Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου που μετά από συστηματική, πολύμηνη και ενδελεχή έρευνα κατάφεραν να εξαρθρώσουν εγκληματική οργάνωση, η όποια δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση-πώληση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αργολίδας καθώς και στη περιοχή Σπετσών-Πειραιά.


Ειδικότερα μετά από συντονισμένη επιχείρηση με τη συμμέτοχη αστυνομικών του Τ.Α. Ναυπλίου, Α.Τ. Ερμιονίδας, Α.Τ. Σπετσών, των Ο.Π.Κ.Ε. Δ.Α. Αργολίδος και Αρκαδίας και τη συνδρομή δύο (2) αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τ.Α. Ναυπλίου και λιμεναρχείου συνελήφθησαν οχτώ (8) ημεδαποί μέλη ομάδας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της κατοχής - διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και νόμου περί όπλων.

Οι Αστυνομικοί της Αργολίδας, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι με τον επαγγελματισμό τους, την αυταπάρνηση και αυξημένο το αίσθημα προσφοράς τους προς την κοινωνία, δίνουν καθημερινά αγώνα για την πάταξη της εγκληματικότητας και εδραιώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια