Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί συζήτησε με τον νέο Ταξίαρχο το προεδρείο της Ένωσης ΝΑ Αττικής


Παραθέτουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Τη Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής Κωνσταντίνος ΓΙΑΒΡΗΣ, συναντήθηκαν με τον νεοτοποθετηθέντα Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο κ. Ιωάννη ΝΤΑΛΑΧΑΝΗ.

Το Προεδρείο της Ένωσής μας, αφού καλωσόρισε τον Ταξίαρχο και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του, πραγματοποίησε εκτενή ενημέρωση για τα προβλήματα τόσο του Επιτελείου, όσο και των Τμημάτων της Ν/Α Αττικής.

Η βασική αιτία από την οποία πηγάζει η πλειοψηφία των προβλημάτων είναι η έλλειψη αστυνομικής δύναμης. Άλλωστε, είναι ένα ζήτημα που απασχόλησε τους Βουλευτές που εκλέγονται στις δυο περιφέρειες της Ν/Α Αττικής, αλλά και τους τοπικούς άρχοντες όταν με τις τελευταίες τοποθετήσεις των νεοεξερχομένων Αστυφυλάκων, η Δ.Α.Ν/Α.Α. ενισχύθηκε με μόλις έξι (6) αστυνομικούς.

Το δεύτερο μεγάλο ζήτημα, το οποίο σε συνάρτηση με το πρώτο δυσχεραίνει περαιτέρω την υφιστάμενη κατάσταση, αποτελεί η ύπαρξη οφειλόμενων Ημερήσιων Αναπαύσεων. Επισής, τα αλλεπάλληλα Μέτρα προς ενίσχυση άλλων Διευθύνσεων, καθώς και τα «πάρεργα», στα οποία εμπλέκονται καθημερινά οι αστυνομικοί των Τμημάτων Τάξης και του Επιτελείου συνιστούν τροχοπέδη στην αποτελεσματικότητα των Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής.

Ο Διευθυντής άκουσε προσεκτικά το Προεδρείο και δήλωσε πως θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου το προσωπικό να λαμβάνει όλα όσα δικαιούται και παράλληλα να μην διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Ως Προεδρείο, κύριος στόχος μας είναι η ουσιαστική συμβολή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν. Ελπίζουμε ότι ο διάλογος, οι προτάσεις, τα επιχειρήματα και η σοβαρή αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν θα είναι βασικό συστατικό της επικοινωνίας Διεύθυνσης-Προεδρείου.

Ο αγώνας για καλύτερες συνθήκες εργασίας του αστυνομικού προσωπικού συνεχίζεται.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια