Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίθεση του προέδρου των ειδικών φρουρών κατά του προέδρου των αστυνομικών: Έχει προσληφθεί με μέσο


Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρη Γερακαράκο εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.

"Πιστέψατε ότι ήταν ειδικοί φρουροί αυτοί; Δεν ήταν. Σας ξεκαθαρίζω ότι όσοι φωτογραφίζουν ειδικούς φρουρούς αλλά δεν το λένε πονηρά, συμπεριφέρονται προβοκατόρικα, διότι ο αστυνομικός εκεί - και εμένα δεν με απασχολεί, ούτε με ακούσατε ποτέ να πω από πού προέρχεται - δεν είναι ειδικός φρουρός. Είναι αστυνομικός των πανελληνίων κι αν κάποιος θα έπρεπε να απολογείται, είναι εκείνος που τους εκπροσωπεί και όχι οι ειδικοί φρουροί. Καταγγέλλω λοιπόν ότι αυτές οι φωτογραφικές πονηριές και από τον κ. Ραγκούση και από τον κ. Γερακαράκο είναι προβοκατόρικες και στοχοποιούν τους ειδικούς φρουρούς άδικα.

ADVERTISING

Εκεί είναι ένας αστυνομικός , μεταξύ άλλων αστυνομικών συναδέλφων μου, που κατακρεουργείται από το πρωί έως το βράδυ. Καταδίκασα την εικόνα, αλλά πρέπει να του αναγνωρίσουμε και το τεκμήριο της αθωότητας. Γιατί στους μπαχαλάκηδες και τους κουκουλοφόρους το αναγνωρίζουμε και ένα αστυνομικό όργανο της τάξης το έχουμε κρεμάσει στα μανταλάκια; Δεν ήταν ειδικός φρουρός. Και αναλογίζομαι. Αν ήταν ειδικός φρουρός τι θα γινόταν σήμερα από τον κ. Ραγκούση και τον κ. Γερακαράκο;" είπε ο κ. Ντούμας, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ λέγοντας: "Δεν μπήκε στην Αστυνομία ούτε με πανελλαδικές, ούτε εκπαιδεύτηκε. Καθόλου, μηδέν μέρες. Έχει υποχρέωση σε έναν βουλευτή που τον έβαλε στην Αστυνομία και ξέρετε πώς προσελάμβανε η Αστυνομία. Και εγώ δεν το θεωρώ κακό. Τον τενεκέ τυρί που λέει, εγώ το σέβομαι γιατί τότε έτσι ήταν τα πράγματα. Με τον τενεκέ τυρί λοιπόν αυτοί που προσλήφθηκαν στην Αστυνομία δεν μπορεί να είναι κριτές αστυνομικών που δίνουν τη ζωή τους, δίνουν τον αγώνα τους, τον μόχθο τους και κάνουν και λάθη, πολύ σοβαρά λάθη, όπως τα καταδικάσαμε. Ντροπή σε αυτούς που στοχοποιούν και ειδικούς φρουρούς και αστυνομικούς. Ντροπή στον κ. Ραγκούση, ντροπή στον κ. Γερακαράκο. Ντροπή τους".






Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τώρα που χάθηκε το ΣτΕ το βαθμολογιο πότε έρχεται;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είπε ο ειδικός φρουρός με το μουσι που δεν ξέρει που βρίσκεται η στολή του. Να πλένεις το στόμα σου πρόεδρε οταν μιλάς για Γερακαρακο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που είναι τα σχόλια σας κύριοι των πανελληνίων; Σας έφαγε την γλώσσα καμία γάτα; Ντροπή σε όλους όσους συνεχίζουν τον διχασμο. Μόνο ενότητα και κοινή γραμμή πρέπει να έχουμε όλοι μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο κ ντουμας είναι εκτως πραγματικοτητας. Για αστυνομία δεν το συζητώ. Να μας πει από ποτέ έχει να φορέσει το εθνόσημα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι μας αποστομωσε ο μουσατος που αντί να ξεστραβωθει να γράψει ένα 15,προτίμησε να δώσει λαδοτυρι
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Κύριοι των πανελληνίων, ειδικοί φρουροί, συνοριοφύλακες όλοι μας έχουμε πέσει στη λούμπα αυτών που θέλουν να μας χρησιμοποιήσουν όπως αυτοί θέλουν για το συμφέρον τους και εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα. Διαίρει και βασίλευε.........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκτός πραγματικότητας δεν νομίζω ότι είναι....τώρα το από ποτέ έχει να φορέσει το εθνόσημο είναι ένα θέμα γενικά του συνδικαλισμού (ανακριτικού κ μη...)πάντως αν δεν απατωμαι κ ο Γερακαρακος μη ανακριτικος είναι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαλαρωσε λιγο κ. Ντουμα. Εχεις καταφερει τα ακατορθωτα για τους ειδικους φρουρους κ σου βγαζω το καπελο. Το οτι η εισοδος των εφ στην ελ.ασ. εχει δημιουργησει διχονοια, ειναι γεγονος. Αλλαξτε τον τροπο εισαγωγης. Ενας τροπος για ολους και χωρις παραθυρα και κομματικα τερτιπια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο ενας τεμπελης σχολιασε τον αργοσχολο κι εμεις τα ζωα παρακολουθουμε.Απο το γλειψιμο στην ηγεσια εφτασε το σαλιο σας να μας πνιξει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δρυός πεσούσης πάς ανήρ ξυλεύεται
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε βάλτε στολή και δουλέψτε και οι δύο. Μας τα έχετε ζαλίσει. Παραιτηθείτε και εσείς και οι όμοιοι σας που είστε παντελώς ανεπαρκείς και για το συνδικαλισμό και για την υπηρεσία. Άη σιχτιρ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έλα συνάδελφε, εγώ είμαι των πανελληνίων, εάν θες να με ρωτήσεις και που να φορά το δικό νομικό σκέλος της υπόθεσης δυστυχώς δεν θα μπορώ να σε βοηθήσω έχουμε χάσμα 2,5 ετών μάθησης, ευχαριστώ. Τώρα σε θέματα κανονισμού κ σύλληψης ευχαρίστως να συζητήσουμε τα όρια και τις σκάλες κλιμάκωσης εντολών, την απαραίτητη βία που ασκεί ο υπάλληλος κατά τη σύλληψη και που έγιναν λάθη στην εν λόγω υπόθεση. Μέχρι τότε αγνοείς το 80% της αστυνομικής δουλειάς. Καλή σου τύχη εκεί που εργάζεσαι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχουμε μεγάλο χάσμα 2,5 ετών αλλά έχει και ο "συνάδελφος" που ενηργησε έτσι γιατί δυστυχώς δεν του τα μαθανε καλά στην δική του σχολή αυτά τα 2,5 χρόνια. Καλή δικονομικη σταδιοδρομία κύριε "συνάδελφε".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας φαγωθούμε μεταξύ μας μέχρι να μας φάνε τα αναρχικά σκυλιά.
Τέτοια " σύμπνοια" και "συνεννόηση" δεν έχει ξαναυπάρξει σε αυτό το Σώμα. Ακόμα και όταν συνενώθηκαν οι δυο τέως Αστυνομίες και η Αγροφυλακή. Παίζετε το παιχνίδι όσων μας θέλουν διασπασμένους ! Εύγε σας.