Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα η πλευρά Φουρθιώτη


Δημοσιεύουμε δελτίο τύπου του δικηγόρου του κου Μένιου Φουρθιώτη: Σε σχέση με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που έχουν κατακλείσει το διαδίκτυο από χθες το βράδυ κατόπιν αναρτήσεως τέως Υπουργού Υγείας σε βάρος του εντολέως μας Μαίνανδρου Φουρθιώτη, επισημαίνουμε ότι πράγματι -ως ο ίδιος δημοσιοποίησε -ήδη έχει κατατεθεί σχετική μήνυση, καθώς και κατά δημοσιογράφου-εκδότη της εφημερίδος Documento, ο οποίος ανήρτησε και αναπαρήγαγε στον ιστότοπο που διαχειρίζεται τις ύβρεις του ανωτέρω τέως Υπουργού, ενώ η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και από έτερους δημοσιογράφους που επικαλούνται πηγές εντός της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ανωτέρω είναι προφανές ότι έχουν επιδοθεί σε έναν ανηλεή πόλεμο σε βάρος του εντολέως μας με σκοπό να τον αποδομήσουν και να καταφέρουν την απόλυτη απαξίωση του προσώπου του. Οι ισχυρισμοί και τα δήθεν γεγονότα που παρατίθενται στα ως άνω δημοσιεύματα προβάλλονται σκοπίμως από τους ανωτέρω εν γνώσει της αναλήθειας τους προκειμένου να δημιουργήσουν στο κοινό δυσμενείς εντυπώσεις εις βάρος του εντολεώς μας, και πλήττουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή του.

Το αυτοκίνητο που παρουσιάζεται ψευδώς ως δήθεν τεθωρακισμένο όχημα της ΕΛ.ΑΣ ανήκει στον κ. Μαίνανδρο Φουρθιώτη

Χαρακτηριστικό του ψεύδους των εν λόγω δημοσιευμάτων είναι ότι το αυτοκίνητο το οποίο παρουσιάζεται να οδηγεί ο εντολέας μας καταχρώμενος υποτίθεται κρατικούς πόρους, είναι στην κατοχή του νομίμως, καθώς του έχει παραχωρηθεί η χρήση του από την εταιρία συμφερόντων του «PARTY FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΕ», στην οποία ο εντολέας μας έχει την ιδιότητα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου. Για όλα τα ανωτέρω φυσικά υφίστανται έγγραφα που αποδεικνύουν την πρωτοφανή αναλήθεια των αναρτήσεων των ανωτέρω και αναφερόμαστε συγκεκριμένα στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και στα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα της ως άνω εταιρίας.

Τέλος, σημειούται ότι η συνεχιζόμενη αδυναμία της Αστυνομίας να προφυλάξει τα επιχειρησιακά της απόρρητα έγγραφα που αφορούν στο πρόσωπο του εντολέως μας, τα οποία αναπαράγονται συνεχώς σε πλήθος ιστοσελίδων, είναι τουλάχιστον άξια διερεύνησης και εκθέτει εξακολουθητικά σε μέγιστο κίνδυνο την ασφάλεια του ενώ μάλιστα η ίδια η ΕΛ.ΑΣ έχει γνωματεύσει οκτώ (8) φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι αποτελεί ευπαθή στόχο.

Τα αποδεικτικά έγγραφα για όλα τα ανωτέρω είναι στη διάθεση οιουδήποτε Δικηγόρου επιθυμεί να ελέγξει την αλήθεια των ισχυρισμών μας.

Αθήνα, 31-03-2021

Η πληρεξουσία δικηγορική εταιρία









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης kostas303 είπε…
Η αλήθεια είναι πως οι έξυπνοι δικηγόροι κάνουν περιουσίες από κάτι τέτοια "φρούτα".
Ο χρήστης Argus είπε…
Απόρρητα δεν είναι, ο Πολακης σαν βουλευτής με μια απλή ερώτηση στη βουλή θα μπορούσε να μάθει αν και πόσους αστυνομικούς έχει για τη φυλαξή του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή έτυχε να εκτελέσω υπηρεσία στην συνοδευτική ασφάλεια του κ.Φουρθιωτη έστω και για μια μόνο ημέρα έχω να πω ότι το όχημα μάρκας BMW X5 ήταν όντως υπηρεσιακο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
X.k.
Τελικά , όλοι στην " καμπούρα" της ΕΛ.ΑΣ. χτίζουν καριέρα. Ας μην ξεχνάμε και τον μάνατζερ και μετά δήμαρχο, πυροπληκτης περιοχής, ο οποίος είχε και μπορεί να έχει ακόμα , φρουρά. Αναρωτιέμαι, αν δικαιούται φρουρά και ο πρόσφατα αποφυλακισθεις, " βασιλιάς" του χρυσού. Επίσης κάποιοι παίκτες εκεί στα παιχνίδια " επιβίωσης" και
"μαγειρικής" , έχουν γίνει πολύ αντιπαθείς. Όταν με το καλό αποχωρήσουν, ας εξετάσουν εκεί στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ, μήπως δικαιούνται και αυτοί φρουρά???
Ρε που πάμε ???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ξεφτίλα του ελληνικού κράτους σε όλο το μεγαλείο της, θαυμάστε ευρωπαϊκό κράτος.