Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Μαύρη Καταιγίδα ανέλαβε την ευθύνη


Αναδημοσιεύουμε από το Indymedia: “Αηδιασμένες από την απάθεια και την μιζέρια αυτού του κόσμου, αλωνίσαμε στα στενά του σάπιου ωδικού ιστού, κουκουλώσαμε τους φόβους και τα άγχη μας και οπλισμένοι από την οργή μας, φωνάξαμε “ΕΠΙΘΕΣΗ”.

Νεκρική σιγή, άδειοι δρόμοι, άνθρωποι ημίνεκροι σε ένα αποκαλυψιακό τοπίο.

Και ξάφνου, τα ουρλιαχτά των λύκων δίνουν το συνθηματικό.

Ήρθε η ώρα της εκδίκησης.”

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, επαναστάτης και μέλος της επαναστατικής οργάνωσης 17Ν βρίσκεται σε απεργία πείνας από 8/1, βάζοντας ανάχωμα το σώμα του στην εκδικητική πολιτική του κράτους και της κυβέρνησης ΝΔ, διεκδικώντας απλώς την τήρηση του νόμου που ψηφίστηκε φωτογραφικά για αυτόν και προβλέπει την επιστροφή του στον Κορυδαλλό.

Η Γενική Γραμματέας (Αντιεγκληματικής Πολιτικής) το σκουπίδι που ακούει στο όνομα Σοφία Νικολάου, με ένα πλαστό έγγραφο υποστηρίζει πως ο Κουφοντίνας πέρασε από τον Κορυδαλλό πριν μεταχθεί στον Δομοκό. Η συγκεκριμένη, ευθύνεται και για τις δολοφονίες κρατουμένων από covid καθώς και για την μεγαλύτερη εξαθλίωση των συνθηκών κράτησης από την εμφάνιση του covid και έπειτα. Χεράκι – χεράκι με την κυβέρνηση λοιπόν, δολοφονούν τον Δημήτρη Κουφοντίνα, έχοντας τη ψευδαίσθηση πως η σκευωρία τους θα μείνει αναπάντητη, ενώ το πολύμορφο κίνημα αλληλεγγύης το τελευταίο δίμηνο τους δείχνει το αντίθετο.

Το λέμε και θα το ξαναπούμε. Η απαγόρευση κυκλοφορίας και οι αυξημένες περιπολίες δεν θα σταθούν εμπόδιο στους σκοπούς μας. Κάθε πόλη πλέον αποτελεί ένα ανοχύρωτο φρούριο και οι νυχτερινές μας τσάρκες όλοενα και πληθαίνουν. Στο στόχο μας βρίσκονται τα πάντα. Τράπεζες, πολιτικά γραφεία, αλυσίδες καταστημάτων, κρατικά κτήρια. Και ένα – ένα θα τα κατεδαφίσουμε, θα τα σαμποτάρουμε, και θα τα κάψουμε, ελπίζοντας πως μέσα από τις στάχτες και τα συντρίμια τους και θα αναγεννηθεί ένας νέος κόσμος χωρίς ίχνος εξουσίας, και θα ξεφορτωθούμε τα βαρίδια του άγχους, του φόβου, των ενοχών και τα κατάλοιπα της πατριαρχίας και του μικροαστισμού, και οπλίζοντας τις επιθυμίες μας θα κατακτήσουμε την ελευθερία.



Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους αναλαμβάνουμε την ευθύνη για:

Το σπάσιμο της πρόσοψης και του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Καφαντάρη στην Γούβα

Το σπάσιμο 2 ΑΤΜ στον Πειραιά

Την επίθεση με μπογιές στα γραφεία της ΝΔ στην Κωνσταντινουπόλεως στο Κερατσίνι

Το σαμποτάζ: 2 ΑΤΜ στα Πατήσια, 2 ΑΤΜ στον Βύρωνα, 1 ΑΤΜ στον Υμηττό, και 4 ΑΤΜ στον Πειραιά.

Υ.Γ.: Οι συγκεκριμένες δράσεις και το συγκεκριμένο κείμενο πραγματοποιήθηκαν πριν την λήξη της απεργίας πείνας του πολιτικού κρατουμένου Δημήτρη Κουφοντίνα. Ωστόσο για μας, ο αγώνας δεν τελειώνει με την λήξη της απεργίας πείνας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στην απόφαση του και θεωρούμε ότι πρέπει να εκδικηθούμε για το βασανιστήριο του τις τελευταίες 65 μέρες.

Θα επανέλθουμε.

Μαύρη Καταιγίδα

 









Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ομπρέλες να έχετε μαζί σας... Ααα και μην έρθετε χωρίς να έχετε φάει κανένα καράβι φασολάδα ναι?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάρτε φόρα και...ξερετε εσείς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ... Ρε που πανε και τα βρισκουν! Λοιπον, εχω καλυτερες προτασεις: 1.Μαυρα πιστολια, 2.Μαυρες καλλονες., 3.Μαυρη ωρα, 4.Μαυρα ματια, 5.Μαυρη νυχτα στα βουνα, 6.Μαυρα μουρα, 7.Μαυρα μαντατα κλπ. Πιστευω μετα την μπογια που ριξανε, το παγκοσμιο καπιταλιστικο κατεστημενο θα γονατισει ματωμενο μπροστα τους..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και μην ξεχάσετε να πάρετε ζακέτα...Μεγάλο επαναστατικό κατόρθωμα να σπας ΑΤΜ βραδυάτικα...τενεκέδες ξεγάνωτοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
....Η μαύρη καταιγίδα......Τα ασπρα φρύδια μας,.....κούνια που σας κούναγε τουγάνια, μιάσματα, ημιπιτσιρικάδες....βρωμόξυλο που σας χρειάζεται για να στρώσετε..
Ο χρήστης Unknown είπε…
Σσσσσσ...μη λες τέτοια, η αστυνομία σκέψης των ΜΜΕ θα πάρει την άποψη σου και θα τη περάσει από το δικαστήριο της πολιτικής ορθότητας, της οποίας η απόφαση θα είναι ήδη προειλημμενη.
Σσσ...μην ενοχλείτε και υβριζετε το παρακράτος,η brain police καραδοκεί..