Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανατριχιαστικές καταθέσεις για τον τραυματιοφορέα του Νοσοκομείου Παίδων


Καταθέσεις από γιατρούς, νοσηλευτές και γονείς έχουν συμπεριλάβει στη δικογραφία εναντίον του τραυματιοφορέα του Νοσοκομείου Παίδων τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Καταθέσεις που -σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr- τον ενοχοποιούν και λειτουργούν επιβαρυντικά σε βάρος του, όπως για την περίπτωση δύο κοριτσιών έξι και οκτώ ετών, τα οποία αντιμετώπιζαν καρδιολογικό πρόβλημα και ήταν σε κατάσταση αναισθησίας (μέθη), με τον τραυματιοφορέα να έχει χρέος από απόσταση να τα επιτηρεί και, σε περίπτωση που εμφανίσουν σπάσμούς, να προσπαθήσει να τα ηρεμήσει τρίβωντάς τους τα πόδια. Είδαν, όμως, τον τραυματιοφορέα να τα χαϊδεύει και μάλιστα οι μάρτυρες κάνουν λόγο για ματωμένα γάντι και εσώρουχο.
Στο πλαίσιο τής προκαταρκτικής εξέτασης, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και μπορεί να μην εντόπισαν στοιχεία που να σχετίζονται με τα καταγγελόμενα, αλλά βρήκαν ένα πτυσσόμενο γκλοπ που εμπίπτει στον νόμο περί όπλων, και έτσι του πέρασαν χειροπέδες.
Ο τραυματιοφορέας αναμένεται την Τετάρτη να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ οι χειρισμοί των αξιωματικών του "Προστασίας Ανηλίκων" και ο σχηματισμός μίας άρτιας -όπως μας μεταφέρουν- δικογραφίας έκαναν την Εισαγγελία να δώσει συγχαρητήρια στον επικεφαλής για την έρευνα τής Υποδιεύθυνσης.

του Γιώργου Καραϊβάζ








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια