Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λευκή βίβλος με λευκά από προσωπικό τμήματα - Αστυνομικός βάζει χρώμα στη βίβλο - Ο Νταβούρας και οι νέες μαύρες σελίδες


Οφείλουμε να διευκρινίσουμε σε ότι αφορά στην ανακοίνωση περί της λευκής βίβλου, πως ούτε λοιδωρούμε, πολύ δε περισσότερο, δεν σαμποτάρουμε την όλη σκέψη διαχείρισης εαυτών και αλλήλων μέσα κι έξω από την αστυνομία.

Υποστηρίζουμε κάθε σκέψη που συντείνει, ακόμα και με τη μορφή της αλληγορικής ουτοπίας, στην κατεύθυνση της κοινωνικής εξυγίανσης από παθογένειες όπως η βία και η μισαλλοδοξία. Ο κοινωνικός μεταρρυθμισμός είναι τεράστια υπόθεση, όσο και άκρως σημαντική.

Για να ξεκινήσεις όμως κάτι ως εποικοδόμημα μέλλοντος, θα πρέπει πρώτα να εξυγιάνεις και να μεταρρυθμίσεις τα του οίκου σου. Και ο οίκος αυτή τη στιγμή στηρίζεται σε σαθρά θεμέλια. 

Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Το λέει με σχόλιο του στη σχετική ανάρτηση του bloko.gr αστυνομικός που βιώνει τη μαύρη βίβλο της πραγματικότητας. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει η ηγεσία προκειμένου ν' αντιδιαστείλει την ουτοπία με τον πραγματιστικό ορθολογισμό. 
 
ΥΓ: Η ηγεσία και η ΠΟΑΣΥ, πρέπει να εγκήψει και να προβληματιστούν πάνω στα σχόλια αστυνομικών για τις δηλώσεις του κ. Νταβούρα. Πρόκειται για αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας, ο οποίος μας εξέπληξε σφόδρα αρνητικά. Το θέμα μας εν προκειμένου δεν είναι τί είπε ο κ. Νταβούρας, αλλά πως αυτές οι τοξικές δηλώσεις έγιναν αποδεκτές κι επικροτήθηκαν από κάποιο αριθμό (σημαντικό κατά τα φαινόμενα δυστυχώς) αστυνομικών. Με τέτοιες σκέψεις δεν πας για λευκή βίβλο, αλλά για νέες μαύρες σελίδες.
 

Διαβάστε το σχόλιο- κριτική του αστυνομικού.
 
Σωστος κυριε Καραιβαζ , δυατυχως ζουν στην ουτοπια τους εκει στο υπουργειο και το αρχηγειο και δεν ξερουν τι γινετε στο δρομο , δεν ξερουν για την ακριβεια που πανε τα τεσσερα , τι τους γινετε δεν ξερουν. 
 
Η μονη δικαιολογια που βρισκω ειναι οτι οι συμβουλοι του υπουργου εχουν μεινει δεκαδες χρονια πισω και οι αξιωματικοι ιεραρχικα που τους ενδιαφερει μονο η εξελιξη των ιδιων και τιποτα αλλο παρουσιαζουν στον υπουργο και τους στρατηγους μια εξιδανικευμενη εικονα της αστυνομιας. 

Κυριε Καραιβαζ σας κανω εκκληση (χωρις να εχω προθεση να υποτιμησω υποβιβασω το εργο αλλων υπηρεσιων) , διαβιβαστε την οσο πιο ψηλα μπορειτε , οι υπηρεσιες κυτταρα της αστυνομιας που ερχονται σε επαφη αμεση με τους πολιτες τα προβληματα τους και εκει που απευθυνονται καθημερινα οι πολιτες πρωτα οταν εχουν οιαδηποτε αναγκη (αστυνομικα τμηματα , τμηματα ασφαλειας , τμηματα τροχαιας) αιμορραγουν απο ελλειψη προσωπικου , παλαιοτητα υπηρεσιακων οχηματων (πλην τροχαιας). 
 
Η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο , οι διοικητες και οι διευθυντες των διευθυνσεων αλλα και οι πιο πανω απο αυτους δεν αναδεικνυουν τα προβληματα για να μην γινουν δυσαρεστοι και παρουσιαζουν μια ιδανικη εικονα. Υποφερουμε , ο φορτος και η πιεση της εργασιας , η πολυποικιλοτητα του αντικειμενου που καλουμαστε να καλυψουμε ειδικα τα α.τ. και τ.α. , δεν ειναι δυνατο να ερθει σε περας με το λιγοστο εναπομειναν προσωπικο. 

Εκκληση παρακληση αναδειξτε το προβλημα και σαν δημοσιογραφος (μπορειτε να επισκεφθειτε ενα τμημα η ταξης η τροχαιας η ασφαλειας) και να διαπιστωσετε και ο ιδιος το τελμα στο οποιο εχουν περιελθει). Ενημερωστε και οποιον πιστευετε εσεις οτι ενδιαφερετε απο ψηλα στην κατεχακη , μπας και δουμε επιτελους λιγο φως.
 
 








Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που να ήξερες καημένε τους επάνω κ τι γίνεται εκεί επάνω......αυτό μόνο.......Σωτηρία δεν υπάρχει να θυμάσαι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι σωστά και όλα τα τμήματα με αστυφύλακες π.σ. ως αξ υπ. Πρέπει να να γίνει κάτι με το βαθμολογιο για να ανταμειθφουμε. Το αξίζουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλο κλάψα και μίρλα, τα ίδια και τα ίδια. Απλά να κυλάει το νερό από τον νερόμυλο. Δεν πρόκειται να διορθωθεί τίποτα και ποτέ και από κανένα γιατί το υπάρχον σύστημα εξυπηρετεί και βολεύει το κατεστημένο.
Ο χρήστης S.A.S είπε…
Σας πονάει η αλήθεια εκεί στο μπλόκο......
Πολύ καλά τα είπε ο ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ κ λίγα ήταν...
Τι ακριβώς δεν σας άρεσε? Η λέξη απλυταριο?
Γιατί δεν είναι?
Ο χρήστης Ilias Lrs είπε…
Αν κάποιος ακούσει όλη τη συνέντευξη , που σίγουρα την έχετε ακούσει και εσείς, δεν θα βρει καποιος κανένα μεμπτό σημείο αν εξαιρέσεις ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια ηπιότερη έκφραση για να ονοματήσει τους αναρχο- χουλιγκανο- μπαχαλακηδες. Οι συνάδελφοι επικροτούν τον πρόεδρο που είπε τα πράγματα ως έχουν. Κατονόμασε υπεύθυνους και στηλίτευσε πράξεις που έγιναν η δεν έγιναν ώστε να φτάσουμε στο σημείο να στοχοποιηθεί το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η πρακτική του να προβάλλουμε μια φράση είναι μια άψογη κίνηση κατεύθυνσης μάζας καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι κανείς δεν θα μπει στον κόπο να ακούσει την συνέντευξη.
Δεν ισχύει το ίδιο φυσικά για το προσωπικό της Αστυνομίας, που ακούγοντας όλη την συνέντευξη άκουσε στα λόγια του την ίδια του τη φωνη , και την αγανακτησή. Φυσικά το πρόβλημα δεν είναι τα λόγια του προέδρου και οι εκατοντάδες που έγραψαν στα σχόλια.
Είναι οι χιλιάδες συνάδελφοι που συμφωνούν μαζι του στην πραγματική ζωή καθώς για πρώτη φορά εδώ και χρόνια ακούγεται έντονα η φράση φτάνει πια με την κοροϊδία..
Όσο για τους συναδέλφους που πειραχτηκαν θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις απόψεις τους για το τι φταίει και τι πραγματικά συνεβει την προηγούμενη εβδομάδα στη Νέα Σμύρνη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χάος αυτοί που γράφουν κ μονο κακό κάνουν στους ίδιους αλλα περισσότερο σε εμας που δεν λεμε τα ιδια. Κ μετα μας ενοχλεί που μας αφήνουν ολοι μόνους μας δυστυχώς το χάνουμε το παιχνιδι κ οι συνδικαλιστές δεν δίνουν λογαριασμό κ Καραιβαζ ειμαστε άξιοι της τύχης μας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια χαρά τα ειπε ο ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ.....εσύ είσαι εκτός τόπου και χρόνου.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πια λευκή κ μαύρη Βίβλος αν διαβάσει τα σχόλια ο Χρυσοχοιδης θα καταλάβει ότι το μαγαζί θέλει γκρεμισμα κ πάλι χτίσιμο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τους πονάει!Και πολύ καλά τα είπε!Και είναι!Από τα 20 λεπτά συνέντευξης μιά λέξη κράτησαν οι κοπτοράπτες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σας πονάει κάποιους που βγήκε συνδικαλιστής αστυνομικός και είπε τα πράγματα ως έχουν...θέλετε μόνο ανακοινώσεις σωματείων με τριαντάφυλλα...και στα Α.Τ. και Τ.Α., τα οποία έχετε μετατρέψει σε γαλέρες, να συνεχίσουν να κάνουν κουπί...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εάν νομίζουν ότι οι δηλώσεις του νταβορου πονούν το bloko φανταστείτε σε τη κόσμο ζουν οι άνθρωποι λες κ το Bloko έχει το θέμα. Ξέρει κάποιος να πει γιατί να την πληρώνουμε κ εμείς που δεν συμφωνούμε ; Γιατί;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι κάνουν οι δημοσιογράφοι. Τα καλά και συμφέροντα. Ας κοιταξουν πρώτα τα του οίκου τους, και μετά να μιλάνε για την Αστυνομία. Και η κουτσή Μαρία έχει άποψη για την Αστυνομία. Τα ξέρουν όλα...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Έτσι είναι συνάδελφε και προς επίρρωση.. σε μια πραγματικότητα που έχει επικαθήσει μια νοσηρή πολιτική ορθότητα με fake θυματοποιησεις ( η οποία εξυπηρετεί το κατεστημένο) η κοινωνία ωθούμενη και εξαπατουμενη πυροβολεί τα πόδια της! Ευνουχίζει κ αφήνει στο έλεος τους πραγματικούς στυλοβάτες της ευταξίας, εκείνους που απ' άκρη εις άκρη κρατάνε τον ουρανό να μη πέσει στα κεφάλια του λαού.. Τους Έλληνες αστυνομικούς! Το χειρότερο είναι πως μεγάλο μέρος της κοινωνίας έχει καταλάβει τι παίζεται εδώ και χρόνια( όπως έχει καταλάβει πως τα σώματα ασφαλείας παράγουν έργο και είναι οι μοναδικές υπηρεσίες που υπηρετούν πραγματικά το λαο - με κάποιες κάκιστες εξαιρέσεις-), φυσικά αυτή η πλειοψηφία δεν έχει λόγο καθώς η γνώμη τους ούτε ακούγεται ούτε εκφράζεται από κανέναν καθώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ποικιλοτρόπως..από τους σύγχρονους Γκέμπελς.
Είναι τέλος πραγματικότητα ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο κ η απόγνωση των αστυνομικών βρίσκεται σε πρωτόγνωρα επίπεδα ( αναξιοκρατία, παραβίαση νόμων, Παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος από πλευράς πολιτείας κτλ). Γιατί άραγε; Είναι οικονομικο το θέμα, τότε πως βρίσκονται τόσα δις για τα ( απαραίτητα) εξοπλιστικα; Μήπως αυτή η κατάσταση εξυπηρετεί;
Όσο για τους αξιωματικούς που αναφέρεις δυστυχώς δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου.
Καλή τύχη στην ΕΛΑΣ και στο έθνος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όχι μαύρες κατάμαυρες σελίδες. Ο Χρυσοχοιδης τα βλέπει ; Φαντάσου με τέτοια μυαλά τι έρχετε !!!!!!
Ο χρήστης Ilias Lrs είπε…
Πείτε μας λοιπόν εσείς.ποιοςφταίει που στήνουν καρτέρι σε αστυνομικούς? Που καίνε τα αυτοκίνητά τους έξω από τα σπίτια τους. Που ουρλιάζουν τα κανάλια κατά της αστυνομίας. Που μόνο οι αστυνομικοί φταίνε για ότι λάθος συμβαίνει? Οι ίδιοι ήταν και τα προηγούμενα χρονια. Τι άλλαξε? Αν δεν βγαίναμε εμείς να γράψουμε αυτά δεν θα γινότανε η δεν θα ξαναγίνουν. Σεβαστό να διαφωνείς αλλά τρόπο αντιμετώπισης η καταγγελίας δεν προτείνεις αδερφέ μου. Να λουφαξω και να το προσπεράσω δεν είναι λύση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νταβούρας λέγεται ο άνθρωπος, ρε αγανακτισμένε συνάδελφε που δεν συμφωνείς.... Μάθε σωστά το επίθετο..... Να μαζευτείτε όλοι μαζί, να του στείλετε το λογαριασμό.... Σας πονάει ο Νταβουρας.... Ξυδακι!!!!!
Ο χρήστης Νασος είπε…
Η αλήθεια είναι μια και είναι σκληρή...
Είπε τα πράγματα με το όνομα τους...
Ξαφνικά πέσαμε από τα σύννεφα.
Δουλεψε ο κοπτοραπτης και από μια συνέντευξη σχεδον 20 λεπτών πιάστηκαμε από μια λέξη που χαρακτηριζε όσους κάνανε το μπάχαλο.
Κανένα σχόλιο για την λοιπή συνέντευξη....αλλά ξέχασα....αυτα δεν πουλάνε...