Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Αστυνομικοί έσωσαν αδέσποτο σκυλάκι που "σφάδαζε" στη μέση του δρόμου - Τεράστια η ευαισθησία και από τους κατοίκους της Οβρυάς


Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα χθες στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας, μας θύμισε ότι η Ανθρωπιά ακόμη και σε δύσκολους καιρούς εν μέσω πανδημίας και οικονομικής ανέχειας, παραμένει ζωντανή!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ένα αδέσποτο σκυλάκι εντοπίστηκε από κατοίκους της Οβρυάς να "σφαδάζει" στη μέση του δρόμου, βγάζοντας αφρούς από το στόμα.

 

Όλοι πίστεψαν ότι είχε δηλητηριαστεί. Αμέσως τα κινητά τους τηλέφωνα πήραν "φωτιά". Τηλεφώνησαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Πατρέων, αλλα όπως μας είπαν, δεν έβγαλαν άκρη. Αφού δεν υπήρχε ανταπόκριση από εκεί, αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία.

 

Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασαν στο σημείο δύο αστυνομικοί, οι οποίοι όμως δεν είχαν χάσει χρόνο και παράλληλα είχαν καλέσει ήδη κτηνίατρο.

 

Η γυναίκα κτηνίατρος, έφτασε από την περιοχή της Αρόης και αυτή στο σημείο αστραπιαία!

 

Τελικά, το σκυλάκι δεν είχε δηλητηριαστεί, αλλά είχε πάθει οξύ επιληπτικό σοκ.

 

Το ταλαιπωρημένο αδέσποτο, με τη βοήθεια των αστυνομικών, μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο στην Αρόη, όπου μετά την περίθαλψή του, ξεπέρασε τον κίνδυνο. Το σκυλάκι είναι πολύ καλά και φυσικά τα ευχάριστα νέα έφτασαν γρήγορα στη γειτονιά που κίνησε γη και ουρανό για να το σώσει!

tempo24.news







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια