Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενταση στη συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα, στη ΓΑΔΑ ο γιος του

Στην προσαγωγή του γιου του Δημήτρη Κουφοντίνα, Εκτορα, προχώρησαν οι αστυνομικοί νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια έντασης, που επικράτησε σε συγκέντρωσηαλληλεγγύης στο αίτημα τού απεργού πείνας για μεταγωγή του στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Στις δώδεκα το μεσημέρι οι διαδηλωτές έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία Συντάγματος, οι αστυνομικοί τους απώθησαν προς την οδό Ερμού και εκείνοι από την οδό Νίκης έφθασαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Σε εκείνο το σημείο, στελέχη της Ομάδας ΔΡΑΣΗ προχώρησαν στην προσαγωγή του Εκτορα Κουφοντίνα, ο οποίος δίνει το παρόν σχεδόν σε όλες τις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης.

EUROKINISSI

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν γίνει τουλάχιστον είκοσι προσαγωγές από διάφορα σημεία, ενώ όταν οι διαδηλωτές κατέληξαν στον πεζόδρομο της Κοραή, έγιναν ρίψεις νερού από τον Αίαντα, την υδροφόρα της ΕΛ.ΑΣ.

EUROKINISSI
EUROKINISSI

Τις τελευταίες ημέρες έχει αλλάξει η στάση της Αστυνομίας απέναντι στις πορείες για τον Δημήτρη Κουφοντίνα και από τη διακριτική παρακολούθηση και επέμβαση μόνο σε περίπτωση φθορών και συγκρούσεων, τώρα οι αστυνομικοί έχουν εντολή να επιχειρούν να αποτρέψουν τη συγκέντρωση με την αιτιολογία των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Για αυτό, άλλωστε, και ύστερα από τη συγκέντρωση τής Παρασκευής επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και στους 14 συλληφθέντες, οι οποίοι όμως αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρέπει να είσαι τουλάχιστον σοβαρά άρρωστος, για να καμαρώνεις και να στέκεσαι αγέρωχα, δίπλα στον 11 φορές δολοφόνο και άλλες 12 φορές συνεργό σε δολοφονίες , πατέρα σου. Αυτός ο άρρωστος νεαρός, καμαρώνει , αντί να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Ντροπή του 17 φορές. Όσες καταδικάστηκε σε ισόβια ο πατέρας του, για τις δολοφονίες που διέπραξε , χωρίς ποτέ να μετανιώσει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα είπατε όλα! εύγε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οπως τα λες ακριβως!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε όχι το παιδί του Κουφοντίνα ε αυτό δεν είναι κράτος να παραιτηθεί ο Χρυσοχοιδης κ ο αρχηγός Κ τώρα σοβαρά. Επιτέλους σοβαρή αντιμετώπιση για όλους αυτούς που νομίζουν ότι θα καταστρέψουν το κράτος
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Άλλος ένας εκκολαπτομενος ήρωας της αριστερής φιλοτρομοκρατικης ιδεολογίας. Γιος φονιά κ τίποτα άλλο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχει φωτογένεια, εγώ δεν βγαίνω καλός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί. Ο γιος του μακελάρη να καμαρώνει για τα κατορθώματα του πατέρα του, που δεν είναι αλλά από την αφαίρεση ανθρωπίνων ζωών. Αριστερός.