Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Καλλιακμάνης: Δεν έγιναν σωστοί χειρισμοί


Άρθρο του Γιώργου Καλλιακμάνη, προέδρου της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Η μεγαλύτερη και πολυπληθέστατη συνδικαλιστική οργάνωση που είχε πρωτοστατήσει με τις προηγούμενες διοικήσεις της κερδίζοντας την απόφαση του συμβουλίου της Επικρατειας ,έπρεπε να πρωτοστατήσει και στην προκειμένη περίπτωση έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις και να κερδηθεί και η τελευταία προσφυγή στο ΣΤΕ ,ως λογική συνέχεια. 

Εφόσον δεν έγιναν οι σωστοί χειρισμοί ήταν λογικό η απόφαση να χαθεί και να συμπαρασύρει και τις άλλες προσφυγές της ΠΟΣΥΦΥ των ειδικών φρουρών κλπ (που ήταν και οι μόνοι που το ανέφεραν και στις ανακοινωσεις τους ως κύριο αίτημα του ένστολου συνδικαλισμού ). Όλο αυτό τον καιρό της αναμονής για την απόφαση όχι μόνο δεν έγιναν κοινωνοί του συγκεκριμένου αιτήματος (ως όφειλαν ) ,αλλά το άφησαν σιγά σιγά να φθαρεί και να σβήσει.

Για αυτό πολλες φορές στηλιτεύσαμε τον λανθασμένο τρόπο διεκδίκησης που είναι αδύνατο να φέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα .Επισης όταν κλήθηκαν να διαχειριστούν το 2017 το μισθολόγιο που έρχονταν ,αρνήθηκαν πεισματικά και άφησαν τους χαμηλόβαθμους στο έλεος στηριζόμενοι μόνο στην απόφαση του ΣΤΕ (οπως άλλωστε έλεγαν )που τώρα έχασαν .Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται ναι ,αν όμως συνεχιστούν με τον ίδιο τρόπο και τους ίδιους ανθρώπους είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει ποτέ και για τίποτα αποτέλεσμα .

Γιώργος Καλλιακμάνης









Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άχρηστοι σε ολα ειστε.τεμπέληδες και εις βαρος των μαχιμων αστυνομικών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δλδ εσύ τι θα έκανες ; Δεν μας λες. Θεωρίες κ λόγια. Άσε τους παλιούς δεν τους φτάσατε ούτε πρόκειτε
Ο χρήστης Unknown είπε…
Γιώργο το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η επανεκλογή με ένα τρόπο το τραγικό για το σώμα βαθμολογιο που εξυπηρετεί φηφοφορους που θα πάρουν και πάλι χωρίς να δικαιούνται δωρεάν βαθμο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παρακολουθώ τις τοποθετήσεις σας και δραστηριότητες σας και θεωρώ οτι ο ένστολος συνδικαλισμός χρειάζεται ένα πρόσωπο καθαρό και μια φωνή σαν τη δική σας!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χά Χά ο ίδιος γράφει για τον εαυτό του που καταντήσατε τον συνδικαλισμό όλοι σας Γλύφτες της εξουσίας για να μην δουλεύετε. Ντροπή σας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα έλεγες ότι κακώς προσέφυγαν μαζί με τους υψηλόβαθμους κακώς δεν άκουσαν