Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Εσύ αστυνόμε που έχεις ορκιστεί να προστατεύεις τον πολίτη θα πρέπει να ξέρεις πως να τον κερδίσεις πρώτα να σκέφτεσαι διπλά''


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

Καλησπέρα σε όσους θα διαβάσουν αυτά τα οποία θα γράψω γιατί όπως ξέρουμε οι μέρες μας είναι λίγο περίεργες γιατί η ελευθερία λόγου ελέγχεται από αυτούς οι οποίοι έχουν την δύναμη να την σβήσουν ωστόσο κάθομαι και γράφω τα εξής.

 Με τα νέα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη τα οποία προσπαθούν να δικαιολογήσουν όχι μόνο οι πολιτικοί αλλά και οι συνδικαλιστές αστυνομικοί οι οποίοι πιστεύουν ότι έχουν την δυναμη να βγαίνουν σε κανάλια και ραδιόφωνα και να γελοιοποιούν όλους τους υπόλοιπους ένστολους και να δέχονται την ίδια κριτική με τους δράστες στην προκειμένη περίπτωση οι  οποίοι χωρίς να δέχονται ουδέ μια σωματική επίθεση βγάζουν και χτυπούν έναν  πολίτη είτε αυτός είναι σε κάποια πολιτική ομάδα είτε έχει διαφορετικά  πιστεύω από αυτούς. Κάθε μέρα βλέπουμε Τις δυνάμεις εξουσίας να σκοτώνουν  λίγο λίγο την ελευθερία λόγου την ελευθερία σκέψεις την ελευθερία  γενικότερα γυρίζοντας μας πίσω χρονικά στον καιρό της χούντας...δεν έχω  ζήσει ούτε θέλω να ζήσω σε αυτά τα χρόνια αλλά έτσι όπως φαίνεται όλα  οδεύουν προς τα εκεί!

 Εσύ αστυνόμε που έχεις ορκιστεί να προστατεύεις τον  πολίτη θα πρέπει να ξέρεις πως να τον κερδίσεις πρώτα να σκέφτεσαι διπλά το  πως θα μιλήσεις και πως θα αντιδράσεις σε κάποια θέματα και απλά να έρθεις  μια φορά στην θέση του απλού πολίτη πρώτου κανείς κάτι το οποίο θα μαυρωσει  την το σήμα σου η την αξιοπρέπεια σου! Ασχολούμαστε με την απεργία πείνας  του Κουφοντίνα ενώ γύρο μας γίνονται γεγονότα που δεν βλέπει κανείς κόσμο  που αυτοκτονεί κόσμος που δεν έχει να φάει Έλληνες που φεύγουν από την  πατρίδα τους γιατί δεν πιστεύουν σε αυτήν και γιατί είμαι ένας από αυτούς.

Μακάρι να ήταν καλύτερα τα πράγματα σε όλους τους τομείς στην χώρα αλλά η  χώρα έχει εγκαταλείψει τα παιδιά τις και συνεχίζει μα το κάνει κάθε μέρα  και ποιο πολύ καταστρέφοντας τα όνειρα του παίρνοντας του ότι πολυτιμότερο  του έχει απομείνει....Την ελευθερία του! Δεν θα πω για τους δημοσιογράφους  οι οποίοι τους προστατεύουν από το καθετί λένε ψέματα για πάρτη τους και  προπαγανδίζουν καταστάσεις τις οποίες θα έπρεπε να είναι εκεί πρώτοι και να  πολεμάνε με τις λέξεις τους και να σκοτώνουν με την αλήθεια αντίθετος όμως  ταΐζουν τον κόσμο σε ένα μεγάλο ψέμα που δεν ξέρουν ούτε αυτοί που θα βγάλει!

 Είμαστε ένας υπερήφανος λαός ο οποιος έχεις να αναδείξει πολλά και όταν άλλοι μιλάνε γιαυτουν να ντρέπονται και όχι να λυπούνται! Ευχαριστώ  πολύ εκ των προτέρων

Αποστολής Ελευθέριος Ζ









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε ρε Στάλιν που χρειάζονται μερικοί μερικοί για να καταλάβουν τι εστί δημοκρατία...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με την μόνη διαφορά ότι αυτα τα δίποδα υπάνθρωπα μιάσματα της κοινωνίας, μόνο ως πολίτες ΔΕΝ μπορούν να θεωρηθούν....