Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θα σταματήσουν επιτέλους οι μεταθέσεις Στρατιωτικών που έχουν τέκνα στη Βκαι Γ Λυκείου ..Στο ΥΠΕΘΑ η επιστολή της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου


Ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

Αναφορά (υπ' αριθμ. 1885/10-03-2021) προς τον ΥΕΘΑ κ. Παναγιωτόπουλο, κατέθεσε ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γκόκας Χρήστος αναφορικά με το θέμα: «Μεταθέσεις στρατιωτικών με τέκνα που φοιτούν στη Β' και Γ' Λυκείου»

 

Ο κ. Γκόκας καταθέτει την υπ' αριθμ.: 10/2021/01-03-2021 επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με τις μεταθέσεις των στρατιωτικών με τέκνα μαθητές της Β' και Γ Λυκείου.

 

Συγκεκριμένα αναφέρουν στην επιστολή τους ότι έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις μεταθέσεων συναδέλφων τους, κατά τις οποίες δεν λαμβάνεται υπόψη το στάδιο φοίτησης των τέκνων τους, και η έκδοση απόφασης μετάθεσης, προκαλεί σε αυτούς οικογενειακά προβλήματα επηρεάζοντας ακόμα και το μέλλον των παιδιών τους.

 

Γι' αυτό προτείνουν, ότι τουλάχιστον για το έτος 2021, το οποίο λόγω της πανδημίας είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη εκπαιδευτική χρονιά, να μην πραγματοποιηθούν μεταθέσεις στρατιωτικών με τέκνα που φοιτούν στη Β' και Γ' Λυκείου.

 

Παρακαλείσθε κύριε Υπουργέ να μεριμνήσετε για το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να βρεθεί άμεσα μία οριστική λύση και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειες σας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ   staratalogia.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια