Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους από την Ένωση Σερρών


Ανακοίνωση των Αστυνομικών Σερρών: Αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συνάνθρωποι μας στην περιοχή της Θεσσαλίας μετά το πρόσφατο χτύπημα του εγκέλαδου, την καταστροφή των οικιών και περιουσιών τους αναγκάζοντας πολλούς από αυτούς να διαμένουν σε πρόχειρα καταλύματα, νιώσαμε την ανάγκη να προσφέρουμε τη μικρή βοήθεια μας και να συνδράμουμε για την κάλυψη τυχόν αναγκών που έχουν ανακύψει για αυτούς τους ανθρώπους.

      Για το σκοπό αυτό, ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών ανταποκριθήκαμε αμέσως στο κάλεσμα του Δήμου Σερρών για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με δαπάνη του ταμείου μας, τα οποία μεταφέραμε σήμερα στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) παραδίδοντας τα στη Διευθύντρια της Επιχείρησης κ. Βούλα ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ. Ταυτόχρονα εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας στο Δήμο Σερρών και στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για την ευαισθητοποίηση και άμεση κινητοποίηση τους για την παροχή βοήθειας στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από το σεισμό.

     Η Ένωση μας θα είναι πάντα παρούσα να προσφέρει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της οποιαδήποτε είδους βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.  Ο Έλληνας Αστυνομικός αποτελεί κομμάτι της κοινωνίας προσφέροντας διαχρονικά τα μέγιστα για την προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους. Αυτό νιώθουμε, το ενστερνιζόμαστε και έχοντας το ως απώτερο σκοπό εκτελούμε με επαγγελματισμό, φιλότιμο και παρρησία τα καθήκοντα μας.

   

                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

            Ο Πρόεδρος

 

 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος


 

 

Η Γενική Γραμματέας

 

 

ΖΑΓΟΡΑ  Ελπίδα


 

 

 

 

 

 


    

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια