Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τιμητική πλακέτα των Δοκίμων Υπαστυνόμων προς τον συνάδελφό τραυματία από τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη


Διαβάστε την ανακοίνωση:  

 Την 12/03/2021 με αφορμή τον βάναυσο και απάνθρωπο  τραυματισμό του συναδέλφου μας στα επεισόδια της 09/03/2021 στη Νέα Σμύρνη, σύσσωμοι οι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι όλων των ετών της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας προβήκαμε σε μία αυθόρμητη και ακηδεμόνευτη κίνηση, να επιδώσουμε μία τιμητική πλακέτα και να συγκεντρώσουμε ένα συμβολικό ποσό, προκειμένου να στηρίξουμε τον τραυματία .

 Η κίνηση μας αυτή έγινε με σκοπό να  αναδείξουμε την ενότητα  και την αλληλεγγύη που διαπνέει όλες τις βαθμίδες του αστυνομικού προσωπικού απαλλαγμένη από σκοπιμότητες κάθε είδους. 

Ο συνάδελφος μας δέχθηκε αυτή τη δολοφονική επίθεση υπερασπιζόμενος τον Νόμο και την Δημοκρατία, για τα οποία  μάχεται καθημερινά κάθε αστυνομικός με αυτοθυσία και αυταπάρνηση .Ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος πολίτης ή συνάδελφος που πέφτει θύμα τυφλής βίας και διχασμού καθώς και την γρήγορη ανάρρωσή του.


 

 

                                                                                   Δόκιμοι Υπαστυνόμοι Σ.Α.Ε.Α.

 

 









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
Ο χρήστης Unknown είπε…
Για τα παιδια ομως του Καρεα που εδωσαν τη ζωη τους για να πανε να βοηθησουν ανθρωπινες ζωες ουτε λογος;Λυπαμαι...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ολα καλα και μπραβο σας αλλα για τα παιδια του Καρεα ουτε λογος;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά έκαμνα να βοηθήσουν οικονομικά τον παθόντα. Την πλακέτα για πιο ηρωισμό; Γελοιοποίησαν μια καλή πράξη για να τη διαφημίσουν "αυθορμητως και αυτοβούλως". Αυτοί οι γκάου θα είναι οι αξιωματικοί του μέλλοντος που θα μας σώσουν;