Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άγρια καταστολή στην συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα

Επίδειξη δύναμης από την αστυνομία απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα για να δηλώσουν την υποστήριξή τους στο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης έχει ενοχλήσει την κυβέρνηση που χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις καταστολής έσπευσε να διαλύσει τη σημερινή συγκέντρωση πριν αυτή αρχίσει.

Χωρίς να υπάρξει καμία πρόκληση, την ώρα που άρχισαν οι διαδηλωτές να συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος, αστυνομικές δυνάμεις τους περικύκλωσαν και άρχισαν να κάνουν χρήση χημικών και κρότου λάμψης διαλύοντας τη συγκέντρωση.

«Μας διέλυσαν πριν ξεκινήσουμε. Κατεβήκαμε ειρηνικά και δεχθήκαμε αναίτια επίθεση αστυνομικών. Μας έσπρωξαν και άρχισαν να μας απωθούν με χρήση χημικών από την πλατεία» δηλώνει διαδηλωτής στην efsyn.gr που έζησε το τρόμο της αστυνομικής βίας. «Τρέξαμε στην Σταδίου. Εκεί βρήκαμε απέναντί μας την αστυνομική αύρα ενώ μηχανές της αστυνομίας έπεσαν στο πλήθος που έτρεχε πανικόβλητο» μας λέει ίδιος διαδηλωτής που βρέθηκε στο μπλοκ με την πρωτοβουλία των δικηγόρων και των νομικών.


EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Μας περικύκλωσαν στην πλατεία και με χρήση κρότου λάμψης στα πόδια και χημικά μας έτρεψαν σε φυγή» δηλώνει στην efsyn.gr διαδηλώτρια που έζησε έντρομη την άγρια αστυνομική επίθεση. Αφού οι διαδηλωτές οδηγήθηκαν πριν την Σταδίου «υπήρξε άσχετος κόσμος που περνούσε την ώρα εκείνη από σημείο και γνώρισε από πρώτο χέρι την αστυνομική καταστολή. Σε όσους βρίσκονταν στα αυτοκίνητά τους, οι αστυνομικοί φώναζαν να κλείσουν τα παράθυρά τους» μας είπε έντρομη η διαδηλώτρια.

Ο κόσμος λίγο αργότερα ανασυντάχθηκε και έχει συγκεντρωθεί στην Ομόνοια όπου δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τις εισόδους στο Μετρό, ενώ άλλο μπλοκ έχει φτάσει στην πλατεία Εξαρχείων.





Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταρχην κ μονο που το γραφει η efsyn ειναι μουφα κ προπαγανδιστικο..!! Οσο για τους αμερόληπτος "ειρηνικους διαδηλωτές" που βρηκε να τις μιλησουν (που αμφιβαλω αν εγινε κ αυτο) δεν εχω λογια.
Το οτι ενω σε γενικη απαγόρευση , που τρωει ο κοσμος προστιμα γιατι εφερε την κουνιαδα του κ την πεθερα του στο σπιτι, αυτα τα θρασυδειλα οντα θελουν να συγκεντρωνονται κατα 100δες χωρις να τρεχει τιποτα , με ξεπερνα..!!
Σταματηστε πια αυτη την αριστερη κλαψα..!! Σας εχει παρει χαμπαρι ο κοσμος κ σας σιχαθηκε..!! Οταν δεν γίνεται το δικος σας κλαιγεστε οτι ολο το συμπαν σας αδικει και σας κατατρεχει..!!!
Ελεος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αντε ρε κατσαπλιαδες της efsyn δεν τρωμε σανο. Η καραντινα ισχυει για ολους. Το ιδιο ισχύει κ για τους διαδηλωτες της κουφης ντινας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ειχες καμια δουλεια να κατεβεις να μαζευτεις 4 κ 5 μερες συνεχομενες ενω εμεις οι υπολοιποι ειμαστε ολοι κλεισμενοι στα σπιτια μας δε μπορουμε να παμε πουθενα, αλλα οπως φαίνεται αμα εισαι αριστερουλης δεν κολλας κορονοιο μόνο οι υπολοιποι κολλαμε κ νομιζετε οτι μπορείτε να κανετε οτι γουσταρετε. Φτανει πια! Καλα σας κανουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε άλλαξαν τα πράγματα λεβέντες πάρτε το χαμπάρι τέλος το πλιάτσικο κατσαπλιάδες