Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Νοτιοανατολικής δίπλα στους σεισμόπληκτους κατοίκους της Ελασσόνας


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, την Κυριακή 28/03/2021 συμμετείχε στην κίνηση ανθρωπιάς της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, μέσω της πολύτιμης συνδρομής της Περιφέρειας Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Αττικής διέθεσε πέντε (5) φορτηγά, με τα οποία μεταφέρθηκαν συνολικά είκοσι (20) τόνοι τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Ελασσόνας, οι οποίοι επλήγησαν από τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό.



Όλα τα προϊόντα παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής κ. Κωνσταντίνο ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ, τον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών κ. Παντελή ΜΟΣΧΟ, τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Ένωσής μας Ηλία ΒΡΕΝΤΑ και τον Ταμία της Ένωσής μας Γεώργιο ΤΣΑΠΑΡΑ, στο Μητροπολίτη Ελασσόνας Σεβασμιότατο κ. Χαρίτωνα ΤΟΥΜΠΑ.

Η σκέψη και ο σχεδιασμός για την πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος είχε ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή που ο καταστροφικός εγκέλαδος έπληξε τους κατοίκους. Όλα υλοποιήθηκαν με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου ΠΑΤΟΥΛΗ.

Ο Περιφερειάρχης, για ακόμη μια φορά επέδειξε ευαισθησία μπροστά στον ανθρώπινο πόνο και άμεσα ανταποκρίθηκε θετικά στην έκκληση του Προέδρου της Ένωσής μας Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ, παραχωρώντας πέντε (5) φορτηγά της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να μεταφερθούν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης.

Τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη του. Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Κωνσταντίνος ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ, ο κ. Παντελής ΜΟΣΧΟΣ, ο κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο κ. Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο κ. Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ, επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Αττικής και οργάνωσαν την ασφαλή μεταφορά και παράδοση των προϊόντων στο Μητροπολίτη Ελασσόνας.

Η Ένωσή μας, όπως και με παλαιότερες δράσεις της, είναι παρούσα σε κάθε ενέργεια που έχει ως στόχο τη βοήθεια στο συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους και κυρίως τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ, τον Πρόεδρο κ. Παντελή ΜΟΣΧΟ και φυσικά τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο ΠΑΤΟΥΛΗ.

Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε ενωμένοι και οφείλουμε να συνδράμουμε κάθε συμπολίτη μας που βρίσκεται σε ανάγκη.

Διότι κι εμείς θα προσδοκούσαμε κάθε δυνατή βοήθεια αν ήμασταν στη θέση αυτών των ανθρώπων…






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια