Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρώτησαν τον πρόεδρο τής ΠΟΑΣΥ για τις δηλώσεις Νταβούρα - Δείτε τί απάντησε


Παρακολουθείστε την τοποθέτηση τού προέδρου της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκου, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ αναφορικά με τα τελευταία περιστατικά και τις δηλώσεις του προέδρου των Αστυνομικών Λάρισας και Α' Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας:




Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή άκουσα όλο το λόγο του Αντιπροέδρου, που είναι γύρω στα 10 λεπτά, ειλικρινά τα λέει όλα με το ΟΝΟΜΑ τους. Για τους αναρχικους(απλυτους) για τον Χαρδαλια και τη '' παρέα '' του, ακόμη και για τον Πρωθυπουργό...Αυτά γιατί δεν βγαίνουν στη φόρα; Τι φοβούνται; Αν ήμουν από Λάρισα, θα του εσφιγγα το χέρι και θα του έλεγα '' Συγχαρητήρια. Είσαι ο μόνος που είπε την αλήθεια ''.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια στον γερακαρακο. Έντιμος ζήτησε συγνώμη κ έδειξε ότι αναγνωρίζει το λάθος. Εύχομαι να μην το πει πάλι ο αντιπρόεδρος μας γυρίζει πίσω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δεν νιώθει μόνο του το προσωπικό, είναι μόνο του...έχει τεράστια διαφορά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχώς υπάρχουν κ σοβαροί μετρημένοι συνάδελφοι .αυτό μόνο κ οποίος κατάλαβε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεια σου ρε ΓΡΗΓΟΡΗ λεβεντιά,καλά τα λες αλλά καμία φορά να θυμασαι:ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ.Σου τα λέω φιλικά κ από καρδιάς.Ενας φίλος πρώην Ματατζης Γ.ΤΑΤ .
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ακριβώς!!!!!! Τα είπε έτσι όπως είναι.
Συγχαρητήρια!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Νταβουρας εκφράζει τους περισσότερους μας.Η κυβέρνηση μας έχει βάλει απέναντι στους πολίτες και η αντιπολίτευση δραττεται της ευκαιρίας να ανακτήσει το χαμένο πολιτικό έδαφος.Κυριολεκτικα μονοι..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραια απεφυγε την απαντηση !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Νταβουρας είναι ο μόνος που αν βαλει για βουλευτής θα τον ψηφίσουμε οι άλλοι θα πάρουν τίποτα... Γερακαρακο με το που φύγεις από το σώμα κλαψε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτο το πατσαβουρι που εγινε και συμπαρουσιαστρια (ελεος) του οικονομου , με τι υφάκι και τουπε του μιλαει σαν σκουπιδι και τον κοβει και δεν τον αφηνει να ολοκληρωσει την προταση του κανοντας του υποδειξεις , παρουσιατρια εκπομπης πρωινης η τεταρτοπεμπτη ουτε καν τριτοτεταρτη . Αν μιλουσε ομως με τον καθε χασαν η λοατκι και με το σεις και με το σας θα ητανε και τεμεναδες θα του εκανε (να μην πω τπτ αλλο πιο βαρυ)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αν διαβάσει κάποιος τα σχόλια θα καταλάβει για πιο λόγο μας έχουν γραμμένους νομίζετε ότι δεν έχουν καταλάβει οι πολιτικοί τπτ για εμάς έτσι νομίζετε συνεχίστε κ καλά θα πάμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θα δούμε κ αλλά αλλά γιατί να το πληρώνουμε όλοι μας 25 μέρες χωρίς ρεπό ποιος με ρώτησε να πληρώνω για μ...... Ποιος ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποια νοοτροπία να αλλάξουμε κ Οικονόμου στην κ. Αναστασόπουλου δεν απευθύνομαι.... κακοποιοί είμαστε? αυτό βλέπετε? (ως κοινωνία σας απευθύνομε) αυτά εισπράττεται? έχετε την καλύτερη Αστυνομια και πιο αποτελεσματική σε όλη την Ευρώπη παρόλο τον πόλεμο που υφίσταται από το τους (δημοκρατικοαριστεριστες θαλπωρους του Στάλιν). Οι συνδικαλιστές να περιοριστούν στις καθαρά συνδικαλιστικές υποχρεώσεις τους και ας αφήσουν απέξω τις πολιτικές φιλοδοξίες τους.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αναφέρομαι βεβαίως στον Νταβούρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εύγε !!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τωρα φταίνε οι δημοσιογράφοι ρε ας κοιταχτούμε κάποιοι στο καθρέφτη Άλλοι φωνάζουν πάμε να τους σκοτώσουμε άλλοι να τους γ......με κ φταίνε όλοι οι άλλοι έως ποτέ θα βάλουν μυαλό λίγοι εμείς τι φταίμε. Μπράβο στους συνδικαλιστές της Θεσσαλονίκης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εύγε στον κ.Νταβούρα. Του εύχομαι ολόψυχα και Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ αρκεί να μην φοβάται να λέει την αλήθεια. Όσο για τον Πρόεδρο τι να πει κανεις..Κάνει τα πάντα για να πολιτευτεί απ'οτι φαινεται..