Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Πειραιά: Καμία έκπτωση στην τήρηση νόμων, προεδρικών διαταγμάτων, διαταγών που κατοχυρώνουν εργασιακά μας δικαιώματα


Παραθέτουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Πειραιά: Δεδομένων των συνθηκών της προβληματικής κατάστασης της οποίας βιώνουν καθημερινά τα μέλη μας, δηλώνουμε ότι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας είναι η καλυτέρευση της προσωπικής ζωής, του οικογενειακού προγραμματισμού, της εκπαίδευσης και του επαγγελματισμού σε όλα τα επίπεδα του Αστυνομικού.

Εν έτη 2021 παρατηρούμε ότι στις υπηρεσίες που προΐστασθε, δεν τηρούνται ευεργετικές διατάξεις που καλυτερεύουν την ποιότητα ζωής των εργαζόμενων Αστυνομικών.

Επιδιώκοντας να πάψει η "αναρχία" στα ωράρια εργασίας των συναδέλφων μας και να στηριχθεί ο προσωπικός και οικογενειακός προγραμματισμός, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, την τήρηση των νόμων και την εφαρμογή των προεδρικών διαταγμάτων που αφορούν, τόσο την έγκαιρη λήψη των εβδομαδιαίων Ημερήσιων αναπαύσεων από το προσωπικό, όσο και την ανακοίνωση της υπηρεσίας σε εβδομαδιαίο χρόνο.

Γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις ευαισθησίες σας για τα εργασιακά δικαιώματα του Αστυνομικού Προσωπικού, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες προς κάθε κατεύθυνση, για την ταχεία επίλυση των προαναφερθέντων προβλημάτων προς όφελος των μελών μας.

Παράλληλα ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι θα είμαστε δίπλα τους όποτε επιθυμούν, για να αφουγκραζόμαστε και να αντιμετωπίζουμε πάσης φύσεως προβλήματα.

Καμία έκπτωση στην τήρηση νόμων, προεδρικών διαταγμάτων, διαταγών που κατοχυρώνουν εργασιακά μας δικαιώματα!

Ενωμένοι αντιμετωπίζουμε τα πάντα!!

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΟΤΣΟΣ                                                             ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΛΑΧΙΑ









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εδώ έχουν αρχίσει να μην δίνουν ούτε αυτοδίκαια και σεις λέτε τα δικά σας...στην κοσμάρα τους όλοι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οποιος δέχεται να του τα κόβουν, να αλλάξει δουλειά..
Δεν μπορεί ο νόμος να εφαρμόζεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά...