Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Είναι άδικο να αμαυρώνεται η θυσία τους και ο αγώνας σχεδόν του συνόλου των Αστυνομικών τόσο εύκολα''


Aνάρτηση του Γιώργου Αρχοντόπουλου

Εδώ και ένα περίπου χρόνο η Αστυνομία συνεχώς στο κόκκινο και τα πολυεργαλεία της βρίσκονται παντού, Έβρο, Νησιά για το μεταναστευτικό και για την προστασία της δημόσιας υγείας με όλα τα σχέδια της Κυβέρνησης να δουλεύουν με βάση την Αστυνομία. Οι Αστυνομικοί θα ελέγχουν εδώ, οι Αστυνομικοί θα παίρνουν τηλέφωνο εκεί, θα μετράνε αποστάσεις, θα διασταυρώνουν στοιχεία σε τηλέφωνα.

Λες και δεν υπάρχουν άλλοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, μόνο η Αστυνομία. Οι συνάδελφοι μου εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα δέχονται σε διάφορα σημεία της Ελλάδας απρόκλητες επιθέσεις με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής, μόνο και μόνο γιατί φοράνε μια στολή. Μια στολή που την τιμούν κάθε εκατοστό αυτής. Που είναι η προστασία αυτών των ανθρώπων? Που είναι η ασπίδα της κοινωνίας μια φορά και σε εμάς? Μόλις όμως προβληθεί ένα περιστατικό για το οποίο εμείς είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να λάμψει η αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε, σχεδόν στο σύνολο της η κοινωνία καταδικάζει 55000 άτομα που ματώνουν κυριολεκτικά για αυτήν. Δίνουμε την ζωή μας προκειμένου να προστατεύσουμε τους πολίτες. 140 Αδέρφια μας δεν έχασαν την ζωή τους χτυπώντας κόσμο. Είναι άδικο να αμαυρώνεται η θυσία τους και ο αγώνας σχεδόν του συνόλου των Αστυνομικών τόσο εύκολα. Ο άνθρωπος Αστυνομικός άραγε δεν έχει δικαίωμα ούτε για λάθη, ούτε για άσχημες στιγμές λόγω της συνεχιζόμενης πίεσης που δέχεται?

Εμείς βέβαια αυτό το έχουμε συνειδητοποιήσει εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε συνηθίσει να προχωράμε έτσι, πραγματικά όμως κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να είμαστε περήφανοι για αυτό που προσφέρουμε, δεν χρειάζεται να δικαιολογήσουμε τίποτα, αλλά και ούτε να ντραπούμε για οτιδήποτε. Θα δηλώνουμε πάντα παρόντες, πάρα τα καθημερινά χτυπήματα που δεχόμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη, στην μάνα μας, τον πατέρα μας, τα αδέρφια μας, τους φίλους μας, κάνοντας αυτό που κάνουμε πάντα, δίνοντας ακόμα και την ψυχή μας την ίδια!!!

Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ πλούσιος και πάλευε όλα τα χρόνια για το μεροκάματο, για να μας μεγαλώσει μαζί με τα αδέρφια μου με αρχές και αξίες , όταν λοιπόν 19 χρόνων περνούσα στην Αστυνομία, βουρκωμένος μου έλεγε, κάνε με περήφανο αγόρι μου, βοήθησε όσο περισσότερο κόσμο μπορείς. Έτσι λοιπόν δεν πρόκειται κανείς να με κάνει να αθετήσω την υπόσχεση μου αρχικά στον πατέρα μου και μετά στην κοινωνία. Έτσι είναι σχεδόν το σύνολο των συν+Αδέλφων μου, όλοι όσοι αποτελούν κομμάτι του Σώματος που λέγεται Ελληνική Αστυνομία, παιδιά γονέων από τα σπλάχνα της κοινωνίας, για αυτό λοιπόν με περηφάνια θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε όλους αυτούς που μας χρειάζονται και μας έχουν ανάγκη!!!!








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια