Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νοτοπούλου: Στρατός κατοχής η Αστυνομία


Η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε η κα Νοτοπούλου.




Δημοσίευση σχολίου

24 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς κυρια μου είχατε την ευκαιρία να αλλάξετε πράγματα και δεν κάνατε απολύτως τίποτα διαχειριστηκατε απλά μια κατάσταση και την παραδωσατε στους επόμενους, η αστυνομία και η σωστή λειτουργία της έπρεπε να είναι από τα πρώτα μέτρα που έπρεπε να είχατε πάρει, στον αντίποδα οποιος αξιωματικός σας έγλυφε του δίνατε θέση, να μη δώσω παραδείγματα απλά κοιτάξτε την ηγεσία και θα καταλάβετε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλημέρα και καλή Σαρακοστή.Κυρια ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ,σημερα με μεγάλη χαρά θα πετάξουμε τον χαρταετό και με χαμόγελο θα ευχηθούμε και στους Έλληνες Αστυνομικους που θα συναντήσουμε στο δρόμο μας.Επειδη η καταγωγή μου είναι απο τη Θράκη,στο άκουσμα των λέξεων "στρατός κατοχής,μου ήρθε στο μυαλό ο Βουλγαρικος Στρατός κατοχής που είχαμε μεταξύ των ετών 1941-1944 και τα εγκλήματα τα οποία διέπραξαν εκει.Οι παππούδες μου πέθαναν με την εξής απορια:Ενώ μεχρι το 1944 ήταν στρατός κατοχής που διέπραξε εγκληματα,με το που έφυγαν οι Γερμανοί ήρθε το ΕΆΜ και συνεργάστηκε μαζί τους.Με τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους.Με το που έγινε η Βουλγαρία Λαϊκή Δημοκρατία,αμέσως παραγράφηκαν ολα τα εγκλήματα τους.Αυτη ειναι η άντιληψη σας για τους στρατούς κατοχής,δεδομένης και της ιδεολογίας σας που ονειρεύεται τεράστιο κράτος και βία εως ότου εξαλειφθούν οι αντιδραστικές φωνές.Παρατηρω την απελπιδα προσπάθεια σας να οργανώσετε όσες περισσότερες μειοψηφίες μπορείτε,προκειμένου να δημιουργούνται εντάσεις.Σαν σήμερα,στο Ανθοχωρι Ροδόπης, σκοτώθηκαν κάποιοι χωροφυλακες απο νάρκη που είχαν τοποθετήσει μειοψηφίες των τότε άσχημων χρόνων,που πίστεψαν σε κατι περίεργες ιδεολογίες.Φροντιστε να μην επαναληφθούν αυτές οι καταστάσεις.Φροντιστε,ειρηνικά,να πείσετε την πλειοψηφία του Λαού για την αξία των ιδεών σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στρατος κατοχής η Αστυνομία;Μόνο από πολιτικούς (αν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή πολιτικός) αυτού του επιπέδου μπορεί να κάνει τέτοιους χαρακτηρισμούς...Καταργήστε την αν ποτέ επανέλθετε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για εναν ανθελληνα ειναι λογικο ο Έλληνας αστυνομικος να μοιαζει μελος κατοχικης δυναμης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην ξανά περάσεις για χειραψίες από τα τμήματα όταν έρθουν θαμπό εκλογές...θα έχουμε πιάσει σκατα να το θυμάσαι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τράβα φάε μωρη κάνα κουλούρι Θεσσαλονίκης κι άσε τις φιλοσοφίες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν είναι στρατός κατοχής η αστυνομία τοτε τους αστυνομικούς που έχετε για να σας προστατεύουν τι τους θέλετε κυρια Νοτοπούλου; Αφήστε τους και πάρτε σεκιουριτάδες και πληρώστε τους και από την τσέπη σας.
Ο χρήστης Νικος είπε…
Γιατί τότε κυρία μου δέχεσαι να φρουρισε-υπηρετισε-προστατευεσε από μέλη και στελέχη, ενός κατοίκου στρατού. Γιατί συνεργάζεσαι με τον κατακτητής; Δοσίλογος είσαι; Γερολαδας; Η"ΝΥΜΕΝΟΣ"; Ξέρεις εσύ τι λέω...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ασε μας και εσύ ρε ΡΑΝ-ΤΑ-ΠΛΑΝ του σύριζα, τράβα σκούπισε κανα δρόμο και άσε μας στην ησυχία μας....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή Νοτοπουλου οι καμία 20αρια που είχες να σε φυλάνε στο ΥΜΑΘ όπως και οι ομοϊδεάτες σου, στρατός κατοχής ηταν; Να ξέρουμε που ανήκετε οι Συριζαίοι..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτη δεν ηταν καθαρίστρια κ εγινε υπουργος. Με τι προσόντα... Α ρε Ελλαδαρα... Μιλανε ολοι μιλανε κ οι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή είσαστε απόφοιτη 2 Πανεπιστημίων της Ημεδαπής και δη ενός εξ αυτών της Νομικής σίγουρα γνωρίζεται την ερμηνεία
& τη διαφορά της έννοιας Στρατός Κατοχής & Αστυνομία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κάποιοι πιστεύουν(δεν εννοώ εσάς ) στη λαική δημοκρατία, δεν πιστεύουν , στην αστική φιλελεύθερη Δημοκρατία. 'Αρα αν πιστεύεις σε μια λαική δημοκρατία η οποία κυβερνάει δια της πλατείας και του όχλου και όχι δια του Συντάγματος, όχι δια των νόμων , αλλά δια των διαφόρων ομάδων που όλοι ξέρουν σε ποιο χώρο κινούνται , γιατί έχουν συγκεκριμένο χρώμα και δράση γεμάτη βία, είναι ένα άλλο μοντέλο,αλλά γι αυτό το μοντέλο δεν ψηφίστηκε κανένας, λέγοντας θα κάνω μια λαική δημοκρατία.Φίδια απειλούν την αστική δημοκρατία τα οποία πρέπει να ξεδοντιαστούν όπως συνέβη και με τους μαύρους φασίστες να συμβεί και με αυτούς. Να σταματήσουν να στοχοποιούν , να βρίζουν , να προπηλακίζουν , να τοποθετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς, να πετάνε μολότωφ , να λοιδωρούν ότι και όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους, με την αριστερή ιδεολογία.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ είναι θεσμός της Δημοκρατίας, το Σύνταγμα και οι νόμοι στηρίζουν την αστική κοινοβουλευτική Δημοκρατία, τη λαική κυριαρχία και οχι τη λαική Δημοκρατία.
Συμφωνείτε κ Νοτοπούλου, υπουργός σας είπε, στα ΜΜΕ,τα περισσότερα που έγραψα. Χρόνια Πολλά και Καλή σαρακοστή σ΄όλους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να ζητησει συγνωμη αν εχει υποθει κατι τετοιο!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αίσχος κυρία μου.Που ζεις;Κρίμα που υπάρχεις και ασχολείσαι με τα κοινά.Ξέρεις τι ήταν ο στρατός κατοχής;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αίσχος και πάλι αίσχος.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ντροπή ανιστόρητη για την προσβλητική συμπεριφορά σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ντροπή ανιστόρητη για την προσβλητική συμπεριφορά σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Φιλος της ο Προεδρος Θεσσαλονίκης ο αρθρογράφος τι λέει για αυτά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να την χαίρονται οι κ συναδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ (Ακιδα-πρωτοβουλία κλπ),με τις εκφράσεις κατοχική Αστυνομία. ΕΥΓΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
40 άτομα είχες στο υπουργείο να σε φυλάνε! εσύ τι ήσουν; υπουργός της κατοχής;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΠΟΑΣΥ να ζητήσει τώρα εξηγήσεις με ανακοίνωση της, δεν μπορεί η τυχάρπαστη να λέει ότι της κατεβαίνει απλά για να συζητηθεί...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι κ συνάδελφοι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τι έχουν να πουν;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι ακριβώς, αλήθεια τι έχουν να δηλώσουν για την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά;