Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στη ΓΑΔΑ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Έβαλε χέρι» στην ομάδα «Δράση» για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη


Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο κ. Χρυσοχοΐδης μίλησε με άντρες της ομάδας «Δράση» με φόντο τις καταγγελίες και τα βίντεο από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ αναφορά φέρεται να έκανε αναφορά και στο συμβάν με τον τραυματισμό του 29χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης φαίνεται πως εντόπισε επιχειρησιακά λάθη, σε σχέση με το γεγονός ότι μία ομάδα «Δράση» βρέθηκε ανάμεσα σε πλήθος διαδηλωτών, όπως και για το γεγονός ότι ο 29χρονος αστυνομικός έμεινε μόνος του μετά την επίθεση που δέχτηκε από άτομο που τον έριξε από τη μηχανή στην οποία ήταν συνεπιβάτης.

Τέλος ο κ. Χρυσοχοΐδης φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς περισσότερη αυτοσυγκράτηση, ενώ έστειλε μήνυμα ότι δεν θα γίνουν ανεκτά περιστατικά κατά τα οποία αστυνομικοί ξεφεύγουν από το πλαίσιο των καθηκόντων τους.

 

Αλέξανδρος Καλαφάτης




Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας ελπίσουμε ότι πήραν το μνμ κ ολοι οι άλλοι αλλιώς..........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιλογες δικες του ειναι ολοι οι επικεφαλεις φτανει το δουλεμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Χρυσοχοΐδη εντόπισε επιχειρησιακά λάθη. Τι άλλο θα ακούσουμε; απλά ας θυμίσει κάποιος σε αυτόν τον ( με μηδέν σταυρούς) υπουργο με πρόσληψη ότι με το επιχειρησιακό κομμάτι θα ασχοληθεί η αστυνομία. Όχι η πολιτική " ηγεσία " . Όταν φτάνουμε να βάζουν χέρι στο επιχειρησιακό κομμάτι αρχίζει να χάνετε η μπαλα... ( που έχει χαθεί εδώ και καιρό) .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δώστε ένα παπί στον Μιχάλη να σας δείξει τη δουλεια σας. Αυτός ξέρει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είπε πολλα ακομη κ καλα έκανε αυτοί κ κάποιοι ακομη τα έκαναν θάλασσα άκου παμε να τους σκοτώσουμε παμε να τους γα.....με ποιοι ποιον ειστε σοβαροί. Οι αστυνομικοί πάνε να σκοτώσουν !!!!!! Ειμαστε σοβαροί ; Ο Χρυσοχοΐδης το κατάλαβε έστω κ αργά Ας ελπίσουμε να το κατάλαβαν ολοι αν κ το φοβάμαι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σχολή οδηγών μοτοσυκλετας
"Ο Μιχαλης"..εχει χαθεί η μπάλα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως για να είμαστε δίκαιοι αυτός του έβαλε άρπα κολα ότι πάρει η πρώτη κ τωρα απολογείται Πάντως η λέξεις πάμε να τους σκοτώσουμε πάμε να τους γ. Είναι απαράδεκτες κ χάνουν οι ίδιοι. Σε άλλες ομάδες που τραβάμε περισσότερα ποτέ δεν ακούστηκε τέτοιο Λάθος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο επικεφαλής...
Του επικεφαλής...
Οι επικεφαλής...
Δεν κλίνεται το επίρρημα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχαχα ας βάλει και στα πανεπιστήμια αστυνομία και μετά τους πρώτους σακάτηδες να ζητάει τα ρέστα...Ε ρε που έχουμε μπλέξει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πείτε του τα 1000 παιδάκια που θελει να πάρει για τα πανεπιστήμια με 1 μήνα εκπαίδευση αν δεν του βγει τελικά η δουλειά να τα ανεβάσει σε μια μηχανή να τα κάνει σερίφηδες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού είναι 20 χρόνια στρατηγός δεν ξέρεις εσυ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν ανακατεύεται τόσο πολύ να παίρνει και την ευθύνη στο τέλος όχι να τα ρίχνει στους άλλους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όπως έστρωσε έτσι κοιμάται ο υπουργός, από τη μέρα που έγινε υπουργός προσλήψεις επί προσλήψεων, σε δύο μήνες τους βγάζει στο δρόμο και περιμένει να μη γίνουν αυτά που είδαμε; Οι συνδικαλιστές βέβαια αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με στρατηγούς πιόνια ενός υπουργού τι περιμένεις να πας μπροστά; Αυτήν την αστυνομία θέλουνε αυτήν έχουνε...