«Φρούρια» οι Δ.Ο.Υ., με ειδικές στολές οι εφοριακοί


Σε «κάστρα», όπου κανείς δεν μπορεί πλέον να μπει χωρίς εξονυχιστικό έλεγχο, χωρίς ραντεβού και απόλυτο έλεγχο των κινήσεων και των στοιχείων του, μετατρέπονται όλες οι ΔΟΥ της χώρας. Τόσο οι ειδικές συνθήκες της πανδημίας, όσο και η ασφάλεια των εργαζομένων, μετά το 
τραγικό περιστατικό στην Κοζάνη, επιβάλλουν αυστηρό πρωτόκολλο και ειδικά μέτρα προστασίας, στις επαφές των εφοριακών με τους πολίτες.

Με μέριμνα της ΑΑΔΕ, σε όλες τις ΔΟΥ εγκαθίστανται μαγνητικές πύλες ανίχνευσης μετάλλων, (ανάλογες με αυτές που συναντάμε στα αεροδρόμια, τα Δικαστήρια κλπ), ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν μπορεί να περάσει κανείς με επικίνδυνα μεταλλικά αντικείμενα, όπως όπλα, μαχαίρια κ.α.

Παράλληλα ένα εσωτερικό σύστημα καμερών θα καταγράφει την είσοδο και έξοδο από το κτίριο.

Για λόγους προστασίας από τη μετάδοση κορωνοϊού τοποθετούνται και θερμομετρητές και ό,τι άλλο προβλέπεται στο πλαίσιο των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως αντισηπτικά.

Πέραν των κτιρίων όμως και οι ίδιοι οι υπάλληλοι των ΔΟΥ έχουν πλέον νέο πλαίσιο ως προς τις συνθήκες της εργασίας τους: Αυτές τις μέρες παραλαμβάνουν όλοι τις ειδικές υπηρεσιακές ταυτότητες, οι οποίες έχουν τα στοιχεία τους, μαζί με ένα μικροτσίπ, που προς το παρόν δεν είναι ενεργοποιημένο. Με τις ταυτότητες θα μπορούν να κυκλοφορούν όπου απαιτεί η Υπηρεσία τους, ενώ εφοδιάζονται και με ειδική στολή όλοι εκείνοι, που αναλαμβάνουν ελεγκτικό έργο με εφόδους σε επιχειρήσεις και καταστήματα. Η στολή, στην οποία θα αναγράφεται ευδιάκριτα η Υπηρεσία, περιλαμβάνει γιλέκο, ακόμα και καπέλο!Η ΑΑΔΕ προχωρά και σε άλλες κινήσεις, που δείχνουν την προσαρμογή των εφοριών στον σύγχρονο κόσμο.

Για παράδειγμα σε κάθε κτίριο που στεγάζει ΔΟΥ, ορίζεται ένας ομαδάρχης για τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως ένας σεισμός. Αυτός (και εφόσον απουσιάζει ο αναπληρωτής του) θα είναι αρμόδιος για την οργάνωση της συμπεριφοράς του ανθρώπινου δυναμικού στις ειδικές συνθήκες, όπως την διαφυγή από το κτίριο. Θα είναι δε εφοδιασμένος με σφυρίχτρα, ενώ για όλους θα υπάρχουν ειδικά φωσφοριζέ μπλουζάκια.

Τέλος, συμβαίνει και κάτι, που μοιάζει τόσο αυτονόητο, αλλά παρά ταύτα φτάσαμε στο 2021 για να προβλεφτεί. Οι ΔΟΥ παραλαμβάνουν για τις ανάγκες τους νέα αυτοκίνητα από τον κατασχεμένο στόλο, που βρίσκεται στον ΟΔΔΥ! Πρόκειται για αυτοκίνητα διαφόρων ειδών, που μπορούν όμως να καλύψουν κάθε υπηρεσιακή ανάγκη και σε κάθε περίπτωση δεν κοστίζουν -συνήθως δε τα περισσότερα παραμένουν στις κρατικές εγκαταστάσεις και σαπίζουν όταν δεν εκποιούνται σε εξευτελιστικές τιμές.

1_3
2_3

12
13
146 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ε τώρα μάλιστα, να ξέρει ο αγανακτισμένος πολίτης ποιόν κοπανάει. Κράτος εν κράτει η αιματορουφήχτρες.

Ανώνυμος είπε...

Να συσταθει ΑΜΕΣΑ ομαδα με το ονομα Σ.Π.Ο.Υ. (ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ) , τα μελη της οποιας θα ανηκουν στο υπουργειο προστασιας του πολιτη δλδ θα ειναι αστυνομικοι , και θα μετακινηθουν στις κατα τοπους δ.ο.υ. με διαταγη γαδα προς τις διευθυνσεις δλδ τα ατομα που θα απαρτσιουν την ομαδα θα αντληθουν απο τα αστυνομικα τμηματα. Ειναι δικαιο πρεπει να γινει πραξη.

Ανώνυμος είπε...

Ωωωω !!! Φοροκομαντος !!!!

Μάγος Torini είπε...

Δεν έχει τελειωμό αυτή η υπόθεση διασυρμού και κακοποίησης οργάνων που εκτελούν απλά τα καθήκοντά τους. Και δεν νοείται να έχουν στρατό και αστυνομία να τους προσέχει διότι τελικά και αυτοί έχουν προσωπική ζωή και κινδυνεύουν και όταν είναι εκτός υπηρεσίας.

Torini http://magos-paidika-party.com

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιοζιλικια , το σωστο θα ηταν να συσταθει ειδικη ομαδα προστασιας δου με εντολη υπουργου προ.πο. , και τα ατομα θα αντληθουν απο τα αστυνομικα τμηματα που εχουν μπολικο προσωπικο

Ανώνυμος είπε...

Έχετε προβλημα ολοι σας για αυτο ο κόσμος σας φτύνει. Κακομοίρηδες