Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη


Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος ημεδαπός σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου στην κατοχή του, αλλά και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του, καθώς και σε κοινόχρηστο χώρο και αποθήκη που χρησιμοποιούσε, με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 

5 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη σε μορφή βράχου και σκόνης, συνολικού βάρους 156,33 γραμμαρίων,

20 φιαλίδια που περιείχαν υγρή μεθαδόνη 2.400 ml,

4 ναρκωτικά δισκία,

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

το χρηματικό ποσό των 875 ευρώ και

1 κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε, σε έρευνα του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 αυτοσχέδιες  συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης βάρους 1,65 γραμμαρίων.

 

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη ακόμη ένας ημεδαπός άνδρας, που είχε προμηθευτεί από τον ημεδαπό μικροποσότητα ηρωίνης.

 

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στον επίσημο λογαριασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/508076136987732








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια