Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ν/Α: Δεν θα επιτρέψουμε σε τραγικές μειοψηφίες να δηλητηριάσουν τις σχέσεις αστυνομικού - πολίτη


Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής:

Στα πρόσφατα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στη Νέα Σμύρνη, όλοι μας γίναμε μάρτυρες εικόνων σκληρής βίας εναντίον των αστυνομικών.

Αποτέλεσμα αυτών των επεισοδίων, ήταν να τραυματιστούν τουλάχιστον δέκα (10) συνάδελφοί μας και ένας εξ’ αυτών πολύ σοβαρά. Η βιαιότητα εναντίον των εργαζομένων αστυνομικών, ήταν πρωτοφανής και από θαύμα δεν θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή.

Από την έρευνα που διενεργείται από την Υπηρεσία, προκύπτει πως όλοι όσοι συμμετείχαν στα θλιβερά γεγονότα, δεν έχουν σχέση με φιλήσυχους κατοίκους της Νέας Σμύρνης. Αντίθετα, αποδεικνύεται πως πρόκειται για άτομα του υπόκοσμου, σκληρούς χούλιγκαν με αρκετούς εξ’ αυτών να έχουν βαρύ ποινικό παρελθόν και να έχουν συμμετοχή στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται. Οι σχέσεις αστυνομικού – πολίτη έχουν σφυρηλατηθεί μέσα από δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, ειδικά τα τελευταία μνημονιακά – πανδημικά χρόνια και δεν θα επιτρέψουμε σε τραγικές μειοψηφίες που στερούνται πολιτικής, κοινωνικής και δημοκρατικής αγωγής και κουλτούρας να δηλητηριάσουν αυτές τις σχέσεις.

Ευχόμαστε περαστικά σε όλους τους συναδέλφους μας και γρήγορη ανάρρωση.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια