Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΞΙΑ: Επίσκεψη στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής ΠΟΑΞΙΑ: ην πρώτη του επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα 31.03.2021 το νέο προεδρείο της Ομοσπονδίας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Με την επίσκεψη αυτή θελήσαμε, συμβολικά, να ξεκινήσουμε τη νέα πορεία της Ομοσπονδίας με τις ευλογίες και τις ευχές της Εκκλησίας δια του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ. Ιερωνύμου Β’.

Στη συνάντηση αυτή τονίστηκαν οι άρρηκτες σχέσεις του Σώματος με την ορθόδοξη χριστιανική πίστη και η ευλάβεια η οποία διακατέχει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες αστυνομικούς, από τα πρώτα βήματα του αστυνομικού θεσμού στην πατρίδα μας έως και σήμερα. Τις δύσκολες αυτές ημέρες χρειαζόμαστε όλοι μας την πνευματική υποστήριξη, τον ενθαρρυντικό και ενίοτε παρηγορητικό λόγο της Εκκλησίας μας.

Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, στον οποίον επιδώσαμε αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της Ομοσπονδίας, εξέφρασε την πατρική του αγάπη και προσευχή, με την οποία περιβάλλει το Σώμα και τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Ευχήθηκε δι’ ημών σε όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας καλή δύναμη και ευλογίες Κυρίου στην επιτέλεση του αστυνομικού λειτουργήματος.

Είμαστε βέβαιοι πως με την βοήθεια του Θεού και την ευχή ενός πεφωτισμένου ποιμενάρχη, όπως ο κκ. Ιερώνυμος, ο καθείς εξ’ ημών θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο του έργο.

2021 03 poaxia no ypografes









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο νέος πρόεδρος το ξύρισε το μούσι ή είναι σαν τον Ιερώνυμο και λόγω μάσκας δεν φαίνεται;
ΠΟΑΞΙΑ καημένη τι σε περιμένει!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλτατε δεν κάνουν τα ράσα τον παπά...,σημασία έχει ο καθένας να κάνει σωστά τη δουλειά του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ έχουμε κολλήσει στο ξύρισμα...Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο δεν ασχολούνται με αυτό το θέμα, μόνο εδώ έμεινε ακόμα κατάλοιπο από το 1920, το οποίο δεν αλλάζει όπως πολλά άλλα.