Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακά οχήματα για τις προσωπικές μετακινήσεις - κείμενο αστυνομικού


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: Μήπως να ξαναθιξουμε το θεμα της χρήσης των υπηρεσιακων οχημάτων των διοικητων ολων των υπηρεσιών (απο Α.Τ εως επιτελειων του Α.Ε.Α) για προσωπική τους χρηση. Ειδικά τωρα μετα τις κρίσεις ολοι 
ξεκινησαν και χρησιμοποιούν τα οχήματα των υπηρεσιών για τις δικες τους μετακινήσεις. Μηπως πρέπει να σοβαρευτουν τωρα που είναι νωρίς μηπως και σωθεί η κατάσταση. Το υπόλοιπο προσωπικό να χρησιμοποιει τα δικά του οχήματα ενω οι διοικητες διευθυντες υπηρεσιών χρησιμοποιουν μονο τα υπηρεσιακα?

Αντε και να έλεγα οτι τα χρησιμοποιουν για υπηρεσιακους λογους, ελα που δεν γίνεται..

 









Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όχι ψέματα δεν το κάνει κανείς. Μόνο τα παιδιά στο σχολείο η γυναίκα κομμωτήριο κ s/m δεν τα γνωρίζουν θέλουν καταγγελία για να τους πιάσουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά, εδώ να δεις που τα υπηρεσιακά τα έχουν για να πηγαινοέρχονται σπίτια τους μέχρι και οι διαχειριστές. Και μάλιστα τα σταθμεύουν στις οικίες τους, ούτε καν τα αφήνουν σε κάποια υπηρεσία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε καταγγελία που εγινε πριν λιγα χρονια απο συνδικαλιστές στο εσωτερικων υποθεσεων με στοιχεια για διευθυντή κεντρικης υπηρεσιας της ασφαλειας που χρησιμοποιουσε υπηρεσιακη μηχανη και αυτοκινητο σαν δικα του και πηγαινε και ταξιδια, το εσωτερικών αντι να κανει ερευνα το ιδιο, εστειλε την καταγγελία στην ιδια την διεύθυνση με αποτέλεσμα να ενημερωθει ο διευθυντής και να βαλει αστυνομικους να καταθέσουν ανωμοτι οτι τον πηγαινοεφερναν αυτοι για υπηρεσιακούς λογους και να καλυφθει ετσι χωρις να γινει καμια περαιτέρω ερευνα..ο ιδιος μαλιστα ειχε το θράσος να βαζει και χέρι στο προσωπικο αν χρεωνονταν αυτα τα οχηματα για υπηρεσιακες δουλειές και ελειπαν απο το χωρο σταθμευσης..επισης ο ενεργων τοτε την ΠΔΕ βρίσκεται πλεον πολυ ψηλα στην ιεραρχια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κουβέντα όμως για τους επιχειρηματίες και τους δικαστικούς που τους πηγαινοφέρνουμε σαν ταξιτζήδες. Μου προκαλείτε αηδία με την υποκρισία σας. Όταν κάποτε βγάλουν μια λίστα με τα άτομα και τα οχήματα που έχουν διατεθεί σε πρώην και σε νυν και σε ημετέρους του συστήματος, τότε να δω τι θα λέτε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το εσωτερικών ροχαλιζει η ασχολείται μόνο με το χωροφύλακα?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κ.Κ Συναδελφοι Όχι μόνο λόγια αλλά κ πράξεις.Καντε και καμία αναφορά στο Εσωτερικών Υποθέσεων (έστω και ανωνιμη).Οι κ.κ αξιωματικοί εάν εσείς κάνετε καμία εστω κ μικρή παρατυπία θα σας κρεμάσουν ανάποδα.Γι αυτό μόνο αναφορές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στους κατώτερους που έδωσαν ανωμοτι κατάθεση για να έχουν την εύνοια της διοίκησης για να πάρουν άδεια τον Αύγουστο ή το Πάσχα.Αυτα είναι τα χαλιά μας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σημειωτέον πολλές φορες με δεύτερο αυτοκίνητο δεσμευμένο αν χρειαστεί αντικατάσταση.Καποιος μάλιστα πριν μερικά χρόνια το είχε πάει πολύ μακριά.Δυο αυτοκίνητα δεσμευμένα ο οδηγός του σπάνια εμφανιζόταν και το ιδιωτικό του αυτοκίνητο στο παρκιν της υπηρεσίας με κατατεθιμενες πινακίδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά κάνουν οι άνθρωποι, αφού και να τρακάρουν θα φταίει ο οδηγός τους...και ότι και να γίνει θα φταίει ο οδηγός...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή ήταν Αξιωματικός. Αν ήταν κάποιος μικρός θα τον είχαν εκτελέσει. Δυστυχώς το Εσωτερικών έτσι λειτουργεί καλύπτει πάντα ότι εμπλέκει Αξιωματικους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εύκολο να ελεγχθούν απλά δεν θέλουν.Απο τα δελτία κινήσεως ποτέ κινήθηκαν για ποιο λόγο σε ποια σημεία πόσα χιλιόμετρα διέλυσαν.Επισης από το GPS τις θέσεις των οχημάτων. Ποιος προμηθεύτηκε καύσιμα και πόσα Αν είναι κανείς Αστυφυλακακος για ποτέ τα ελεγχουν αυτά (Και καλά κανουν) για ποτέ τον στέλνουν κατηγορούμενο στο πιτς φυτίλι.Αλλα όπως λέγαν οι παλιοί κόρακας κορακου μάτι βγάζει?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δίκιο έχεις σε αυτό αλλά γίνεται κατόπιν διαταγών ανωτέρων.Ειναι όμως διαφορετικό όταν εκμεταλευεσαι την θέση σου και χρησιμοποιείς κάτι που δεν δικαιούσαι.Οι διαταγές που απευθύνονται στο προσωπικό για λήψη μέτρων σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής διευκρινίζουν μετάβαση με τα συνήθη συγκοινωνιακά μέσα.Μηπως ήρθε η ώρα κάποιοι να τα χρησιμοποιούν και αυτοι:
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν φταίει αυτός φταίνε οι κατώτεροι που είπαν ψέματα για να τον καλύψουν..Μπράβο τους ,αλλά αυτό που λες ""έβαλε"" δεν ισχύει άμα ήθελαν δεν κατέθεταν οπότε να τους χαιρόμαστε τους κατωτέρους...