Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ που τράβηξε φωτογραφία την αστυνομική συνοδεία Φουρθιώτη και το θωρακισμένο τζιπ


Άνευ προηγουμένου πρόκληση σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ του Documento, Μάριο Ραφαήλ Μπίκο, οποίος τράβηξε φωτογραφία η οποία αποδεικνύει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είναι υπό ισχυρή αστυνομική περιφρούρηση με θωρακισμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Επί μέρες η αστυνομία διαψεύδει δηλώσεις του Αντιδημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου ο οποίος αποκάλυψε πως βρίσκεται σε προστασία με 14 οχήματα της ασφάλειας και 9 αστυνομικούς.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του Documento κατέγραψε τον Φουρθιώτη με συμβατικές πινακίδες που δε δηλώνονται και συνοδεία άλλων αστυνομικών με μηχανές.

Ο Φουρθιώτης ζήτησε να σηλληφθεί ο φωτορεπόρτερ. Η δικηγόρος του και η φρουρά του του συνέστησαν να μην προβεί σε αυτή την κίνηση. Ωστόσο, ο παρουσιαστής επέμενε λέγοντας: «θα το κάνω γιατί είναι του Documento».

Την παράνομη κράτηση συνέχισε αστυνομικός που ανήκει στη φρουρά των δικαστηρίων και αρνείται, έως αυτή τη στιγμή, να δώσει τα στοιχεία του. Μάλιστα, η δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη ζήτησε από τον φωτορεπόρτερ να υπογράψει… έγγραφο αποχώρησής του από τον δημόσιο χώρο των δικαστηρίων και ότι δεν θα χρησιμοποιήσει κάποια από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει.

Φυσικά, ο φωτορεπόρτερ αρνήθηκε και ενώ ακόμα δεν έχει υποβληθεί σε βάρος του μήνυση, αστυνομικός των δικαστηρίων εξακολουθεί να του συμπεριφέρεται σαν να είναι κρατούμενος.


https://www.documentonews.gr


 









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά ρε δεν ντρέπεστε καθόλου έχετε εξευτελίσει μια αστυνομία κ κανεις δεν λέει να πάει σπίτι του. Ο υπουργός τι λέει ; Όλα καλά χάλια έχετε πρωθυπουργός που μιλάει για κράτος δικαίου ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και ο θίασος συνεχίζει ακάθεκτος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπουργαρα τα ισιαξε όλα!