Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γροθιά στο πρόσωπο γιατί… «είσαι γυναίκα μπάτσου»


Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες του bloko.gr, τότε η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο και ο καθένας πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες, που του αναλογούν. Στις 12 το μεσημέρι, την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία, όπου μένει με την οικογένειά της, μία γυναίκα δέχθηκε επίθεση με γροθιά από δύο άντρες, οι οποίοι περνούσαν δίπλα της με ένα δίκυκλο.
Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, ο οδηγός του δικύκλου φώναξε "Να η γυναίκα του μπάτσου" και ο συνεπιβάτης κατέβηκε, της έριξε γροθιά στο πρόσωπο, της έσκισε το μάγουλο και εξαφανίστηκαν.
Πριν από δέκα ημέρες, άγνωστοι είχαν πετάξει τρικάκια μπροστά στην πολυκατοικία, όπου μένει ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο Αλλοδαπών.
Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και τα στελέχη της προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες, βάσει της περιγραφής του θύματος.








Δημοσίευση σχολίου

25 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας τα δούνε ορισμένοι που έχουν ξεφύγει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποιοι μας εφεραν σε αυτή την κατασταση ΠΟΤΕ θα ζητησουν συγγνώμη σε ΕΜΑΣ; Κυρίως, τί θα κανουν για αυτό;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτή είναι η δημοκρατία μας, αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανεκτικότητας και του ασύλου που παραχωρεί η εκάστοτε κυβέρνηση στους μπαχαλακιδες. Εύχομαι να πιαστούν το συντομότερο και να λογοδοτήσουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι να φταίει ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν πειράζει συνάδελφοι. Αρκεί να μην προκαλούμε εμείς. Και να μην ξεχνάμε, όταν βγει ο Κούλης θα τελειώσουν αυτά. Πορείες κάθε τρεις και λίγο, κ.ο.κ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αναμένουμε τώρα τα αντανακλαστικά και τις επόμενες κινήσεις του κράτους δικαίου!
Επίσης αναμένουμε τα ποστ σε σοσιαλ μίντια που καταδικάζουν τη βία "απ' όπου και αν προέρχεται".
Τέλος αναμένουμε πολιτικούς παράγοντες να βγουν στα κανάλια και να ενθαρρύνουν πολίτες σε κινητοποιήσεις κατά της βίας!
Τι;Όχι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτα ειναιβταψαποτελεσματα της ανοκιας των μπαχαλακιδων ... ολων των ειδων τις ανομιες καιβπερισσοτερο τα ψευδη που αναρτωνται στο ιντερνετ καιβδημιουργουν κλιμα .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ευθυνη ανηκει στον Συριζα και τις εφημερίδες και τους δημοσιογράφους του που κατηγορουν τους αστυνομικούς ως βασανιστες χωρις στοιχεια..ετσι οπλιζουν τα χερια αυτων των θρασυδειλων
Ο χρήστης Unknown είπε…
Τι εννοεί ο συντάκτης οταν γραφει:"Ο καθένας πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες που του αναλογουν;".Σύμφωνα με το Ποινικό Δικαιο ευθυνες εχει ο δραστης,ως φυσικός αυτουργός,και ενδεχομένως οι ηθικοί αυτουργοί που δηλητηριαζουν τα μυαλα αυτων των ανθρωπων,όπως πολιτικοι φορεις,δημοσιογράφοι,δικαστικοί λειτουργοι(βλέπε ανακοινώσεις κυριου ΣΕΒΑΣΤΙΔΗ),συγχρονοι φιλόσοφοι της αριστερας(βλέπε ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ) κ.α..Στο μυαλό του συντάκτη αυτού του άρθρου και όλων των ανωτέρω εν δυνάμει ηθικών αυτουργών έχουμε μια πάλη των τάξεων:Η αστική δημοκρατία εκφράζει την άρχουσα τάξη και υπάρχει μια άλλη ταξη(Μέσα σε αυτούς και ο ανωτερω δραστης) όπου στο πλαίσιο της αγωνιστικής του δράστης έχει το δικαίωμα να διαπράττει εγκληματα και εμεις θα πρέπει να τον περιβαλλουμε με αγάπη για να ηρεμήσει.Οι διαφορές μας είναι τεράστιες.Ο συντάκτης αυτού του άρθρου πιστεύει ότι τέτοιοι δράστες θέλουν αγάπη και φροντίδα.Για τη συντριπτική πλειοψηφία του κοσμου αυτοί οι δράστες θέλουν φυλακή.Εγινε μια άνανδρη,απρόκλητη επίθεση σε μια γυναίκα και οι αριστεροί(των δικαιωμάτων και της ισοτητας) προσπαθούν να την περιβάλλουν με ιδεολογικό μανδύα.Αφου δεν ντρέπεστε εσείς,ντρέπομαι εγώ για εσάς.Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι τα λεγόμενα σας δεν έχουν καμμία απολύτως αξία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κ μην συζητάς τι θα τους κάνουν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία. Αυτοί είναι οι δημοκράτες αγωνιστές. Στη γυναίκα είναι εύκολη η γροθιά. Θυμηθείτε το. Είναι θέμα χρόνου πότε θα γίνει μακελειό. Έχουν μαζευτεί πολλά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι γνώμη έχει για το θέμα το φιλαράκι σου ο Βαξεβανης ρε Καραιβαζ;;; Όταν συλληφθούν τα θρασύδειλα ανθρωποειδή, γιατί ναι θα συλληφθούν, να βγουν και τα δικά τους ονοματακια φόρα παρτίδα στο διαδίκτυο;;; Άντε ρε υποκριτές όλοι σας.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
όταν η βία προσπερνά τον άνθρωπο τότε γινόμαστε ζούγκλα Κ στη ζούγκλα υπάρχουν μόνο ζώα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα για τρεις γκλοπιες έχουν αυτά τα αποτελέσματα αν φυσικά δεν κρύβεται κάτι άλλο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πόσο βία ακόμη για να καταλάβουν κάποιοι έστω λίγοι συνάδελφοι ότι δεν μας ωφελεί ποσό ακόμη αλήθεια ; ποσό μυαλό θέλει ; Περαστικά στη σύζυγο του συναδέλφου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τρεις γκλοπιες !!!!!! Τωρα ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τρεις γκλοπιες !!!!! Ποσό μυαλό. Ευφυέστατος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε, μην λες τέτοιες αλήθειες γιατί κάποιοι θα βγουν και θα χαρακτηρίσουν συριζαιο.Δεν κοιτάνε σε τι κατάσταση μας έχουν φέρει οι δήθεν σωτήρες μας και σε καμία περίπτωση οι προηγούμενοι δεν ήταν καλύτεροι, αλλά, αυτοί το έχουν τερματίσει.Σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια και ο κουλης θα ζητάει συγνώμη για τα θύματα της αστυνομικής βίας. Από τους Αστυνομικούς θα ζητήσει ποτέ συγνώμη που επί της θητείας η Αστυνομία βρίσκεται στη χειρότερη θέση που ήταν ποτέ απ' όλες τις απόψεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΓΥΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ??????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς για άλλη μια φορά η εργαλειοποίηση της αστυνομίας από την κυβέρνηση είναι γεγονός και όταν έγινε η στραβή,οι ευθύνες στην αστυνομία, τα δε κατά τα άλλα αντικειμενικά ΜΜΕ που πήραν την προμήθεια τους, δεν έχασαν ευκαιρία να βγάλουν επάνω της την αντικειμενικοτητα τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία βρήκες τον ένοχο..... Ο Πρόεδρος της Λάρισας! Όλοι οι υπόλοιποι, Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση, ΜΜΕ, δικαστικη ατιμωρησία, αναρχοχουλιγκανοι κλπ, καμία ΑΠΟΛΎΤΩΣ ευθύνη! Α ρε κακομοιρη...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο ρε εγκαθετε.... Βρήκες ποιος φταίει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχώς που υπάρχεις εσύ ρε πανέξυπνε και βρήκες τι φταίει για το περιστατικό. Άρα ο συνδικαλιστής είναι ο ηθικός αυτουργός; Η βλακεία είναι ανίκητη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποτέ θα μάθουν οι λίγοι για να μην μας βάζουν στο ίδιο σάκο τι έφταιξε η γυναίκα του συναδέλφου να πληρώνει τις βλακείες των χαζών με τα μακρυά χέρια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η βία είναι βία και ακόμη περισσότερο εναντίον απροστάτευτων και των πολλών στους λίγους. Είτε πρόκειται για την άτυχη γυναίκα είτε για μέσα στην ΓΑΔΑ.
Σε τελική ανάλυση δεν μας επιτέθηκαν και οι Τούρκοι. Ευχές για ταχεία ανάρρωση στην γυναίκα και δύναμη στην ίδια και στους οικείους της.