Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η στιγμή που τραυματίστηκε αστυνομικός στα επεισόδια


Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας για τον ξυλοδαρμό του νεαρού από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (07.03.2021), στην κεντρική πλατεία της περιοχής. 

Σύμφωνα με τις εικόνες που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, διαδηλωτής ρίχνει τον αστυνομικό από τη μηχανή, την ώρα που άλλοι διαδηλωτές τρέχουν και του επιτίθενται, ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος. Ο αστυνομικός διακομίσθηκε στον “Ευαγγελισμό”.


 

 

Δείτε το βίντεο










Δημοσίευση σχολίου

26 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παραίτηση τωρα
Ο χρήστης Κωστας είπε…
Παραίτηση τώρα??? Αυτό έκανες και το 2008 καραγκιόζη και έφτασες εδώ. Το κατάλαβες? Φτάνει πια. Και αν παραιτηθεί θα σωθείς? Έλεος. Είσαι συνάδελφος εσύ?
Ο χρήστης kostas303 είπε…
Σε όλες τις χώρες με σοβαρή αστυνομία όποιος τολμά να τραυματίσει η να δολοφονήσει αστυνομικό το πληρώνει πολύ ακριβά. Εδώ καθόμαστε και παρακολουθούμε στα κανάλια ένα εργαζόμενο παιδί να αιμορραγεί πεσμένο στο δρόμο. Ντροπή μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριακο αφησες το ΣΥΡΙΖΑ να διοικει το Υ.ΠΡΟ.ΠΟ μαζι με μια αντιπολιτευση και τα καναλια που στηνουν σκηνικο 2008 και ιδού τα αποτελέσματα......Εκλογες θα ερθουν ομως.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Σπιρτζης θα κάνει και γι'αυτό αναφορά στον εισαγγελέα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το παραιτηση δεν το εννοει για τον τραυματια συναδελφο , και χαρακτηρισμοι οπως το καραγκιοζης δεν βοηθουν τουτη τη στιγμη που πρεπει να ενωθουμε επιτελους σαν μια γροθια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η βία φέρνει βία... νόμος!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παραίτηση υπουργού...σύνελθε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς ξανά την "πληρώνει" ο απλός Αστυνομικός που είναι έξω αντιμέτωπος με τις καταστάσεις που δημιούργησαν αυτοί που κάθονται πίσω από τα μεγάλα γραφεία.... Ελπίζω σε γρήγορη ανάρρωση στον ΣΥΝΆΔΕΛΦΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έρχονται εκλογές...και ΠΟΑΣΥ και βουλευτικές...είναι πολλα τα ψηφαλακια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η βία μόνο βία θα φέρει συνάδελφε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μακάρι να λέγατε οι συνάδελφοι του τα ίδια όταν τραμαυτιζουν οι ομάδες δράση. Η δράση φέρνει αντίδραση. Και την ενοχλή την κάθε πλευρά. Όταν είναι από την μεριά των αγνώστων ή αντίστοιχα από τηνναστυνομια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Ιωάννα η τομεάρχης της ΝΔ καμαρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι σήμερα δίπλα στον Γαδαρχη του ΣΥΡΙΖΑ που θα εκδημοκρατισει την αστυνομία!
Να τους χαίρεσαι Κυριάκο όλες οι επιλογές σου λίρα εκατό!
Οι εκλογές έρχονται και μαζί και ο λογαριασμός!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φαύλος κύκλος είναι. Δράση αντίδραση. Δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό δυστυχώς. Τώρα οι αστυνομικοί είναι εξαγριωμένοι και θα αφήσουν κανέναν ανάπηρο. Και μετά θα έρθει το τρομοκρατικό. Τα έχουμε ξαναζήσει και στο παρελθόν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χιλιοπαιγμένη η κασέτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με σοβαρή αστυνομία...όχι με γλυφτρακια των πολιτικών που το μόνο που κοιτάνε είναι αν ο χωροφύλακας είναι ξυρισμένος και αν θα ικανοποιήσουν τα τηλέφωνα...η ψήφος μα σ μετράει ας την αξιοποιήσουμε κατάλληλα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένα δάσκαλος στην Κρήτη βίασε ένα κοριτσάκι,να κατέβω κ εγώ να πιάσω κανένα δάσκαλο εδώ??
Ο βιασμός φέρνει βιασμό?
Σαν δεν ντρέπεσε.
Την συλλογική ευθύνη την αποδέχονταν μόνο ο Χίτλερ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε όλο τον δημοκρατικό πλανήτη οι αστυνομικοί που βλέπουν αυτόφωρο έγκλημα κατά ζωης, πόσο μάλλον αστυνομικού νομιμοποιούνται να ανοίξουν πυρ. Έστω στον αέρα! Ασχέτως αν έχει προηγηθεί ένα άλλο περιστατικό που εκθέτει την αστυνομία και φέρνει την αλόγιστη ίσως χρήση αστυνομικής βίας στο προσκήνιο, αυτό είναι ένα ξεχωριστό περιστατικό που χρήζει άλλη διαχείριση. Αλλαγή του νόμου περί όπλων και πολύ περισσότερη εκπαίδευση στη σωστή χρήση τους. Δε μιλάω για κατάχρηση εξουσίας αλλά δεν τα φέρουμε και για κρεμασταρια. Όταν γινόμαστε μάρτυρες εγκλημάτων κατά ζωής οφείλουμε έστω να υπερασπιστούμε το θύμα. Όποιο κι αν είναι αυτό. Σήμερα ένας αστυνομικός, αύριο ένας πολίτης. Οι αστυνομικοί δεν πρέπει να φοβούνται άλλο να κάνουν σωστά και νόμιμα τη δουλειά τους. Περαστικά να είναι μόνο για το παιδί και να μην θρηνήσουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος ΣΥΡΙΖΑ διοικεί το Υ.Προ.πο και δεν το γνωρίζουμε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτά τα διποδα υπανθρωπα μιασματα και στήριζε και στηρίζει πάντα ο σύριζα και βγήκαν τώρα και δήλωσαν ότι καταδικάζουν τη βία μετά τα επεισόδια που έγιναν σήμερα το βράδυ και τον τραυματισμό των αστυνομικών.... Τι καταδικαζετε ρε τουγανια, αφού δικοί σας ήταν.... Παλιοπροδοτες, ανθέλληνες.
Ο χρήστης Κωστας είπε…
Ζήτω συγνώμη για το καραγκιόζης. Η ταραχή της στιγμής.Κοιταξτε όλοι τον συνάδελφο σας. Μόνο αυτό έμεινε όρθιο. Περαστικά στους συναδέλφους τραυματίες. Και πάλι συγνώμη για το χαρακτηρισμό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωπα ρε γέρωντα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άρε χαλβά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καμία παραίτηση?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί η υπόλοιποι ομάδα δεν έπιασε έναν από αυτούς που τραυμάτισαν τον αστυνομικό; Να πέσουν πάνω τους σώμα με σώμα. Να ματώσουν αλλά να πιάσουν για την τιμή κ το αίμα της ΕΛ.ΑΣ έναν από αυτούς. Την επόμενη φορά με το θράσος που έχουν οι αριστεροί Ταλιμπάν θα αρπάξουν κάποιον συνάδελφο. Η ιστορία δεν δίδαξε κανέναν τους;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το 1978 μετά τη Χούντα, σε αντίστοιχη κατάσταση, Πασόκος είχε βιάσει δημοσίως αστυνομικό που έπεσε στα χέρια τους. Το παιδί τρελάθηκε. Φημολογείται πως ο βιαστής έγινε χρόνια αργότερα υπουργός. Εύχομαι να μην γυρίσουμε σε καταστάσεις που θα βιάζουν τους αστυνομικούς μας...