Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΟΑΣΥ για την αφίσα της ΟΕΝΓΕ


Παραθέτουμε την επιστολή της ΠΟΑΣΥ προς την ΟΕΝΓΕ: Κύριοι της ΟΕΝΓΕ, διαμαρτυρόμαστε για την αφίσα, με την οποία καλείτε τα μέλη σας και κάθε ενδιαφερόμενο στο Συλλαλητήριο της Τετάρτης 17/3, 6.30 μμ στην Πλατεία Συντάγματος, για την προβολή των αιτημάτων σας.

Σε αυτή απεικονίζονται δύο «σιδερόφρακτοι» και απρόσωποι αστυνομικοί, ένοπλοι και με πλήρη εξάρτηση, να χειροπεδούν μία γυναίκα, ιατρό ή νοσηλεύτρια, που επευφημείται από τους περίοικους!

Δεν είμαστε τέτοιοι!

Είμαστε συνάδελφοί σας, εργαζόμενοι στον εξίσου ευαίσθητο με τον δικό σας τομέα της δημόσιας ασφάλειας και αντιμετωπίζουμε καθημερινά, όπως κι εσείς, τον ανθρώπινο πόνο και αδυναμία, διώκουμε το έγκλημα και προσφέρουμε προστασία στον απλό και ανήμπορο πολίτη. Υπηρετούμε με αυταπάρνηση και αυτοθυσία.

Τραυματιζόμαστε και σκοτωνόμαστε κατά την εκτέλεση του δύσκολου καθήκοντός μας. Το γνωρίζετε, γιατί εσείς οι ίδιοι μας περιθάλπετε.

Πρώτιστοι καταστατικοί σκοποί του συνδικαλιστικού μας κινήματος είναι η ανάπτυξη αλληλεγγύης ανάμεσα στους εργαζόμενους, η συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους αγώνες τους, η προαγωγή των δημοκρατικών θεσμών, η προστασία κάθε εργαζόμενου από παραβιάσεις νόμων από τη Διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ. και η πάλη για τη δημοκρατία, την κοινωνική πρόοδο και την ειρήνη (άρθρο 2 παρ. 4,5, 6,10 και 11 Καταστατικού μας).

Σας είναι ξένες οι πιο πάνω αρχές; Δεν αποτελούν και δικούς σας σκοπούς, κάθε επιπέδου συνδικαλιστικής έκφρασης του κλάδου σας; 

Δεν σας επιτρέπουμε να μας στοχοποιείτε σαν εργασιακή ομάδα και πρόσωπα!      Αξίζουμε σεβασμού και αναγνώρισης για το έργο μας και τον επαγγελματισμό μας, όπως τον ίδιο εκφράζουμε κι εμείς για τον δικό σας. Τιμωρούμε όσους παραβιάζουν τις αρχές και τους σκοπούς μας και πορευόμαστε μαζί με την κοινωνία, υπηρετώντας την!

Δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους στιγματισμό και περιθωριοποίηση!

Σας καλούμε άμεσα, με κάθε πρόσφορο τρόπο να ανασκευάσετε και να αποκαταστήσετε την τιμή και το κύρος του Έλληνα Αστυνομικού, που -ακουσίως ευελπιστούμε- προσβάλλατε.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 









Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ βλέπω ξεκάθαρα πλέον, οτι πέραν των μελών της κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, μας γλεντάνε και οι υπόλοιπες κοινωνικές ομαδες. Πιάσαμε πάτο και χωρίς επιστροφή μάλιστα.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λίγο την ορθογραφία και τη γραμματική να προσέχουμε στις ανακοινώσεις.
Είναι «εξάρτυση» και όχι «εξάρτηση».
Η στοχοποίηση είναι «ως» εργασιακή ομάδα και όχι «σαν»,δεν παρομοιαζόμαστε με εργασιακή ομάδα-είμαστε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στα 16 χρόνια υπηρεσίας σε α.τ. , τ.τ. και τ.α. , για υπηρεσιακούς λόγους έχω συνεργαστεί - συνομιλήσει με πολλους ιατρούς νοσηλευτές διασώστες πολλών νοσοκομείων της πρωτεύουσας και της επαρχίας. Το σύνολο των εργαζομένων στην υγεία , δεν εκφράζεται απο την επίμαχη αφίσα. Δυστυχώς όμως συνάντησα και πολλους ειδικα ιατρους εξαιρετικά προκατειλλημένους και εχθρικούς προς εμενα και τους συναδελφους , χωρις προφανη λόγο , οι οποιοι μας δυσκολευουν την δουλεια μας και πολλές φορες μας ειχαν στην αναμονη και ουσιαστικα μας εκαναν "καψωνια" και "μπαλακι" χωρις λογο (εκ του αποτελεσματος φανηκε αυτο σε ολες τις περιπτωσεις) και μας εβγαλαν την πιστη και το 8ωρο μας το εκαναν 10ωρο 12 ωρο και 15ωρο.
Δεν ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τέτοιοι είστε ..βλέπε νταβλουρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανοίγουν έναν πόλεμο όλοι τους που δεν καταλαβαίνω. Στα νοσοκομεία πεθαίνει κόσμος καθημερινά και γίνονται λάθη ιατρών από απλά μέχρι πολύ σοβαρά.απο το νοσηλευτικό προσωπικό επίσης με τελευταίο παράδειγμα τον τραυματιοφορεα που ασελγούσε σε κοριτσάκια. Εκεί τίποτα?ούτε μια διαμαρτυρία? Αισχος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τι περιμένατε να βγάλουν αφίσα ευχαριστώντας μας κ που ειστε ακομη αν δεν αλλαξουμε μυαλά ειπαμε δεν απολογούμαστε αλλα τωρα ενοχλούμαστε απλα αδικεί κ τους σωστούς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως αφορά σύλληψη συναδέλφου τους για φακελάκι; Έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την επόμενη αφίσα της ποασυ που να δείχνει ιατρό που χρηματιζεται, έτσι μόνο θα καταλάβουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστός άντε λοιπόν εμπρός στο δρόμο του νταβλουρα κ όλα καλά. Μην μας κακοφαίνεται Θα μας δώσουν κ επικίνδυνο Αλλά οι χιλιάδες που δουλεύουμε σωστά σε τι φταίξαμε ποιος μας ρώτησε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο νταβλουρα τι λέει απολογείται ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νταβούρας το σωστό..... Θα σας τσούζει για πολύ ακόμα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νταβούρας είπαμε......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νταβούρας λεμεεε..... Σε εσένα να απολογηθεί ρε τρολακι;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3x0.30;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Με ορισμένες λαμπρές εξαιρέσεις.. Δε περίμενα κάτι καλύτερο από άποψη θράσους.. ποιος δεν έχει εμπειρία από χρηματισμό στο χώρο της υγείας, να μη μιλήσουμε για την αδιαφορία και το κυνισμό τους ( πάλι με κάποιες εξαιρέσεις).
Anyway , τα ίδια και τα ίδια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τον Νταβουρα αν τον αφησουμε θα τους βαλει στη θεση τους. Δεν θα μυξοκλαιει με επιστολες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδιά δεν βρέχει, μας φτύνουν και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στη κυβέρνηση η οποία μας έχει βάλει παντού απέναντι σε όλους. Στο τέλος μας αδειάζει και ο πρωθυπουργός στη Βουλή.