Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στα... χαρακώματα για το βίντεο από τη Λαμπρινή


Με αφορμή τα βίντεο, τα οποία δημοσιεύθηκαν σήμερα από το περιστατικό της 1ης Νοεμβρίου, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: Τα συγκλονιστικά βίντεο που δημοσιεύτηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα News 24/7 εκθέτουν για άλλη μια φορά την κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Χρυσοχοΐδη.

Στα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η απρόκλητη βίαιη αστυνομική επίθεση σε καφετέρια στο Γαλάτσι τη Κυριακή 1η Νοεμβρίου.

Στα σχετικά βίντεο διακρίνονται επίσης ένας άνδρας που προσπαθεί να διαφύγει ενώ κρατά στην αγκαλιά του ένα μωρό, όσο και χτυπήματα «στο σορό» εντός της καφετέριας μπροστά σε ένα μικρό κορίτσι που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την μητέρα του (σύμφωνα με μαρτυρίες).

Η κυβέρνηση είναι πολλαπλά εκτεθειμένη. Μόλις προχτές σε ανακοίνωση για το εν λόγω συμβάν δίχως ντροπή κατέληγε «καμία επίθεση λοιπόν, κανένας ψεκασμός σε βάρος πεντάχρονου κ της μητέρας του».

Ο άνθρωπος που ευθύνεται για τη φυγή του εγκληματία υπαρχηγού των νεοναζί, που διαρκώς θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και χωρίς καμία ντροπή απαντά μόνο με ψέματα δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι υπουργός. Θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωση μιας δημοκρατικής πολιτείας την επιβολή κυρώσεων σε όποιους εμπλέκονται τόσο στο βίαιο περιστατικό όσο και στην προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινωνίας.


Για να απαντήσει λίγο αργότερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης:


Αστυνομικές πηγές, αναφερόμενες στο βίντεο, είπαν στο bloko.gr ότι θα συσχετιστεί με τις καταγγελίες, οι οποίες διερευνώνται στο πλαίσιο ΕΔΕ, η οποία μάλιστα αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγες εβδομάδες. Υπονόησαν, όμως, ότι στο βίντεο δεν απεικονίζονται τα γεγονότα, που προηγήθηκαν και οδήγησαν στην αστυνομική επέμβαση.









Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν μας δείξουν νωρίτερα το βίντεο θα δούμε παλληκάρια που κρατάνε κράνη στα χέρια που τα έφεραν να τα προσφέρουν στους αστυνομικούς γιατί τα δικά τους είναι ληγμένα πετάνε κάτι μπουκάλια που βγάζουν φλόγα η οποία είναι το Άγιο φως από τα Ιεροσόλυμα και θέλουν να το προσφέρουν με αγάπη τα κοντάρια τα έχουν να τα προσφέρουν στους φτωχούς αστυνομικους για προσάναμμα για τα σπίτια τους κάτι κλωτσιές που θα δούμε δεν είναι για κακο τινάζουν τις στολές τους μου γέμισαν δακρυγόνα και έγιναν άσπρες...οι μπουνιές δεν είναι έτσι όπως φαίνονται είναι προέκταση χεριού για χαιρετισμό λόγω covid κάτι μπινελικια με γαλλικά λάθος παρερμηνεύσει ψάλλουν για να προστατεύσει ο Θεός τους αστυνομικούς από τους πάντες πλέον και αυτους που τους μισούν αλλά και αυτους που λεν ότι τους συμπαθούν.....
Είστε όλοι εμπαθής
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όχι άλλη προπαγάνδα. Δεν είναι αθώοι,οι σύντροφοι στη φυλακή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αντε τώρα πόλι δικαιολογίες κ ο αστυφύλακας πάλι στη σέντρα κ οι πολιτικοί κ καλά τσακώνονται εμεισ στη σέντρα αυτοί στον αφρό
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...και μετά βγήκε ένας πελώριος δράκος και έφαγε τα καλά καλόπαιδα με τις μολότοφ και τα κοντάρια.......
Ο χρήστης Unknown είπε…
ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΙΙΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ , ΟΛΟ ΤΑΡΑΧΕΣ Κ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΌΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Μην ακούσει τίποτα...Ρε σύριζα έλεος με την εμπάθεια σου!!! Για να μην πω μίσος!! Το 3% κάνει κουμάντο; Θες και τους νοικοκυραίους μαζί...