξεκίνησε η σωτηρία της ανθρωπότητας, και από την άλλη την έναρξη της Εθνικής Παλιγγενεσίας του Γένους μας.

Kοινός παρονομαστής των δύο αυτών γεγονότων είναι η ανυπολόγιστη αξία τής ελευθερίας.

Κάθε χρόνο την 25η Μαρτίου τιμούμε και γιορτάζουμε τον ξεσηκωμό των υπόδουλων Ελλήνων κατά του Τούρκου δυνάστη για ελευθερία και αυτοδιάθεση. Το έτος 2021 αποτελεί μία συμβολική χρονιά και ημερομηνία σταθμός στην ιστορία της Νεώτερης Ελλάδας, καθώς η χώρα μας γιορτάζει φέτος τα 200 χρόνια από την κήρυξη της επανάστασης με το ηρωικό ξεκίνημα του αδούλωτου λαού μας για ν' ανοίξει το δρόμο-αγώνα για την εθνική του ανεξαρτησία και αποκατάσταση.

Ως Έλληνες Αστυνομικοί δεν ξεχνάμε το χρέος μας και υποκλινόμαστε απέναντι στους Ήρωες που μας παρέδωσαν με τη θυσία τους μια ελεύθερη πατρίδα.

Ας τιμήσουμε τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης δείχνοντας το δρόμο της δημιουργίας έχοντας το βλέμμα στο μέλλον ως άξιοι απόγονοι των μεγάλων ηρώων και να προσηλωθούμε στις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού για ελευθερία, ισότητα και αλληλεγγύη.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!!
Χρόνια Πολλά Έλληνες - Ψηλά το Κεφάλι !!!


Ο ΠΡΟΔΡΟΣ                                                       Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                   ΜΑΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια