Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το δίλημμα της κυβέρνησης για την υπόθεση Κουφοντίνα


Η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σ' ένα δίλημμα. Από τη μια, ο Κουφοντίνας και ότι μπορεί να συνεγείρει μία πιθανή ανήκεστη εξέλιξη. Μια εξέλιξη που θα βγάλει στους δρόμους τους αντικαθεστωτικούς πολίτες. Θα συγκρατήσει όμως τους καθεστωτικούς.
 
Από την άλλη, η ανθρωπιστική επίλυση του ζητήματος Κουφοντίνα, θα βγάλει μοιραία κι αναπόφευκτα στους δρόμους, τους σύγχρονους κολασμένους της φτώχειας και και της ανεργίας που ολοένα πληθύνονται κι αυξάνονται.
 
Από τη μια, η ανήκεστη βλάβη στον Δημήτρη Κουφοντίνα, θα προκαλέσει ανειρήνευτη περίοδο έντασης. Θα μειώσει όμως το πολιτικό κόστος.
Από την άλλη, η επανόρθωση της υγείας του θα εκτοξεύσει την πολιτική φθορά της.
Τί λέτε πως θα επιλέξει;
 
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ









Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η κυβέρνηση δεν έχει να επιλέξει τίποτα. Δεν είναι θέμα της κυβέρνησης αν ο Κουφοντινας θέλει να κάνει απεργία πείνας η όχι. Είναι θέμα δικαιοσύνης.Αναρωτιεμαι αν όλοι οι υποστηρικτές του Κουφοντινα που επικαλούνται την ανθρώπινη ζωη, κάνουν το ίδιο αν κάνει απεργία πείνας ο Ρουπακιας;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ονομάστε το δομοκο τύπου γ και πάτε και τους άλλους απ τον Κορυδαλλο, αυτό είναι η καλύτερη λύση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο καραιβαζ,50 χρονών άνθρωπος, δημοσιογράφος-υποτιθεται-δεν έχει αναρωτηθεί καθόλου πως είναι πιθανόν ένας 60αρης να κάνει απεργία δίψας για 12 μέρες,και παρ όλα αυτά να είναι σε θέση ακόμα να κάνει δηλώσεις,έχοντας ακόμα τις αισθήσεις του και πλήρη διαύγεια?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη ανάλογα με τις επιθυμίες της εκάστοτε κυβέρνησης. Είναι συγκοινωνουντα δοχεία. Αναφορικά με τον επαγγελματία και αμετανόητο δολοφόνο, έχει λάβει και ειδική εκπαίδευση να αντέχει και χωρίς νερό.. Να ειναι καλα τα delivery της Λαμίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε όλο και κατι θα τσιμπάει Δεν ειναι κακό και αλλος σύντροφος το είχε κάνει στο Σύνταγμα. Ειπαμε αριστεροί αριστεροί αλλα το φαΐ φαΐ κ άσε τα κορόιδα να τρέχουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε Καραιβάζ, γράψε μια φορά σαν άνθρωπος, εντάξει ξέρουνε πως είσαι μορφωμένος, αλλά θέλω γουγλε τρανς λειτ να σε καταλάβω..