Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μέσα στη βδομάδα θα προχωρήσει η διαδικασία τοποθέτησης διακριτικών σημάτων ‘’ταυτότητας’’ των αστυνομικών που υπηρετούν σε ΜΑΤ ΥΜΕΤ ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ


Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr αυτό θα γίνει με την τοποθέτηση σε εμφανή σημεία για παράδειγμα σε ό,τι αφορά ΥΜΕΤ και ΜΑΤ στα κράνη, του αριθμού της διμοιρίας ή της ομάδας και ακολούθως ενός ατομικού αριθμού στο οποίο θα αντιστοιχεί το κάθε πρόσωπο.

Κατά αυτό τον τρόπο ο κάθε πολίτης που καταγγέλλει ότι αδικείται ή κακοποιείται από αστυνομικό ή για οποιαδήποτε άλλου είδους αυθαιρεσία θα μπορεί άμεσα να ταυτοποιείται το πρόσωπο που καταγγέλλει χωρίς να απαιτείται χρονοβόρα διαδικασία.

Όλα αυτά μετά από όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη και όσα ακολούθησαν από την Κυριακή 8 Μαρτίου και τις επόμενες ημέρες.









Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν τα προωθείτε λέω γω από τώρα, με mail σε μορφή excel,να μην κουράζονται να τα βρουν κιόλας;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και που είσαι ακόμη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ λέω καλύτερα να τυπώσουν και κάρτες με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας και να τα μοιράζουν εν ώρα υπηρεσίας...έτσι για να μη κουράζονται τα απληταρια να τα βρουν!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντα ότι η εκάστοτε κυβέρνηση δε μας χώνευε! Αυτοί το αποδεικνύουν με όλους τους τρόπους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή εδώ στο bloko είστε πολλοί οι θιασώτες της νομιμότητας Ε.Ε. και ΟΗΕ, να έχετε υπόψη ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι από τις ελάχιστες αστυνομίες που το προσωπικό δεν φορά διακριτικά και δεν γράφει και το όνομά του πάνω στη στολή. Είναι υποχρέωση για όλους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή εδώ στο bloko είστε πολλοί οι θιασώτες της νομιμότητας Ε.Ε. και ΟΗΕ, να έχετε υπόψη ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι από τις ελάχιστες αστυνομίες που το προσωπικό δεν φορά διακριτικά και δεν γράφει και το όνομά του πάνω στη στολή. Είναι υποχρέωση για όλους τους ένστολους με βάση διεθνείς διακηρύξεις και οδηγίες. Οι στρατιωτικοί γιατί γράφουν το όνομα στη στολή τους; Γιατί ο κώδικας δεοντολογίας το προβλέπει; Άρα οι αστυνομικοί κάτι δεν κάνουν καλά και θέλουν την ανωνυμία.Είναι σαν να δέχονται ότι φταίνε. Οποίος κάνει σωστά τη δουλειά του είτε αστυνομικός είτε στρατιωτικός είτε δικαστής έχει το σεβασμό των πολιτών, όποιος όχι να γίνει ναρκέμπορος και μπράβος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν έρθει η ώρα να μπουκάρουν μέσα στη βουλη να φερθειτε δημοκρατικα και να αφήσετε τα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα.
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Εγώ προτείνω όπως ο αστυνομικός θα φέρει τα διακριτικά με τα στοιχεία του τότε και κάθε Πολίτης να φέρει σε εμφανές σημείο πάνω του το ονοματεπώνυμό του μήπως τυχών και υποπέσει σε αδίκημα να είναι ευκολος ο εντοπισμός του. Ισότητα και από τις δύο πλευρές λοιπόν φτάνει πλεον αυτό το ιδιότυπο μπουλινκ απ όλους σε βάρος μας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Οποίος κάνει σωστά τη δουλειά του είτε αστυνομικός είτε στρατιωτικός είτε δικαστής έχει το σεβασμό των πολιτών, όποιος όχι να γίνει ναρκέμπορος και μπράβος"
Αν κάνεις σωστά τη δουλειά σου στην Ελλάδα και το να κάνει ένας αστυνομικός σωστά τη δουλειά του είναι να εφαρμόζει τυφλά (όπως η τυφλή δικαιοσύνη) και απαρέγκλιτα τους νόμους 1) Θα τον βάλει στο μάτι ο προϊστάμενός του, #0 θα τον αποσπάσουν άμεσα, 3) θα τον διώξουν πειθαρχικά για ψύλλου πήδημα, 4 ) θα εισπράξει μηνύσεις από δεκάδες πολίτες και θα πρέπει να υπερασπιστεί τον ευατό του μόνος του, 5) θα τον διαπομπεύσουν τα μέσα ενημέρωσης, 6) Θα τον στοχοποιήσουν οι γνωστοί μπαχαλάκηδες και θα του καταστρέψουν την περιουσία και θα τον σακατέψουν.
Εσύ σε ποιά χώρα του κόσμου είδες τα επισκέπτονται το σπίτι αστυνομικού και να του καίνε τη μηχανή ή το αυτοκίνητο ή να του χαστουκίζουν τη γυναίκα ; Σε χώρες την Λατινικής αμερικής στην καλύτερη περίπτωση. Ε τέτοιοι είμαστε. Μόνο οι φυτείες κοκαϊνης μας λείπουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα διακριτικά στα ΜΑΤ υπάρχουν από το 2009...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι φοβόμαστε? Υπάρχει κάποιος που φοβάστε εκτός από τους βλακες αλλά έχουμε πολλούς από ότι βλεπω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε φοβόμαστε, αλλά εάν π.χ έλεγαν σε οποιονδήποτε άλλο δημόσιο λειτουργό να έχει τα διακριτικά του σε εμφανές σημείο θα είχαν ξεσηκωθεί όλοι εκείνοι οι ψευτοεπαναστατες και θα αντιδρουσαν, θα έλεγαν για προσωπικά δεδομένα και θα καιγόταν ο κόσμος. Εφόσον λοιπόν γίνετε σε εμάς να γίνει σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους από εφοριακούς, δημοτικούς υπαλλήλους σε όλους ανεξαιρέτως!