Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκτάκτως στην Κέρκυρα ο Χρυσοχοΐδης - "Εμβολιαστείτε όλοι και να προσέχετε"


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε εκτάκτως την Κέρκυρα, όπου και προήδρευσε ευρείας σύσκεψης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τον συντονισμό της εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Όπως αποφασίστηκε, θα ληφθεί μια σειρά από μέτρα, που πρότειναν οι τοπικοί φορείς, ώστε σε δύο εβδομάδες από σήμερα, όπως είπε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη «να μπορέσουμε σταδιακά να ανοίξουμε την αγορά και να είμαστε ασφαλείς».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων, ο Διοικητής του νοσοκομείου Κέρκυρας, ο Συντονιστής της Πολιτικής Προστασίας Ιονίων Νήσων και Δήμαρχοι περιοχών της Κέρκυρας. Ενώ, μέσω τηλεδιάσκεψης, το παρόν έδωσαν ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, οι Διοικητές Νοσοκομείων Ιόνιων Νήσων, τοπικοί Αντιπεριφερειάρχες Ιόνιων Νήσων και ο δήμαρχος Παξών.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στην Περιφέρεια, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Βρίσκομαι εδώ για να συντονίσω το έργο αντιμετώπισης της πανδημίας. Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, σε ένα κρίσιμο στάδιο. Ήρθα λοιπόν εδώ να δώσω πολύ συγκεκριμένες οδηγίες, να συνεργαστώ με τις τοπικές Αρχές, την Περιφέρεια, τους Δήμους, προκειμένου να γίνει μια παραγωγική συζήτηση και να υπάρξουν όλα εκείνα τα μέτρα που θα περιορίσουν τη μετάδοση και τη διάδοση της πανδημίας στα νησιά μας. Θεωρώ πως ήταν μια πολύ παραγωγική συζήτηση. Θα προχωρήσουμε στην εφαρμογή μιας σειράς από προτάσεις που ακούστηκαν από τους τοπικούς εκπροσώπους και πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες από σήμερα θα μπορέσουμε σταδιακά να αρχίσουμε να ανοίγουμε, να χαμογελάμε. Σας παρακαλώ κάντε υπομονή. Εμβολιαστείτε όλοι και να προσέχετε.

Η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και άλλες ελεγκτικές Αρχές είναι στο πόδι εδώ και 13 μήνες. Είναι ηρωική η προσπάθεια που κάνουν οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για να ελέγξουν την εφαρμογή των μέτρων και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια.

Η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη. Καλώ τους πολίτες να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή. Αντιλαμβανόμαστε όλοι την κόπωση. Ας προσέξουμε λίγο ακόμη».

Στη συνέχεια ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου πραγματοποίησε σύσκεψη με Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος.

 









Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Χρυσοχοιδης νομίζει ότι οι αστυνομικοί εδώ στην Κέρκυρα είμαστε ιθαγενείς. Ήρθε να τάξει ξανά ενισχύσεις Υπηρεσιών. Και μετά πήγε στο σπίτι ενός φίλου του εφοπλιστή στα Γουβια, χωρίς να τηρηθούν οι υγειονομικοι κανονισμοί λόγω Govid19. Οι Κέρκυραιοι αστυνομικοι δεν χαυουν πλέον τα παραμύθια του. Δεν είναι ευπρόσδεκτος στην Δ.Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο προαύλιο χώρο του Αστυνομικού μεγάρου κατά την ώρα αφιξης και αποχώρησης του Χρυσοχοϊδη ήταν πάνω από 80 αστυνομικοί συγκεντρωμενοι και μια διμοιρία χωρίς να τηρούν καμία απόσταση. Ο ένας δίπλα στον άλλον και οι περισσότεροι χωρίς να φοράνε μάσκες. Ο Δντης και ο Ταξίαρχος φόραγαν τη μάσκα μόνο όταν τους έβλεπε ο Υπουργός. Μετά την έβγαζαν αμέσως. Υπάρχουν σχετικές φώτο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχεις απόλυτο δίκιο. Στην Κερκυρα εξαντλουν όλη την αυστηρότητα στους πολίτες και οι αστυνομικοί μπαινοβγαινουν στην Αστυνομική Δνση, χωρίς να φοράνε μάσκες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και ο τουρισμος καλα κρατα , πηγε να πει για το εμβολιο αλλα τιποτα για τα πραγματικα καθημερινα προβληματα των αστυνομικων. Ποσοι αστυνομικοι τον συνοδευουν , ποσοι διατεθηκαν για μετρα ταξης ασφαλειας τροχαιας , ποσες βενζινες το αμαξι του (οχι δεν ειναι υβριδικο η ηλεκτρικο) και τα συνοδευτικα , ποσα τα εθιμοτυπικα εξοδα κτλ κτλ και ολα αυτα για να μας πει να κανουμε το εμβολιο. ΕΛΕΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας Και ο Γενικός διεθεσαν 80 αστυνομικους και μια διμοιρία για την φύλαξη του Χρυσοχοϊδη. Έφτασε στο αεροδρόμιο 8.30 ώρα το πρωι και 12.30 ώρα το μεσημέρι είχε τελειώσει όλες τις επαφές τόσο στην περιφέρεια όσο και στο Αστυνομικό Μέγαρο. Εφυγε και πήγε στη βίλα ενός φίλου του εφοπλιστή στα Γουβια, του ΒΑΤΙΔΗ. Και ενω εκεί η συνάντηση ήταν ιδιωτική για φαγητό και αραγμα και δεν ήθελε μέτρα τάξης. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας μας έβαλε κρυμμένους γύρω από τη βιλα 45 αστυνομικους να φυλάμε μέχρι την 20.00 ωρα περίπου που εφυγε. Και δεν φρόντισε να φέρει άλλους το απόγευμα. Κράτησε τους ίδιους από το πρωί. Και χωρίς να έχει προγραμματιστεί ή να γίνει κάποια συγκέντρωση διαδηλωτών. Και πάρα την αντίθετη εντολη του υπουργου που ήθελε η συνάντηση στον φίλο του να είναι ιδιωτική,χωρις ιδιαίτερα μέτρα φύλαξης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
45 αστυνομικοί να φυλάνε τον Χρυσοχοϊδη που έτρωγε στη βίλα του φίλου του; Ντροπή,,!!! . Κι εγώ πήρα τηλέφωνο στο 100 στην Κέρκυρα στις 3 το μεσημέρι που μου είχε κλείσει την εισοδο ένα παράνομο αυτοκίνητο και μου είπαν ότι δεν έχουν περιπολικό να στείλουν. Αν είναι να έρχονται οι υπουργοί στην Κέρκυρα και να ταλαιπωρουμαστε εμείς οι πολίτες, να μας λείπει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κ.Χρυσοχοΐδη δεν μας τιμά να είναι αυτός Α/Δ στον τόπο μας , δεν τιμά ούτε το σώμα,μας στέλνει και γράφουμε ΡΟΜΑ για να ανεβάζει τα στατιστικά vivid, και μετά πάει και μοιράζει ψηφοδέλτια.
Όσο αφορά την βίλα βατιδη άλλη φορά να στέλνει την security του ΑΧΙΛΛΕΥΣ, μας είχε μες το κρύο για να σε φυλάμε κύριε υπουργέ, ο χειρότερος Α/Δ , μας έκανες μεγάλο κακό υπουργέ που τον άφησες εδώ.
Είναι η ντροπή του σώματος, εκβιάζει στις ΠΔΕ του και απειλεί.
Κάλεσε στο Εσωτερικών υποθέσεων 5 αστυνομικούς να σου πουν , θα λάβεις e mail με στοιχεία και ονόματα υπουργέ ,και όχι τις ΠΔΕ να τις κάνει ο Α/Δ Λευκάδας , γαργάρα όλα.
ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ είναι εκδικητικό άτομο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και ο γιος του χωρίς κράνος και ο ίδιος ο Α/Δ και μάλιστα οδηγεί υπηρεσιακό και πάει για ποδόσφαιρο στο κανόνι με το scoda , έχουμε φωτογραφίες, σούπερ γκολτζης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά να πάθουμε διότι στις ΠΔΕ που γίνονται δεν καταθέτουμε διότι μας απειλεί και την βγάζει λάδι , εδώ πρέπει να έρθει το Εσωτερικών υποθέσεων να μείνει 2 μήνες όπως έγινε και στο συγκοινωνιών ,βρωμάει από παντού , και στην υπόθεση Μάιο 2014 ήταν και αυτός μέσα , τα ήξερε όλα, ήταν μαζί τους σε γνωστό εστιατόριο τον Σεπτέμβριο και έτρωγαν ο Α/Δ και οι 2 εμπλεκόμενοι,Η ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ του σώματος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλημέρα κ.Υπουργε , να προσέχουμε;;; από τον ιό ή απο τον πατήρ και υιό;; και τους αυλικούς του Α/Δ ; που μόνο περήφανος δεν πρέπει να είσαι για την επανατοποθέτηση στον νόμο μας .
1.Σεκιουριτη 2.Γραμματεας 3.Ψηφοθηρια 4.Πρωτόκολλα 5.Χρυστουλη εισαγγελέας Εφαιτων 6.Δικογραφίες 7.εγκληματικές οργανώσεις 8.απειλές χαμηλοβαθμων 9.δωροληψία αυλικών του 2014 10.κάλυψη αυλικού του χρήστη .
Κύριε υπουργέ όταν ξανά έρθεις φέρε και 5 αστυνομικούς του Εσωτερικών να ξεβρομισεις τον τόπο από αυτό το ταλέντο Α/Δ , εινσι άθλιος.
Επίσης διέταξε έρευνα από τις βεβαιωμένες παραβάσεις covid 19 πόσοι εινσι Ρομά.
Ευχαριστούμε αλλά όταν έρθεις φέρε και τον Ηλία του Εσωτερικών .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ντροπη σου βουλευτα ΓΚΙΚΑ. Η αστυνομια και η κοινωνια της κερκυρας σε φτυνει και συ νομιζεις οτι βρεχει. Καταλαβαινεις το γιατι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν μας σώζει το εμβόλιο από την έπαρση του , δεν μας σώζει το εμβόλιο από την αλαζονεία του , δεν μας σώζει το εμβόλιο από την κακία του , δεν μας σώζει το εμβόλιο από το μίσος του , δεν μας σώζει το εμβόλιο , Κύριε Γκικα πήρες 10000 σταυρούς , δεν σε βλέπω πάνω από 4000 , θα έχεις την τύχη του Ν.Γεωργιαδη το 2007 , αφού έπαιξες θα έχεις και το τίμημα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χρυσοχοϊδη τόσοι άνθρωποι αστυνομικοί και πολίτες ταλαιπωρηθηκαν εξαιτίας σου. Και από τις υπερβολές του Αστ. Δντη στα μέτρα ασφαλείας για χατήρι σου. Και χωρίς να υπάρχει λόγος. Ντροπη σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φύγε από τον τόπο μας Αγρινιωτη , μας τον βρωμιζει η παρουσία σου και όλα αυτά που κάνεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κε Χρυσοχοϊδη η εισαγγελέας εφετων Β. Χρ. έχει στείλει σε εσάς προσωπικά καταγγελίες σε βάρος του συγκεκριμένου Αστυν. Δντη. Το όνομα του εμπλέκεται στις 1000 δικογραφίες που εξαφανιστηκαν στην Κέρκυρα και όπου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη ήδη σε τρεις αστυνομικους. Κάντε Υπουργέ μια έρευνα ποιοι παρενέβησαν προκειμένου, παρα τις καταγγελίες που έχει σε βάρος του, να παραμεινει Κέρκυρα. Πράγμα το οποίο εναγωνίως το επιδιωκει να παραμενει στην Κέρκυρα; Αναρωτήθηκατε εκεί στο Αρχηγείο τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συγκεκριμένος δεν λειτουργεί ως Αστυνομικός Διευθυντής ,αλλά ως επιχειρηματίας στην Κέρκυρα. Έχει φτιάξει ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι με την επωνυμία ΑΧΙΛΛΕΎΣ.Στέλνει αστυνομικούς να ελέγχουν και να επιβάλουν πρόστιμα 30.000 ευρω σε αντίπαλη εταιρεία σεκιούριτι ιδιοκτησιας ΜΑΝΕΤΑ. Φέρνει λάδι και ελιές απο το Αγρίνιο και πουλάει στην Κέρκυρα.Εμπόριο κανονικό.Έχει ενα σωρό ΕΔΕ ΚΑΙ ΠΔΕ σε βάρος του και ο Γενικός Ιονίων Νήσων τις αναθέτει όλες στον φιλο του Αστυν. Δντη Λευκαδας;;για να τον βγαζει λάδι(αγρινιωτικο).Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κέρκυρας τον κατηγορεί για εμπλοκή του στις 1000 δικογραφίες που ειχε εξαφανίσει η πρώην εισαγγελέας- και νυν κατηγορουμενη -Κέρκυρας.Γιατί δεν επεμβαίνουν οι εσωτερικές υποθέσεις;; Ποιοι τον προστατεύουν;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η κυρία μαυροφορουσα πρώην εισαγγελέας ήταν στο γάμο του γιου του στελέχους στο ΚΙΝΑΛ και την συχνά τον πάει στο γραφείο του , Κύριε Εισαγγελεφ Λαμπριδη εσείς έχετε πάει στο γραφείο του ;;; Ααάααα Όχι;;; είναι εμπλεκόμενος και σε πρωτόκολλα, τα έκανε γαργάρα διότι η αλλαγή πρωτοκόλλου στο ΑΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ έγινε με εντολή του , Α/Δ της ντροπής
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί έδωσε άδεια σεκιούριτι και βέβαια μπήκε στην δικιά του εταιρεία, αδελφός αστυνομικού με αρχικό επωνύμου Α , όταν αυτός στα επεισόδια του ΧΥΤΑ χτύπησε και τραυμάτισε 2 αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ;;; Γιατί υπογράψετε την άδεια; Γιατί τον προσλάβετε τον κατηγορούμενο Α στην στην Αχιλλεας σεκιούριτι; Εσωτερικών υποθέσεων έλα Κέρκυρα χθες και κάλεσε κόσμο για καταθέσεις.
Μην στέλνετε τις ΠΔΕ στον ταξίαρχο Ιονίων νήσων της κάνουν γαργάρα .
Ο πρόεδρος Καλούδης έχει δίκιο σε όλα και τον απειλεί . Ξέρει αυτός που και πως .