Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γκρεμίζουν το εκκλησάκι στην Πυροσβεστική Ακαδημία, για να φτιάξουν… πάρκινγκ


Σοκ υπέστησαν 10άδες άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, κάθε βαθμίδας, όταν αντίκρισαν το γκρεμισμένο καμπαναριό του μικρού ναού που βρίσκεται στη Σχολή Αξιωματικών, στη θέση Καλυφτάκη στην Κάτω Κηφισιά. Την εντολή, για το γκρέμισμα, φέρεται πώς έδωσε ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Σπύρος Πέτρου.

Μετά από το καμπαναριό λέγεται ότι θα πάρει σειρά το εκκλησάκι, το οποίο βρίσκεται εκεί περ΄ίπου 40 χρόνια. Σύμφωνα με όσα αλιεύσαμε από το ρεπορτάζ, ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος θέλει να φτιάξει στον χώρο θέσεις πάρκινγκ. Ελπίζουμε, βέβαια, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Διότι μόνο ένας άθεος θα μπορούσε να γκρεμίσει μία εκκλησία για να δημιουργήσει θέσεις για να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους οι αξιωματικοί. Κι εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι στο Πυροσβεστικό Σώμα, με το εθνόσημο στη στολή, βρίσκονται άθεοι και, μάλιστα, σε τόσο νευραλγικά πόστα.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Πέτρου γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής της επικαιρότητας στο Πυροσβεστικό Σώμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ήταν ο αξιωματικός που ζήτησε ένταλμα από τον ανακριτή που ερευνούσε την τραγωδία της Ανατολικής Αττικής και έψαχνε το χαμένο καταγραφικό των εντολών, των κινήσεων και των παραλείψεων την αποφράδα ημέρα, με τους 102 νεκρούς και τους 10άδες πολυεγκαυματίες.

 





Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλο επίπεδο δημοσιογραφίας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειναι αληθεια οτι ο Διοκητής της σχολης σταματησε τα "προνόμια" των υπαλληλων (πχ αποχωρηση στις 14:00 αντι στις 15:00)?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
http://academy.fireservice.gr/news/267/A%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B2%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82.html?fbclid=IwAR2QbVWngmBXYltqKzs2QRH0mZBn-soTjPQ4QOUm7dg3wXxEhlJHwoWBTwY
Ο χρήστης kostas303 είπε…
Κρατήστε ένα επίπεδο και εσείς που αρθρογραφείτε αλλά και εσείς που σχολιάζετε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πρίν γράψει κανείς κάτι επίσημο ας αναρωτηθει τι έχει προηγηθεί και τί πραγματικά έχει γίνει και θα γίνει. έπειτα με τα ''προνόμια'' πολλές φορές παρεκτρέπεται η κατάσταση, κοινώς εκμετάλευση..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έγινε έλεγχος της εγκυρότητας του δημοσιεύματος που αναδημοσιεύσατε; Αν αποτελεί ψευδή είδηση πως θα επανορθώσετε την βλάβη που προκλήθηκε στη δημόσια εικόνα του Πυροσβεστικού Σώματος και του Κράτους κατ' επέκταση; Η φωτογραφία δείχνει ένα αρκετά ταλαιπωρημένο από το πέρασμα του χρόνου καμπαναριό, το οποίο θα ήταν ορθό να επισκευασθεί άμεσα. Διατηρήστε χαρακτήρα, μην τραυματίζετε την ποιότητα που έχετε διαμορφώσει ως μέσο ενημέρωσης.