Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Στη Βουλή συζητήθηκαν θεσμικά μας αιτήματα


Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησης προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ, έγινε και από τους δυο αναφορά σε διαχρονικά αιτήματα του συνδικαλιστικού μας κινήματος, σύμφωνα και με το διεκδικητικό πλαίσιο που θέσαμε υπόψη τους χθες.

 

Ειδικότερα, τέθηκαν θέματα όπως η αναβάθμιση της εκπαίδευσης, η χρήση καμερών κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων, η ενίσχυση του θεσμού του Συνηγόρου του Πολίτη, όσον αφορά στη διερεύνηση περιστατικών αστυνομικής αυθαιρεσίας, η αξιοκρατική επιλογή της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας από κοινοβουλευτική επιτροπή, ο ενιαίος τρόπος πρόσληψης αστυνομικών και άλλα.

 

Η Ομοσπονδία μας αναμένει την εξειδίκευση των ρυθμίσεων, ώστε στο πλαίσιο του διαλόγου να τοποθετηθεί αναλυτικότερα επί των προτάσεών μας, δεδομένου ότι αφορούν σημαντικές πτυχές της αστυνομικής λειτουργίας και της εργασίας του αστυνομικού προσωπικού, το οποίο εκπροσωπούμε και δικαιούται να εκφράζει την άποψή του πριν από οποιαδήποτε υιοθέτηση των πολιτικών που το αφορούν και πρέπει επιτέλους να θεσμοθετηθούν.


Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος


poasy.gr









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοιμαστε όρθιοι και πληρώνετε ξενοδοχείο.
Οχι μόνο είστε ανίκανοι για να διεκδικήσετε οτιδήποτε,αλλα και ψεύτες. Αυτό είναι ενα νομοσχέδιο που έρχεται εδω κ ένα εξάμηνο και σας έχει γραμμένους.
Απλα κάνετε εικονικές διεκδικήσεις μεσω δελτίων τύπου λιγο πριν συνήθως ή μετα από μια εξαγγελία. Σαν την ένωση Αθηνών με τις καυστικές ανακοινώσεις.
Τεμπελοσκυλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι να πεις γι'αυτους είναι απλά λιγο,εάν, είχαν λίγο αξιοπρέπεια θα είχαν παραιτηθεί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συζητήθηκαν λέει οι προτάσεις της ΠΟΑΣΥ!!!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;