Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''ΗΠαναγία είτε πιστεύεις είτε όχι είναι η πιο γλυκιά μάνα στον κόσμο''


Aπό το facebook του Πάνου ΜΠΑΪΛΗ

 

Kάποιοι νεαροί έσκισαν μια εικόνα της Παναγίας στο Σύνταγμα. Άθλια αντίδραση όταν -εκτός των άλλων- οι ίδιοι νεαροί αν κάποιος θα έσκιζε το κοράνι θα επαναστατούσαν και δικαίως . Και ήρθε ο Μπογδάνος και ζήτησε τη δημόσια τιμωρία .Και ήρθαν και κάποιοι μητροπολίτες και προσευχήθηκαν στην Παναγία να σώσει τους βάνδαλους.

Ο Μπογδάνος είναι αυτός που είναι.Οι παπάδες; Μιλούν και αυτοί για προσβολή της Παναγίας; Αυτοί που έφεραν την εικόνα από την Τήνο να θεραπεύσει τον Βασιλιά Παύλο! Την έφεραν για κανέναν φουκαρά ;Οχι. Απλώς την κατάταξαν στους προστάτες των βασιλιάδων ...

Αυτοί που περιέφεραν την Τίμια Ζώνη από ναό σε ναό και από χώρα σε χώρα έναντι αμοιβής ... Και το χειρότερο : αυτοί που κρυφά πήγαιναν και πηγαίνουν εικόνες και λείψανα αγίων σε σπίτια εφοπλιστών για να τους ευλογια και να σώσει την ψυχή τους η Παναγία.

Αυτοί οι παπάδες που για να γεμίσει το παγκάρι στήνουν στην είσοδο του ναού την εικόνα για να την ασπάζονται οι πιστοί καταβάλλοντας τον οβολό τους. Αυτοί που έδωσαν δεκάδες προσωνύμια στην Παναγία για να έχουν ένα λόγο οι πιστοί να επισκέπτονται ναούς και μονές για έσοδα.

Η Παναγία είναι μία και είτε στην Τήνο την τιμάς είτε στον Αβάσσο δεν αυξομειώνει την ευλογία της ανάλογα με τον χώρο.

Διαμαρτύρονται αυτοί που σύνδεσαν την τοπική οικονομία με εικόνες και λείψανα. Που πλαστικοποίησαν τις εικόνες για να αντέχουν , λες και αν φθαρεί θα μειωθεί ο σεβασμός προς την Παναγία.

Η Παναγία είτε πιστεύεις είτε όχι είναι η πιο γλυκιά μάνα στον κόσμο...Και κανένας Μπογδάνος και παπάς δεν την εκπροσωπεί επί γής.Κανένας από αυτούς τους υποκριτές με τα χρυσά και τον φασιστικό λόγο...Ούτε και οι νεαροί στην κόντρα τους με τον κάθε Μπογδάνο μπορούν να σκίζουν εικόνες!









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλήθεια που χάθηκε εκείνο το καλόπαιδο του τμήματος ρατσιστικής βίας να πεί μια κουβέντα για αυτούς που ποδοπάτησαν και έσκισαν εικόνα της Παναγίας! Εμ βέβαια σε αυτά μούγκα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ σωστά. Θα έπρεπε αυτεπαγγέλτως να έχει γίνει δικογραφία από το αρμόδιο τμήμα και να έχουν ήδη λογοδοτήσει αυτοί που διέπραξαν ρατσιστικές ενέργειες. Αλλά μάλλον ο νόμος ισχύει για άλλα πράγματα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΝΕΥΝΑΤΑ , ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ............ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΑΙ!!!