Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΣΥΦΥ: Διαδικτυακές Εκπαιδευτικές Συζητήσεις για να …«έχουν γνώσιν οι Φύλακες» - Η δεύτερη ενότητα


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 – ώρα 19:00 :
Προοπτικές εξέλιξης μέσα από το θεσμό του Συνοριακού Φύλακα.
Συζητάμε με συναδέλφους μας που εισήλθαν στο Σώμα με τον θεσμό του Συνοριακού Φύλακα και συμμετέχουν σήμερα σε αποστολές του Frontex - Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.  Εξειδίκευση και προοπτικές

 

Θεσσ/νίκη  26/02/2021

EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Διαδικτυακές Εκπαιδευτικές Συζητήσεις ( ΔΙ.Ε.Σ. – Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.)


Στο πλαίσιο των πολυποίκιλων δράσεών μας ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, συμπεριλάβαμε και τη διοργάνωση διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται στους νέους συνοριακούς φύλακες που εισήλθαν στο Σώμα το προηγούμενο και το τρέχον έτος. Τα σεμινάρια και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα διοργανωθούν θα αποτελέσουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποκτήσει το εν λόγω προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας πολύτιμα εκπαιδευτικά εφόδια.

Η Ομοσπονδία αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για κάλυψη των γνωστικών κενών, αλλά και την παροχή επιπλέον γνώσεων στους νέους συνοριακούς φύλακες, προκειμένου να καταστούν επαρκείς στον εργασιακό τους χώρο, αποφάσισε ομόφωνα να διοργανώσει τακτικά σεμινάρια, με διάφορες θεματικές ενότητες, χρησιμοποιώντας προς τούτο τη διαδικτυακή πλατφόρμα «zoom» με την οποία ήδη συνεργάζεται.

Έτσι, την Παρασκευή 19 Μαρτίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σεμινάριο στη θεματική ενότητα: «Προοπτικές εξέλιξης μέσα από το θεσμό του Συνοριακού Φύλακα».

Η παροχή γνώσεων επί των βασικών διατάξεων του πειθαρχικού δικαίου αναμφίβολα θα θωρακίσει αποτελεσματικά την υπηρεσιακή διαδρομή κάθε συναδέλφου από κινδύνους που δημιουργεί κυρίως η άγνοια.
Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα – ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που θα βρείτε στον ιστότοπο της Ομοσπονδίας ( posyfy.gr ) στην ενότητα «ΝΕΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ».

Το πρωί της Παρασκευής 19 Μαρτίου 2021 θα αποσταλεί με sms στον κάθε ενδιαφερόμενο ο σχετικός σύνδεσμος με τον οποίο θα μπορέσει, ανοίγοντάς τον, να συμμετάσχει στη διαδικτυακή πλατφόρμα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος, για λόγους ασφαλείας, θα είναι κάθε φορά διαφορετικός για τη συμμετοχή σας στις θεματικές ενότητες που θα ακολουθήσουν. Ο σύνδεσμος ενεργοποιείται 15' πριν την έναρξη της ενότητας.

Η πλατφόρμα «zoom» μπορεί να καλύψει έως 100 συμμετέχοντες σε κάθε σεμινάριο. Αν ο αριθμός των συμμετοχών υπερβεί τους 100, οι πλεονάζοντες συνάδελφοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για τη συμμετοχή τους σε επαναληπτική όμοια διαδικασία όσες φορές απαιτηθεί.

Η συμμετοχή κάθε συνοριακού φύλακα είναι δωρεάν, καθόσον όλες οι δαπάνες της δράσης θα βαρύνουν αποκλειστικά την Ομοσπονδία.
Επισημαίνεται ότι για τη συμμετοχή σας, βασική προϋπόθεση είναι η εγκατάσταση της πλατφόρμας σε κινητό, ταμπλετ ή υπολογιστή. Οι σύνδεσμοι εγκατάστασης έχουν αναρτηθεί ΕΔΩ για διευκόλυνσή σας στο πεδίο του ιστότοπου της Ομοσπονδίας πριν την υποβολή της «φόρμας – ΑΙΤΗΣΗ».

Διευκρινίζεται πως για κάθε επιμέρους συμμετοχή σε κάθε θεματική ενότητα θα απαιτείται νέα υποβολή αιτήματος.

 

Για την Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

Η Ομάδα Διαχείρισης Διαδικτυακών Εκπαιδευτικών Συζητήσεων


posyfy.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια